Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 1 de desembre de 2011

Este divendres, berenar de Cáritas i després VIIIé concert Tavernes Solidàri@

I és que el divendres dia 2, a més del berenar amb Cáritas, hi ha previst un concert solidari de cantants locals. És ja la huitena edició d'aquest concert que organitzen una vegada més Paco i Pepe i que contarà amb la presència de joves i no tan joves artistes del poble que, desinteressadament, faran un espectacle on els beneficiats seran les associacions locals Adisva, Solidaritat amb el Tercer Món, Lluita contra el Càncer i Mano a Mano.
El divendres a les 22h, la Casa de la Cultura serà una vegada més, signe de la solidaritat del nostre poble.

5 comentaris:

 1. La meua enhorabona a Pepe, Paco, als artistes que van participar i van fer possible l'actuació i a aquells que, en una nit freda quant a baixes temperatures però amb la calor de la solidaritat, van estar donant el seu suport emotiu a col·lectius més desprotegits. Si he de donar una nota negativa va ser l'absència de membres del govern local què dels seus 9 regidors només vaig veure a Karina. Si és que quan les coses no ens naixen ...

  ResponElimina
 2. Jo també vaig anar al concert (què gran el Tio Fredo, en tots els sentits) i confirme això. Karina asoletes i al costat, Manolo i altra regidora del PP. Segurament no va anar ningú més pq li havien donat festa a Bufante i, com que no hi hauria foto, no valia la pena anar.
  En tot cas, em sume a l'enhorabona a l'organització de Pepe i Paco, que poquet a poquet ja fa 8 anys que van sumant el seu granet d'arena. Un bes molt gran per a ells i per als artistes que van actuar desinteressadament.

  ResponElimina
 3. Vaig vore a dos regidors més del partit popular.Estava també Salva Simeón i la cantant Carmen Alario. Ningú dels progressistes del Bloc i del PSOE. Sort que estava Karina. Jo encara no sé qui es el Bufante. Després s'ompliran la boca amb la solidaritat.

  ResponElimina
 4. Els de UPyD també estabem, portem els 8 anys fent-ho, no anem ara per a posarmos medalles o no, per aixó no ens veguereu, Salva sempre ha estat amb "els seus xiquets", i Carmen sempre ha cantat , doncs tenía que estar per nasos. A Carina no la coneixia doncs no puc dir si estaba o no abans.

  ResponElimina
 5. Els de UPyD porteu 8 anys? Estaríeu molt amagats. Parles com si eixe partit portara constituït a Tavernes això, 8 anys. Quants anys tens tu? I sí, Karina, mal que et sàpia sí que estava. Menut polític estes fet que no coneixes una regidora de la nostra ciutat. Ja et veig vindre a descobrir les Amèriques.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari