Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 17 d’agost de 2011

Primer eliminaren els animals, i ara abandonen el manteniment del Parcdels Vents

Donant mostra de els seus principis ecologistes fa un temps el tripartit eliminà els animals que hi havia al Parc del Vent. Mentiren respecte on s'han portat als animals, i també mentiren quan afirmaren que hi havia puces i que alguns animals havien mort. Eixos arguments no són certs.

Des que eliminaren els animals, l'executiu municipal actual no ha realitzat cap tasca de manteniment en el parc. Ni ha netejat les gàbies, ni ha buidat les papereres del parc, ni ha eliminat el fem, ni tan sols, amb les que es donen d'ecologistes, han sigut per a canviar i alimentar els únics quatre coloms que encara segueixen en el parc. Els pobres animals tenen el mateix aigua des de fa una setmana i la safata de pinso està exactament igual que fa deu dies.

Hauran de ser les desenes de xiquets i xiquetes que acudien al parc a observar els animals els que expliquen al govern com han de cuidar de les instal·lacions del nostre poble?

2 comentaris:

  1. el parc estaba genial i podiem dur als nostres fills a vore el animalets que de " normal" no solen vore... era un lloc ideal per a nar a passetjar un diumentge de matí i poder disfrutar del bon temps.... molts ens preguntem que a segut dels pobres animalets, del conillets i si en el lloc on estan ara estan millor que abanç??????

    ResponElimina
  2. I ara que s'ha desmuntat la gàbia... què ha estat dels animals?? Continuen a la granja? En quina?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari