Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 9 de desembre de 2011

Dansa oriental a Tavernes amb l'Associació Al-digna

L'Associació de Dansa Al-digna, dirigida per Myrna, oferix a Tavernes de la Valldigna la possibilitat de disfrutar amb la pràctica de la dansa oriental, folklore àrab i la mescla amb altres músiques i ritmes com el flamenc i el tango.

Dissabte passat 3 de desembre a les 9 de la nit i en el Saló La Font es va realitzar un fabulós espectacle amb què vam poder viatjar a les arenes de les jaimes en les estrelades nits dels deserts d'orient.

Tot va començar el dissabte al matí amb la realització de distints tallers en què a més d'assistir dones de la nostra ciutat, va atraure l'atenció de visitants d'altres localitats valencianes que es van desplaçar al mencionat saló per a participar. Tallers que van continuar el diumenge al matí i que van tindre un gran èxit de participació per l'alt nivell i prestigi internacional de les professores que els impartien.

Myrna i el seu equip de dansa, juntament amb altres grups de balls orientals i tribals que van acompanyar eixa nit, van entusiasmar els assistents tant en l'execució de les dites danses com per la bellesa plàstica i exòtica de l'espectacle. L'actuació final va ser la realitzada per l'excel·lent mestra internacional Alba Hayal, que també va impartir la direcció d'alguns dels referits tallers.

En definitiva, una agradable nit a Tavernes de la Valldigna en la que es va poder disfrutar de balls, ritmes i músiques propis dels palaus de les Mil i Una Nits.

El link de l'associació és el: http://myrnabellydance.blogspot.com/

7 comentaris:

 1. La notícia m'ha deixat sorprés i he entrat en l'enllaç i la meua sorpresa ha sigut molt major. És increïble. Enhorabona Myrna. Espere poder assabentar-me la pròxima vegada que feu un espectacle com el que he vist en els vídeos. Felicitacions a tots els que participen. Un superbesàs i ja saps que tens un admirador més.

  ResponElimina
 2. Gràcies per la noticia i pel recolzament!!!! Aquesta trobada de dansa oriental ha suposat un esforç molt gran per tal d'organitzar-ho i de que eixira tot correctament. Com sap molta gent aquest esdeveniment a la ciutat haguera tingut molt més de renom però jo com Valldignenca orgullosa de la meua terreta vaig preferir fer aquesta gala en la terra que m'ha vist nàixer i crèixer i d'alguna manera tornar-li molts d'eixos moments d'alegria en forma de dansa. Sempre he estat orgullosa de ser de Tavernes i m'agrada saber que totes les setmanes ve gent a classe des de Cullera, Alberic, Sueca, etc. millorant així l'oferta cultural i d'oci. A més donar a conéixer la nostra Vall a totes les ballarines (quasi 40 i més de 20 de fora de Tavernes) la nostra llar entre muntanyes. I aprofite per agraïr a totes les ballarines, espectadors, familiars i amics que estigueren presents la seua col.laboració però sobre tot a les meues alumnes que són les que cada setmana fan que tinga més ganes de ensenyar i promocionar la dansa oriental a La Valldigna, ja que com jo son unes BELLYADICTES!!!
  Gràcies!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 3. Myrna. Sabes que fue una noche muy especial. Conseguiste traer a Alba Hayal que nos embelesó con su espectáculo y además, en los talleres a los que asistimos nos demostró, aparte del arte que lleva dentro,la sencillez como persona.Todo gracias a tí y tu esfuerzo porque Al-Digna se busque un hueco entre este mundo maravilloso que es la danza oriental.Empezamos 4, que fuimos a buscarte un dia y hoy ya somos un montón. Y para la gente que no ha visto a Myrna bailar en Tavernes, os animo a que la próxima vez podáis disfrutar de nuestra actuación. Gracias a todos los que la noche del sábado nos acompañaron

  ResponElimina
 4. Una altra vegada, la meua ehhorabona a l'associació Al-Digna i, molt especialment, a la nostra professora Myrna que tant ha treballat per tal d'aconseguir aquest esdeveniment. L'ocasió ho mereixia i poguérem gaudir d'uns tallers d'alt nivell amb la seua experiència, la de Nayat i la d'Alba Hayal, gran artista internacional a qui tinguérem el gust d'admirar en la gran gala del dissabte. Van ser dos dies meravellosos. Gràcies a les profes, a les artistes, a les ballarines i al públic!!!

  ResponElimina
 5. Amics del diari de tavernes, hui he llegit al Levante i he vist al Canal9 una noticia sobre la urbanizacio del vergeret, espere que publiqueu la veritat i no les mentires del tripartit que han eixit a les noticies

  ResponElimina
 6. I QUE TÉ que vore la urbanizació del vergeret en l'associació AL-DIGNA I la danza oriental? No tenies un altre apartat on publicar la teua inquietut?

  ResponElimina
 7. Enhorabona Myrna. Un espectacul fabulos. Disfrutarem tots els presents. Seguix aixina. Estas fent una bona tasca. Per cert xapo per a totes les teues alumnes. Un abraç

  ResponElimina

Escriu el teu comentari