Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 23 de desembre de 2011

L'UD Tavernes organitza el I Torneig solidari de Nadal

L' UD Tavernes ens ha fet arribar esta proposta solidària relacionada amb l'esport i dins de les campanyes Un joguet, una il·lusió i la tradicional Campanya del kilo. Què més es pot demanar? Doncs que tinga una fantàstica acollida entre els vallers, com estem segurs que tindrà.

Demà dissabte 24 de desembre des de les 9.00h tindrà lloc el Primer torneig solidari de Nadal que organitza el club i que comptarà amb la participació d'equips com el Levante UD, el València CF, el Sollana CF, l'Alcúdia CF i SD Sueca; a més de tots els equips de futbol 7 de la UD Tavernes.

L'entrada serà un kilo d'aliments no peribles o de llarga durada. I a més es farà una rifa a un euret la tira per sortejar una camiseta del València CF, una del Llevant UD i una altra de la Selecció Espanyola de futbol, totes elles signades.

Esperem que demà de matí acudim tots, menuts, majors, pares, mares, iaios i iaies, a recolzar aquesta iniciativa i mostrem una vegada més la gran solidaritat dels veïns del poble amb aquells que més ho necessiten.

Nota remesa per l'UD Tavernes

1 comentari:

  1. A data de hui encara no han cobrat lo de les paelles, al pas que porten avoran de posarse a demanar limosna a la porta de misa, doncs el project es parará el mes que ve per falta de diners per part de ajudes del ajuntament i la generalitat.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari