Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 2 de desembre de 2011

El sou dels polítics i del personal de confiança del Tripartit. De nou manipulen les xifres.

Estimats lectors del Diari de Tavernes, com vostés bé saben, dos dels partits que formen el Tripartit, concretament el Bloc Nacionalista i EU, van criticar durament a l'anterior govern pels salaris dels seus polítics i del personal de confiança. Tant va ser així que en els seus programes electorals proposaven una rebaixa del 25 al 30% dels salaris en cas de governar.

Als pocs dies de la investidura, l'aparell propagandístic del tripartit anunciava en tots els mitjans que el nou govern compliria amb el que havia promés i el cost dels seus polítics baixaria en estos percentatges.
La realitat ha sigut ben distinta, El Diari de Tavernes, després d'un anàlisi exhaustiu està en disposició d'afirmar que de nou el Tripartit manipula les xifres i desinforma als ciutadans.
Hi ha dos classes de regidors en l'Ajuntament, els que tenen dedicació ja siga parcial o exclusiva i perceben un salari o els que simplement reben indemnitzacions per les seues assistències als distints òrgans de govern, com per exemple plens i comissions informatives.
A Continuació detallem un quadre comparatiu entre els dos governs dels salaris dels polítics i del personal de confiança. En ell podran observar que la diferència és mínima ja que la baixada de sous del Tripartit no arriba ni a l'1,5%.
Salaris (fer click per ampliar)

Pel que fa a les indemnitzacions  podem afirmar que han experimentat una baixada més important però sobretot  degut a que s'han reduït el nombre de comissions informatives de 6 a 4. Açò no fa més que  restar transparència a la gestió del Tripartit i més encara quan s'ha produït una delegació d'atribucions del Ple a la Junta de govern. És a dir molts dels temes que abans anaven a ple i per tant eren públics ara es decidixen a porta tancada entre alguns regidors del Tripartit.
Esta reducció del nombre de comissions afecta sobretot a la remuneració que perceben els regidors que estan en l'oposició, o siga els del partit popular. La disminució de les indemnitzacions que percebran serà aproximadament d'un 20% respecte al que percebien els regidors del Bloc, PSOE o EU quan estaven en l'oposició. En termes absoluts estem parlant de 5.579.-€ enfront de 6.945.-€.
Esta reducció també afecta els regidors del govern que no tenen dedicació, però al final esta afecció només representa una baixada d'un 10% respecte al que percebien els regidors que governaven en l'anterior legislatura i tampoc tenien dedicació.
A continuació afegim un quadre comparatiu en què es reflectix la variació real dels salaris i indemnitzacions entre els dos governs. La conclusió final és que les quantitats percebudes només s'han baixat un 12%, I NO UN 25-30%, i que els principals afectats són els regidors de l'oposició (PP)  que veuen reduïts un 20% respecte al que percebien PSOE, BLOC I EU, quan no governaven.

Esperem que el nostre treball haja servit per a aportar un poc de llum a este tema i que el ciutadà de Tavernes no es deixe manipular per la desinformació que caracteritza al Tripartit.

56 comentaris:

 1. que poca vergonya, només fan que dir mentires a la gent. Estos del tripartit ens faran creure que un burro vola.

  ResponElimina
 2. al final de tanto cacarear, la bajada del coste de los salarios la soportan los otros. Todos son iguales da igual azules que rojos. y si han bajado un 12% es porqué trabajan menos. va¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

  ResponElimina
 3. on està la novetat en esta informació? Si que deu haver sigut exhaustiu l'anàlisi quan heu tardat CINC mesos en traure la notícia. Quina guerra mediàtica més absurda i estúpida es porteu tots a Internet (i el millor de tot és que damunt es presenteu com a un mitja de comunicació) Des de juliol que aneu amb la mateixa cançoneta i ara ens ho presenteu com una noticia bomba! Què voleu que ens compadim de vodaltres? A mi l'únic que em demostra és una cosa: que tots els politics sou igual de xoriços!.

  ResponElimina
 4. El paper del programa electoral és molt sufrit. L'estació de tren ja l'acosten a borderia? i l'alta tensió? Quan l'enterren? Perquè de moment sols han duplicat la potència. Ai mare.

  ResponElimina
 5. A l'anònim anterior, primer s'han d'aclarir entre ells a vore quin dels tres programes polítics van a seguir. Ara que en l'excusa de que no hi han diners: no van a fer res de res.

  ResponElimina
 6. Clarisima la informació que publiqueu. Si señor claret com l'aigüa.

  Recorde en la campaña electoral a Karina, regidora de EU, dient baixarem els sous del polítics un 25%. Ara resulta que es refería al dels altres polítics perque a ella que no li toquen la butxaca

  I als del TRIREPARTITO (sols pensen en com repartirse els diners) tenen la cara dura de publicar al BOP que es baixen el sou un 5% i que van a dedicarse un 300%.

  No es broma no. Jordi anuncia que la dedicacio serà del 300%. Podeu comprobar-ho açi http://tinyurl.com/c9mwzlu

  ResponElimina
 7. està molt ben explicat i de nou d'eixa al descobert la cara dura que te esta gent. mare meua quins 4 anys ens esperen

  ResponElimina
 8. ieps qui treballe que cobre, però que porten coses pal poble. que es deixen de rodes de premsa i que paguen als proveïdors d'una vegada que ja no podem més. abans al mensy a que 3 mesos es cobrava algo.

  ResponElimina
 9. ¿per que en este poble pagen mes de contribucio urbana que en Valencia. sensillament per el anterior gover ens deixarem embargats de per vida

  ResponElimina
 10. Estos del PP sóu uns plorons. no n'hi ha dubte de que el poble està millor governat ara. Jordi farà el riu, la ronda, la depuradora i el parc del Cantalot. allà on va el respeten. en Conselleria ja el coneixen tots, diuen que ja sap com recuperar els cicles formatius i la subvenció de l'escola taller que ha perdut enguanys. Jo estic segur que ho aconseguirà perquè és una màquina de portar diners i riquea a Tavernes.

  ResponElimina
 11. estic totalment d'acord amb l'optimista. Prompte Jordi es donarà a coneixer en les Conselleries i amb els ministeris. Ens farà falta més gent amb dedicació per a comptar els diners que vindran a Tavernes. I ja voreu com ens fa un riu que ni el de València. prompte estarem orgullosos de pertanyer al nostre poble, no com abans. Visca Jordi, Visca Tavernes, Visca el Pais Valencià i els Catalans.

  ResponElimina
 12. estos del pp com diu l'optimista no són plorons ni res de tot allò el que no pot ser és que sol,s per la manipulació de alguns ex ex per totes de tirar al pp del govern valía tot, cosa que ara a les votacions generals els han vist les orelletes al llop i el poble ha volgut reparar el que inclosos els mateixos que havien votat als triiiiipartit ara resulta que la roba l'han llavat amb MICOLOR I HA EIXIT BLAVA... què coincidència senyors meus. diu que ha perdut la subvencio de l'escola taller ( amb manolo i cia havera continuat sense perdre res ) en uns mesos s'haveren vist els resultats de la llavor que tenia entre les mans i per descomptat l'avinguda de la platja s'havera acabat segurament perquè a qui coneixen abans que el papa és al senyor manolo per on và, la maquineta de fer diners que també diu l'amic crec que és més falsa que la dels xinos....pensem un poc i amb trellat per el be del nostre poble i el més important que quan anem a l'ajuntament vore a les persones esperant una cita amb algú , no com ara que a l'hora que vas està tot tot tot tancat a pany i clau i no veus l'ambient de gent pujar i baixar...estem aviats. he dit

  ResponElimina
 13. un poc nacionalista el pau pauet, com es nota que no hi ha memòria històrica recent. deixa als catalans tranquils que ja prou mal tenen pobrets.
  això que has dit de dedicació no estaria mal si el tripartit la tinguera per al poble Sí DEDICACIÓ PLENA i no amagar-se amb els sous de funcionari que tenen segurs, i ara més torne a dir que no han respectat els moments de crisi i ha imposat el sou d'un jefe de protocol....els favors hi ha que pagarse...

  ResponElimina
 14. Que a Jordi lo respetan, venga va, no me hagais reir, alla donde va, va bostezando, pero el colmo fue en medio de un bar lleno de gente como se desperezó, estirandose de piernas y brazos y bostezando, fue una verguenza para la gente que estaba en el bar, ver como su alcalde no tiene ni la mas mínima educación.
  Podrá tener estudios y masters en matemáticas, pero tiene un cargo que le viene muy grande, primero por estar undiendo Tavernes y despues por sus formas, no quiero ni pensar cuando dice que va a Valencia, como se comportará.
  Y esto que he contado del bar lo vi con mis propios ojos, no es un corre va y dile.
  Educación Sr. Alcalde, educación, que además usted es un profesor (se supone que educa a la gente).
  Parecia una cosa y nos ha salido rana.

  ResponElimina
 15. No ens feu tontos, comenteu fent-se passar per altra gent. Deveres cregueu que anem comentat per ahí visquen els catalans i la quatribarrada?? Sabem que son els tipics missatges subliminals del pp que aneu amollant en les vostres pàgines. Sempre heu fet i fareu el mateix, perquè no teniu altra forma de fer política que desde la demagogia i el rencor. Ojala a la pròxima en pergau 2 o 3

  ResponElimina
 16. Dius:
  I als del TRIREPARTITO (sols pensen en com repartirse els diners) tenen la cara dura de publicar al BOP que es baixen el sou un 5% i que van a dedicarse un 300%

  Segur que tu ers els que suspenien MATES. Perquè no entens el lliges (i jo no t'ho explicaré).

  ResponElimina
 17. SI ES GUNAYEN EL JORNAL, QUE SI QUE SE EL GUANYEN AL MENYS CARMEN VOS ASEGURE QUE DE SOBRA,RES HA DIR : MES VAL BONS BEN PAGATS QUE POLITIQUILLOS SENSE COBRAR, PERQUE SEU TRAUEN PER ALTRE COSTAT SEGUR I DE AIXO EN EL PP SABEU UNA ESTONA, LLARGA ESTONA..

  ResponElimina
 18. Bufante tambe es guanya be el jornal, q esta disponible les 24 hores els 7 dies de la setmana. Eixe xic esta fent-ho de categoria.

  ResponElimina
 19. Lo de la escasa educación del alcalde yo también doy fe. Lo vi en un bar devorar una tapa como si se acabara el mundo. Además estaciono su golf en una zona de minusválidos. Creo a es infeliz con su cargo y no esta demostrando nada, solo hemos perdido bienestar y estAn viviendo de las cosas que ya programo el PP

  ResponElimina
 20. A mi m'agradaria dir que el tècnic de Protocol cobra poquet. He llegit les característiques i horaris de la feina d'eixe home i estan explotant-lo. Que no te que estar disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l'any. Si tots foren com ell l'Ajuntament en dos dies tornava el deute. Per favor que algun sindicat ampare a eixe pobre home, que lo que estan fen-li no pasava ni en la revolució industrial.

  ResponElimina
 21. Jo treballe en l'Ajuntament i vull mantindre el meu anonimat, però si que m'agradaria dir després de vore la comparativa dels salaris. que a vegades lo barat es car i lo car és barat.

  si agafes el salari de Manolo vidal i el divideixes per les hores que eixe home li dedicava a l'alcaidia li ix l'hora a menys de 3€. en canvi després de vore la dedicació dels guapets que han entrat, sobre tots el Sr. J. Juan l'hora ix a preu de ingenier de la Ford. No sabia si escriure este comentari per por a que d'alguna manera poguen saber d'on ve. no tenen pietat d'els que no pensen com ells.

  ResponElimina
  Respostes
  1. no tranquil si aixo la majoria de gent ja ens heu pensavem pero si an entrar en 14 millons de deutes esperem no arribar als 25 cuant els senyor jordi juan acabe la seua l´egislatura perque ses tan pasant amb els gastos

   1. les hores extres dels funcionaris
   2 el cap de policia
   3 ya com un poc de tenin igual tot el restant que fins y tot es viatja a costa dels ciudatans A ITALIA TOTS QUE PAGEN EL TONTOS DE SEMPRE

   Elimina
 22. El comentari del treballador de l'ajuntament confirma que l'alcalde dedica molt poc de temps a l'ajuntament i que els del tripartito tenen en el punt de mira als treballadors que no son de la seua "corda".
  Al treballador que no els agrada o no fa el que ells volen no li renoven el contracte, va al carrer directament o el degraden.
  A l'ajuntament estan posant por als treballadors i al carrer utilitzen a la Policia per que multe a tot el que es meneja pel que siga.
  L'altre dia en un bar comentaben que estaben en una situació de "acoso policial".

  ResponElimina
 23. Jo tambe traballe en l'ajuntament i em sembla indignant que permeteu alguns comentaris com el de la mala educacio i demés del senyor alcalde quan segur que son falsetats. Jo tambe he sentit desproticar i cagarse amb... d'algun ex alcalde en l'ajuntament i ni se m'ocurriria ni dir el seu nom.

  El senyor alcalde (no Jordi) te mitja jornada i jo el veig tots els dies complint l'horari de mitja jornada i a mes, segons conta la policia, tres o quatre dies a la setmana es passa per la vesprada a l'ajuntament.

  ResponElimina
 24. Si l'alcalde complix la mitja jornada i va tres o quatre vegades per la vesprada entonces podria algu explicar quant dona clases a Valencia?
  O l'alcalde no dona clases a la Universitat o no va a l'ajuntament.
  No som tontos. L'alcalde no dedica prou temps a l'ajuntament pero cobrar si que cobra prou eurets.

  ResponElimina
 25. En veritat la faena d'alcalde el fa Carmen Canet, ella es la que deuría ser l'alcaldesa, donat que a temps complet, sería una gran alcaldesa per bona persona, formació i atenció a tots, no deuria d'haver predominat qui a tret més vots si no qui li pot dedicar més temps a l'alcaldia.
  Ara, quant no es parega bé,que canvíen la llei : eleció directa d'alcalde i concejals JA.

  ResponElimina
 26. Te doy la razón, Bufante SIEMPRE está ahí, per a lo que necesites, y la hora QUE SEA, se está ganando tres sueldos, el de jefe de protocolo , el de prensa i el de asistente en general de l'alcaldia y concejales, así que, a los que lo criticabáis, mut i callós.

  Por cierto, hay quién aún no se ha enterado de que no es yá alcalde, Manolin iba de alcalde el Viernes por la tarde, también en las procesiones,¿ no se da cuenta de que está haciendo el ridículo? un poco de humildad hombre, yo te aprecio, pero te lo tienen que decir los que están más cerca de ti, yo soy en este momento adversario, que no enemigo, eso nunca, político tuyo, por lo que no creo aceptes mi consejo.

  ResponElimina
 27. P.D. dile a nuestro, por lo menos hasta hace poco, común amigo Mario Enguix, que menos lobos caperucito, que se baje del burro que se caerá y se romperá algo.

  ResponElimina
 28. Sabem que Bufante fa la molta faena, sols hi ha que vore les fotos que trau de l'alcalde.
  El problema es que sobra el secretari de l'alcalde.
  Jo crec que Bufante hauria de ser secretari de l'alcalde i eliminar la plaça de jefe de protocol.
  Estalviarem diners i no es notaria.
  Ningú sap la faena que fa el secretari de l'alcalde amb un hi ha prou

  ResponElimina
 29. Als que critiquen a Manolo, els demane un poc de respecte. Ho va fer molt bé com a alcalde i ara està fent-ho de categoria des de l'opoisició.
  No oblideu que és la persona més votada pel poble, i amb una grandíssima diferència.
  Deixeu que passen 4 anys i paralarem de qui ha fet més Tavernes, si Manolo o el Tripartit. D'ací 4 anys veorem que diu el poble sobirà, voreu com molta gent ja no vol el tripartit ni en pintura. No oblideu que el PP va guanyar les eleccions.

  ResponElimina
 30. Es la primera vegada que seguix este bloc, i he quedat alucinat de com es viu la política a Tavernes. en les eleccions nacionals vaig votar al PP, però en les locals ho vaig fer al Bloc perquè pensava que Tavernes necessitava un canvi. La meua opinió sobre este tema és que si s'havia promés una rebaixada del 25% és el que s'hauria d'haver fet i no sols als regidors que no governen. espere que per a l'any que ve s'arregle. gracies

  ResponElimina
 31. Jo en considere nacionaliste, però no dels Paisos Catalans ni Cataluynya ni pebres en vinagre. jo sóc nacionaliste de Tavernes. Pense que Jordi està fent-ho molt bé. que és molt jove i te marge per a millorar encara més. Si alguna vegada falla en les formes estic segur que ho corregirà. Respecte al seu salari, no pense que cobre massa, ja que en consta que el guanyarà ben guanyat. a més a més també va a valència i dona classe i porta una vida molt sacrificada per a un xic tan jove. Es normal que cobre un bon salari açí de l'Ajuntament perquè segur que ara cobra menys en València i ho tindrà que compenssar. no voldreu que li coste diners de la butxaca al pobre xic.

  ResponElimina
 32. Yo, en ese sentido, también soy nacionalista.
  Y, vuelvo a repetir, si alguien se gana el sueldo en este ayuntamiento es Vicente Bufante.

  ResponElimina
 33. Por que lo esta haciendo bien Jordi? Que ha hecho de extraordinario? Se ha limitado a que pasen los días de gobierno. Se esfuerzan en cosas que les interesa como el Festivern o en tener gabinete de prensa, pero se cargo el punto de encuentro de los jóvenes, ha retrasado la depuradora, pasa de los del PAI, no ha atendido a la banda de cornetas y tambores ni al balonmano. Ha desestimado entregar locales a caritas y cruz roja, cuestiona la guardería de la playa, no se ha bajado el jornal,... Claro que hará cosas bien pero a mi me ha decepcionado y esta aplicando una política mediocre con apoyo a sus amigos y apartando todo lo que hizo la anterior corporación. Además siempre esta rodeado de gente que lo influencia.

  ResponElimina
 34. Jo també estic d'acord amb l'anònim de dos pisos més amunt. Si algú es guanya el sou del equip de gover, eixe és Vicente Bufante. És més, proposaria que se li incrementara ja que fa fins d'alcalde quan el Sr Juan està absent. I no és que no estiga d'alcalde, sinó simplement això, que està absent.

  ResponElimina
 35. Que li pujen el sou a Bufante i que lleven al Secretari de l'alcalde.
  Com sempre s'ha fet que el secretari de l'alcalde que faça la faena de premsa i protocol.
  Que fa ara el secretari de l'alcalde per cobrar mes de 33.000€.
  Bufante secretari = 16.750 € d'estalvi

  ResponElimina
 36. El secretari justament? Crec que al que no sabem perquè li paguem és a l'alcalde que no està mai i que sí que se li espera ja que queda i no apareix. No és possible que s'adorma tots els dies.

  ResponElimina
 37. Quina manera de perdre el temps. I la gent de carrer perdent les seves feines i mendigant als bancs. Dediquenmos a lo gros i deixem si Manolo es guapo o Jordi mal menjador. Molta gent us ho agrairà.

  ResponElimina
 38. Després de llegir tots els comentaris, espere, per favor, que algú em conteste estes preguntes: ¿quina és la feina del Sr. Bufante? ¿qué és ser jefe de protocol? ¿quina diferencia hi ha entre l'Alcaldia que hi havia en temps del PP i la d'ara? (respecte al càrrec de jefe de protocol). Gràcies.

  ResponElimina
 39. Anonim de les 20:40
  No hi ha cap diferencia.
  Jordi està pagant amb els diners del poble els favors que li han fet durant la campanya electoral.
  Ell no vol pagar amb els seus diners els favors que li vaen fer Amador (secretari) i Bufante (protocolo) i ara tenim que pagar-ho els del poble.
  Avans tota la faena la fea la secretaria de l'alcalde i li sobraba temps. Ara estan tot el dia rascant-se la panxa i tenim que pagar un jornal i mig.
  I Jordi continua ausent per a tot i tots menys per a les fotos que li fa Bufante.

  ResponElimina
 40. Gràcies anònim de les 11.20. Això em pensava jo, ja que he comprovat que no hi ha cap diferència. I, ja posats, també voldria que em contestarà alguna de les persones que defensen tant la feina del Sr. Bufante.
  Per cert, anònim de les 11.20 ¿quin favor pot haver-li fet al Sr. Alcalde el seu Secretari durant la campanya? És simple curiositat.

  ResponElimina
 41. El senyor Bufante va ser el cap de campanya del Bloc.
  Dit açò, eu torne a dir , es guanya i de sobra el seu sou, i no te rés que vore amb el de secretari : Amador fa faena de coordinador dels concejals, els porta l'agenda i fa la feina de qualsevol secretari de qualsevol empresa, i Vicent organitza, coordina i controla ,i molt be, els actes externs del ajuntament, a més de portar, per a mi si de cas el mès important del que fà, tindre ben informats a tots els ciudatans sobre aquestos actes,portant la pàgina web d'aquest. Claritat en els actes de govern i informaciò al poble d'aquestos, a mès de fer-los particpar en ells, ahi teniu les taules de sostebinilitat, la taula de filologìa valenciana o el pla de Participaciò, aixó en l'era pepista ni un duro : sabeu on està l'agenda 21, que van fer aquells per omplir l'expedient i gastarse la subvenció corresponent ? en un caixó, agafant pols.
  Ací teniu les difrencies, i, per favor, no critiqueu sen se saber, jo parle com a una persona que, per la seua professió, habitualment xafa l'ajuntament.
  Aixó, sí, compartixc una de les opinions : Carmen es la verdadera alcaldesa, peró la llei es la llei, quant es canvìe, si es que eu vegem, ja vorem a qui estima el poble i a qui no.

  ResponElimina
 42. Jo de major, vull la feina del senyor Bufante...

  ResponElimina
 43. si, si senyor, Enrique.
  Bufante Alcalde

  ResponElimina
 44. A veure: Bufante fent les funcions d'alcalde però l'alcaldessa és Carmen ja que l'alcalde Jordi no esta. Bo, no tot havia de ser roín, almenys este ajuntament de Tavernes s'assembla al camarote de los hermanos Marx. Només queda per saber on està el pare.

  ResponElimina
 45. EL OBSERVADOR...

  Xè, anonim de 8 de desembre de 2011 9:04, que bé que escrius. Segur que tu saps algo dels locals de Caritas i si tu no ho saps ho sap E. Saludos del resto de les vocals.
  Lo més important no es informar, es fer. que es antes l'ou o la gallina? perque ací es pensa antes en com queda la foto i no com tenen que ser les coses.

  Que fem amb l'escoleta de la platja? Una biblioteca? Un centre ocupacional? Un bar de copes? O acabem allò que es va dissenyar i construir com allò que es, una escoleta? Segons lo que vaig sentir al pleno se farà lo que el poble diga, no lo que siga bo per al poble (no té perque coincidir, clar). Si de 20000 habitants, quin percentage son possibles usuaris de l'escoleta? Segur que es molt inferior el percentage d'usuaris i futurs usuaris, si ho comparem al percentage de gent no usuaria... millor fer un hogar del jubilado en la platja. Tindra major index de viabilitat.

  Bon Nadal i tot això.

  ResponElimina
 46. oer a mi que enrique i bufante son bons amics.
  Estic dacord amb enrique, jordi ha contractat a bufante per a no tindre que treballar ell.
  Per que Manolo no ho tenia?

  ResponElimina
 47. Si som amics, i tambè em considere de Manolo, Salva Sansaloni o Inma Tudela, i que? per aixó no tinc que deixar de reconeixer si algu val o no i si la seua faena es bona o no : recordeu que, en estos moments, soc adversari politic, mai enemic, de ambes formacions, PP i Bloc, pero per aixó no vaig a deixar de defendre el que considere bo per al meu poble.

  ResponElimina
 48. Observador, no estaría mal lo del hogar del jubilat, més població segur que n'hi ha de la tercera edat en aquestos moments a la platja..

  ResponElimina
 49. Açò es preocupant. El Sr. Bufante que li fa el treball al Sr. Juan i al Sr. Amador. És possible que el Sr. Bufante faça tant de treball ell sols? No, efectivament. Té un ajudant. Un "periodista" que sempre s'ha distingit per ser "imparcial", el Sr. Raul, el de la Veu. Ara està fent-li la campanya nadalenca al Sr. Bufante amb els comerciants. Ací el que no corre vola. Ja ens estranyava Sr. Raul, ja ens estranyava. Llavors qui fa d'alcalde? Bufante, Raul, el de la bici, aquell que era, el p.... Bo dóna igual, tanto monta ...

  ResponElimina
 50. Jo també ajude a Bufante, sou molt injustos amb Raúl, no es mereix el que li digueu, jo l'ajude perque així ajude al meu poble, que es el que al fi i a la cap importa, també ajudí en el seu moment per el mateix a Manolo i si arribara el cas ajudaría fins a Salavert : primer el poble, després les idees.

  ResponElimina
 51. Sr. Estruch, per què diu que som injustos amb el Sr. Raul? Per dir que ara està treballant per al Sr. Bufante? Això és el que és, ni més ni menys. Quant a vosté que diu ser adversari de tot el món i també amic. Qui és que treballa per a tots? Ha de tindre un bon jornal Sr. Estruch

  ResponElimina
 52. El de la bicicleta, la de les làpides, l'ex-alcalde de EU, el que tenia la papereria o l'ex-regidor d'esports tambe tenen jornal?
  Estan cobrant o cobraran en "especie"?
  A qualsevol hora que vages a l'ajuntament estan per alli entrant i eixint dels depatxos como "Pedro por su casa".
  I que fa el xicot de la regidora que s'ha convertit en la sombra de l'alcalde?
  Diuen que estos son els que de veritat manen a l'ajuntament. Ni Jordi, ni Carmen, ni Llacer, ni Karina, ni Borras, ni Evarist, ni Llum, ni PIlar, ni Vanesa, ni .... estos son els que maneN de veritat.
  Recordeu: ningú treballa de debabes i estos tampoc

  ResponElimina
 53. Fem foc, del ajuntanment el mateix que tu, jo gracies a deu tinc prou faena per a tindre que lleparli el cual a ningú, les urnes ens jutjaran a tos les properes locals.

  ResponElimina
 54. Estruch, "les urnes jutjaran" i a tu també et jutjaran, t'ho assegure.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari