Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 29 de desembre de 2011

Adisva ha posat hui una paradeta al mercat

Este matí, dijous i dia de mercat, ADISVA ha muntat una xicoteta paradeta per tal de vendre les creacions dels seus membres: des d'originals davantals vaquers i bosses de tela per a la compra a ganxets per als cabells.

Des d'ací enviem el nostre suport a totes aquelles iniciatives, com esta, que van destinades a afavorir els més indefensos.


1 comentari:

 1. NO PUBLICAT EN LA COTORRA DE LA VALL


  On estan, on estan que no els veig, on estan, eixes milers de gents que fa uns anys, cridaven “amnistia llibertat”, “estatut d'autonomia”, “País València, País València. Aplecs, concerts, manifestacions, gent, gent i mes gent que es manifestaven al carrer, lluitaven i criden per uns ideals, que s'han perdut tots.

  El festivenr és un simple festa on es fomenta, l'alcohol, la marihuana i una joventut sense il•lusions i sense cap futur. Darrere d'açò estan les institucions, es passen pel forro les lleis i tots els permisos que estan exigint a tots els altres i que ells no han tramitat ja que com hem pogut veure s'ha organitzat sobre la marxa sense cap tipus de previsió i el mes greu amb el consentiment de les forces de l'orde públic "amb dines torrons".

  Prop d'esta notícia tenim l'altra el sopar de del Bloc, és curiós però veiem els mateixos de sempre i la gent jove, segurament estarien en el festivenr i no han pogut anar al sopar. Això es dóna entendre que els jóvens no els importa ni la llengua, ni país ni territori, només vénen a beure i fumar marihuana (la polí davant).

  M’entres els xoriços d'Espanya i de la Generalitat Valenciana segueixen omplint-se les butxaques i les dels seus amiguets, estan sangrant al País València i a la Nació, recolzant a la banca que esta forrant-se d'esta crisi que l'han provocat ells.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari