Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 9 de desembre de 2011

Nota de premsa del PP de Tavernes - La casa de les Indalecies

El Partit Popular demana al govern del Tripartit del Bloc que medite la idea d'adquirir la coneguda com a Casa de les Indalecies.
“Tots els projectes són bons, i de fet esta iniciativa es va donar en la passada legislatura, però creiem que cal reconsiderar este tema. Hem de prioritzar i, ara com ara, l'adquisició i reforma de la Casa de les Indalécies pot esperar. Davant de nosaltres hi ha un gran nombre de projectes molt més prioritaris i el milió d'euros previst en este immoble podria destinar-se a altres usos com el taller ocupacional d'Adisva, els locals de Càritas o Creu Roja, l'escoleta de la platja, la futura depuradora o generar polítiques actives d'ocupació” va comentar el portaveu popular Manolo Vidal.

El PP considera que la Casa dels Indalecies no ha de tindre prioritat davant d'estos altres projectes “no comprenem com es ralentitzen projectes com l'escola de la costa o els locals de Càritas i es dóna prioritat a la compra d'este immoble. El govern sí que està disposat a tornar els diners dels terrenys de la futura depuradora, però no el préstec d'este immoble. Hui en dia fa més falta la depuradora que esta casa” comenten els populars.

Manolo Vidal ha advertit “a més, el Tripartit no ha definit quin ús pretén donar a este immoble. Resulta poc raonable gastar uns diners quan no sé sap exactament per a què va a usar-se, i més encara en la profunda crisi que estem passant. El govern es qüestiona la viabilitat de l'escoleta de la platja, que considerem fonamental per a desestacionalitzar la platja, però seguix amb la idea de comprar i reformar la Casa de les Indalecies sense saber per a què, no entenem esta actitud. Per què tant d'afany en esta compra concreta?”.

El PP considera que la ciutadania entendrà i acollirà bé la proposta dels populars de paralitzar la compra d'esta casa per a prioritzar altres necessitats municipals més urgents i que repercutirien en un gran ben social, especialment entre els més desfavorits.

22 comentaris:

 1. Una bona proposta i mes encara partint del partit que va demanar els diners per a la compra.
  Son moments de seleccionar molt be les opcions d'inversio.
  Ademes Jordi l'alcalde diu, en una entrevista publicada a www.bloctavernes.org, que, una vegada comprada la Casa, vol llançar una campanya per preguntar quin és el millor ús d'aquest edifici.
  El nostre alcalde està dispost a gastar-se 1 milló d'euros en la Casa i no sap que fer amb ella. Si els diners foren d'ell faria el mateix? Segur que no.
  Que pense un poc i decidixca.
  Repetisc: una proposta molt bona del PP

  ResponElimina
 2. Estic també d'acord i em pareix molt lògic. Comprar la casa no està mal pel que simbolitza però estem en una greu crisi i cal seleccionar molt bé en que es va a invertir i indubtablement pensar en Cáritas o en el projecte de la depuradora és molt més raonable. El que no sabia era que seguix el Sr. Juan amb això de les enquestes. Ha pensat fer una enquesta de que ens pareix als veïns de Tavernes tindre un Amador, un Bufante en nòmina i un alcalde que ni està ni se li espera?

  ResponElimina
 3. I ara, despres de que el Bloc diga que vol gastarse un milio en una casa, en quina cara va a dir que no te dinders per a pagar als proveidors o que el pp ha deixat una mala situació al Ajuntament?
  El pijor es que no saben ni per a que la volen. Primer la comprem i despres vegem per a que la necessitem.
  La gent del poble esta indignada.

  ResponElimina
 4. Jo estic contentisim de que el Bloc i Victor compren la casa de les indalecies.
  El poble pasarà a tindre un problema mes.
  Si fins el dilluns pasat no sabien que tenien els locals per a caritas i creu roja. Si tenen una guarderia a la platja tancada.
  Que mes dona una casa mes.

  ResponElimina
 5. La casa de les indalecies no te cap valor afegit, és una casa més. Enlloc de comprar eixa que compren la que fa cantó en el carrer Sant Agustí i Trinitat. La podrien tombar i fer més fàcil la corva per passar per eixe carrer. Guanyariem en seguretat i benestar i ajudaries a facilitar el tránsit pel centre del poble.

  ResponElimina
 6. Yo ya di mi opinión en la asamblea y no me contestaron, podéis conocerla en mi blog en el artículo " sobre olegaries e indalecies" en el que apoyo lo ahora dicho por el PP.

  ResponElimina
 7. no sé si ho sabeu però el préstec d'un milió que es va fer per a comprar-la no es pot gastar per a pagar als proveedors. El deute a llarg termini no es pot gastar en pagar despesa corrent. Açò s'ha dit moltes voltes però preferiu intoxicar.

  ResponElimina
 8. Creo recordar, aunque muchas veces la poca memoria que tengo la pierdo, pero a principio de la legislatura, en algún medio escrito ya sea internet o prensa, se decía algo de esta casa, si de la casa de las Indalecias.
  Creo haber leído, que el PP, consiguió un préstamo de X millones para la compra del inmueble, si esta el dinerito, se tiene que gasta en lo que se pensó que se tenía que gastar, otra cosa es que una estrella callera justo encima de la casa y ya no existiera, entonces devolvemos o reubicamos ese dinerito, pero no es el caso.

  Creo recordar que hubo una nota de prensa del PP Local donde le decía al Sr. Alcalde que el dinerito lo tenía ya en el cajón preparado para usarlo en la adquisición de este bien inmueble. Joer, si para una vez que os hacen casito, ahora les criticáis que lo quieren hacer, no tiene sentido la verdad, igual para otros tiene sentido, pero para la gran mayoría de mortales no la tiene.

  El objeto era comprarla, se compra, el uso el que necesitemos en el momento de usarla: Sala polivalente, locales a buen precio para emprendedores, Subcasa de la cultura.
  Llevo entrando en este blog mucho tiempo y siempre ponéis alguna noticia de lo que pasa en el pleno, se ve que en este pleno no paso nada, porque en ningún blog se dice nada de nada. Que es que no habían puntos del día, o es que son tan difíciles de explicar que no se puede un buen redactor a hacernos una síntesis, o es que ahora el PP va a los plenos a calentar las sillas, alguna pregunta harían, ¿qué preguntas?, ¿ que respuestas?.

  Un consejo de ciudadano, la oposición fiscaliza la política del ejecutor (tripartito), ¿qué fiscalización es esto de la casa?, me cago en mi pobre salud, estaría bien esta nota de prensa, si le Ejecutor (tripartito) hubiera dicho mejor la tumbamos y el dinero para pagar gasolina, entonces sí.

  O la otra, no creo que ningún concejal del PP, ni tan solo Manolo Vidal hayan escrito esta nota de prensa, para mí que se la han metido doblada, si no es vuestra hablad, si tenéis a un jefe de prensa, igual que el Gobierno tiene a Bufante, dadle pasaporte. Porque o no vive en Tavernes o es un poco lento de reflejos.

  ResponElimina
 9. Tens raó anònim. Els PePes de Tavernes haurien de buscar-se un cap d'eixos de premsa. Però crec que el Bloc se'ls ha agarrat tots. El Bufante ja esta d'alcalde. Raul ja treballa també per a Bufante i l'ajuntament. No seguiré que sabrem tots qui més està treballant per al Bloc. Per cert, qui s'està quedant despenjada el Carmen. Cada vegada es veu menys i més a Jordi en el cotxe de Victor. Oi oi oi que açò ol.

  ResponElimina
 10. La jugada és clara, Víctor vol ser el nou líder del PSOE i Jordi vol ser amiguet per a poder seguir mantenint el tripartit en les pròximes elecciones. Açò sempre i quan el PP no traga majoria absoluta, perque vas pel poble i sols es parla de que si la gent tornara a votar el PP trauria majoria absoluta, total i aclapadora. La gent no està massa contenta en que no haja manat el més votat i que no estiga fent-se res.

  ResponElimina
 11. Vuelvo a ser el anónimo de 9 de desembre de 2011 21:42

  Me parece muy bien lo que dices Fem foc o fugim, pero este post es sobre el tema que indico en mi anónimo mensaje, SOBRE LA CASA DE LAS INDALECIAS, y a qui se habla del sexo de los Ángeles.

  Si como usted dice, los del PP local deberían buscarse un asesor de prensa, que lo hagan y que dejen de hacer estas notas de prensa, porque son de…, un poco de continuidad, un seguimiento, una buena fiscalización es lo que ha de hacer la oposición todos y cada uno de ellos.

  Como decía en el anterior comentario me preocupaba que no saliera nada del pleno, quiero decir de las cosas que allí se trataron, pero ya he hablado con gente que si estuvo allí presente, y me han dicho que la oposición en el punto de ruegos y preguntas, estuvo muy acertado ya que realizo una batería de preguntas sobre puntos importantes, pero en ningún blog de información local se recoge nada de las mismas. Si es cierto lo que dicen que este blog es del PP, cosa que dudo, porque si lo fuera, deberían haber informado de sus preguntas y de las respuestas obtenidas, si las obtuvieron.

  Lo que me resulto gracioso, fue lo del parking, que creo haber entendido que se vota en el pleno por urgencia, para tratarlo en ese mismo pleno, ¿y que paso que no se trato?, ahora entendí el porque el día después del pleno La Cotorra publico dos post el primero titulado “erre que erre” y el segundo sobre el Parking, el cual a las 16hrs de la tarde del mismo día, ya lo habían descolgado, ¿Qué paso en ese punto?, o seria que lo tenían programado el publicarlos y no se dieron cuenta que no se trato en el pleno y ¿por ese motivo lo descolgaron?.

  Ya veo es como lo que decía mi abuela, los mismos perros con diferentes cadenas, si al final esto será la cotorra de la vall, pintada de azul. (Espero que no).

  ResponElimina
 12. Anònim no tinc costum d'anar als plens. En tot cas, si va haver-hi fiscalització al tripartit del Sr. Juan que és el que correspon, deuria algú dir-nos allò que ha ocorregut per a poder opinar. Seria una bona idea que un dels bufantes que tenen en la plantilla el tripartit ho passara.

  ResponElimina
 13. Sols ens faltava això. Que ara digues de què podem o no parlar. Si saps alguna cosa del ple que siga interessant ho dius i sinó deixa que parlem de sexe, encara que siga dels Angeles.

  ResponElimina
 14. Pues sí que lo és: "la cotorra de la vall, pintada de azul" Imposible una mejor definición.

  ResponElimina
 15. Senyors votants del PP, quan parleu de que el parti més votat va ser el PP, i que per tant deuria governar...no esteu tractant de manipular? A altres pobles, i també autonomies.... ha deixat de governar el partit més votat per governar el PP o acolits del PP. Així, que si les regles de la democràcia són bones per governar, també ho són per estar a l'0posició

  ResponElimina
 16. Potser pintat de blau (de blavet, diria jo) perquè almenys deixa que tots expressem el que pensem fins ara. Ja vos dic jo que a la Cotorra la mitat de comentaris que ací eixen, allí estarien censurats.
  Pense que este blog pot tindre el color que siga, per suposat; per això mateix aplaudisc que publique comentaris que van en contra seua o el qüestionen. No sé què penseu, però no crec que siga igual que l'altre.
  Per ara, un P.A. dels d'abans: PROGRESSA ADEQUADAMENT.
  A vore si continua així.

  ResponElimina
 17. Genial, ja que la casa de les indalecies es una vivenda que tal si parlem de les 500 que va autoritzar el govern del PP a la zona de policia, que marca el patricova?

  ResponElimina
 18. Però ha passat alguna cosa en el Vergeret?

  ResponElimina
 19. parlem peró amb coneiximent de causa.Jo després d'assistir ahir a la cita del ajuntamentn i la del PP ja eu tinc clar.

  ResponElimina
 20. Ahora, después de haberme leído El plan de laminación del río y las alegaciones del PP y el informe de los técnicos municipales, aún lo tengo más claro, el PP tiene más razón que un santo, lo que no se es porqué el gobierno local no ha recurrido también.

  ResponElimina
 21. Me dicen fuentes oficiosas de éste que es porque prefieren que empiecen las obras y luego alegar. Señalo lo que comento en el artículo sobre este tema, contestando a El Observador, menos politiqueos y más actuaciones.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari