Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 22 de desembre de 2011

Vesprada musical i nadalenca al poble

Demà divendres tindrem una vesprada musical al nostre poble, amb ambientació típicament nadalenca. El grup de Cornetes i Tambors CIMValldigna, una partició de músics de la Societat Instructiva Unió Musical del poble, el Cor de cambra Quinzedemarç i la Coral Marinyen cantaran i faran sonar els seus instruments esta mateixa vesprada des de les 19h.

L'eixida serà des de la Casa de la Cultura amb un itinerari que recorrerà el Passeig del País Valencià, el Mercat i la Plaça Major.

6 comentaris:

 1. Cal llegir millor!
  Es demà DIVENDRES 23 de DESEMBRE.
  Bones Festes!

  ResponElimina
 2. Ja, ja ja que bueno. Me has hecho un dia más vieja. Que es mañana, que no lo veis en el cartel.

  ResponElimina
 3. No teniu res a dir de la nova penya taurina del Bloc?

  ResponElimina
 4. Estaria be que la gent sabera lo que busca el bloc al crear eixa penya taurina. Hi ha una intenció clarament politica en tot eixe muntatge, tan sols vegent els objectius que es marquen ja evidencia les intencions politiques que busquen. Hi ha inclús en la foto fins i tot una Regidora, i com no, el sopar es fa en "territorio Bloc", busqueu la foto al Levante o a la cotorra i voreu. Crida l´atenció que desde la cotorra es faça promoció de la penya.

  ResponElimina
 5. Jo no ho sé, pero la Cotorra farà promoció de la penya com des d'ací fereu promocio d'una exposició on els artistes eren tots els familiars i gent del PP.

  ResponElimina
 6. Bon nadal peperets!
  Q amargats esteu,
  si feu vosatros una peña,
  segur que tmb la voldrem!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari