Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 1 de desembre de 2011

Xarrada de Manolo Vidal a l'Associació d'Ames de casa de Tavernes a la Casa de la Cultura

El Diari de Tavernes
El dimecres 30 de novembre l'Associació d'Ames de Casa de Tavernes de la Valldigna va anticipar el clàssic i tradicional berenar que realitza tots els primers dimecres de mes per a evitar coincidir amb la proxima setmana en la que cauen les festes de la Constitució i de la Puríssima.

Com és habitual, una xarrada va precedir a la reunió-berenar realitzada en la Casa de la Cultura i va ser oferida per l'anterior alcalde de la nostra ciutat i actual portaveu del Partit Popular, Manolo Vidal.


En ella Manolo va explicar la situació en què es troba el projecte del Riu Vaca. Un projecte que el passat mes de setembre va tindre la seua entrada oficial en l'Ajuntament de Tavernes i a què tant tècnics com funcionaris van presentar un informe d'al·legacions a l'alcalde el Sr. Jordi Juan davant de les incongruències, falta de definició i entre altres, no incorporar al projecte el que s'amplie el pas d'aigües per l'autopista A7 o la pròpia línia de ferrocarril, l'evacuació de les aigües pluvials de Tavernes, ni la canalització fins a la mar.

L'alcalde Jordi Juan va ignorar les mencionades al·legacions proposades i van haver de ser els regidors del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna els que les van remetre a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, tal com també van fer els alcaldes de Simat de la Valldigna i de Xeraco.


Manolo Vidal va afegir que, encara que l'alcalde Jordi Juan haja callat, des de Tavernes s'ha advertit a la Confederació Hidrogràfica que el projecte presentat no resol els problemes d'inundació de la nostra ciutat i que ha de ser revisat de nou.

Per a acabar la xarrada, Manolo Vidal va explicar l'endeutament de Tavernes i de com del 115% l'any 2008 es va passar a un endeutament inferior al 75% a finals de l'any 2010, aconseguint reduir-lo en 40 punts i que davant de la impossibilitat d'endeutar-se en 2011 i en un acte de responsabilitat política, es van concertar els nous préstecs al desembre del 2010 para d'eixa forma tindre disponibilitat financera per a les necessitats de la nostra ciutat i veïns i que no es paralitzara completament el nostre desenrotllament. Amb ells era possible finançar projectes i obres com el Parc del Cantalot, nous col·lectors, els projectes de la nova depuradora i l'adquisició dels seus terrenys, adequació dels locals per a Creu Roja i Cáritas, ampliació del cementeri, entre altres.

Al final de la xarrada alguns dels assistents van comentar distesament amb Vidal algunes de les seues inquietuds respecte al riu i altres temes d'actualitat com és la piscina coberta. El portaveu popular va lamentar que la inactivitat i la poca implicació del nou govern municipal provoquen el retard en la solució de tots els fronts que existixen en este moment en la nostra població.


14 comentaris:

 1. Lo de les alegacions eu digueu com si fora un mérit : es obligació d'una oposició com toca, constructiva el ajudar al govern i advertir-lo de les posibles errades, així que menos medalles i més arrimar el muscle, que l'unic que sabeu fer es , com un acusica en clase, "profe....."

  ResponElimina
 2. A los nacionalistas no les ha gustado q Manolo cuente La verdad de las cosas . Ahora q las amas de casa juzguen libremente

  ResponElimina
 3. la verdad se dice y se cuenta en un pleno municipal. Y allí el pp no ha dicho esta boca es mia ni ha contradecido a la interventora ni a la tesorera, ni al secretario general, etc.
  Allí es donde hay que decir las cosas.
  Esto ha sido un engaño en toda regla. Dicho por varias asistentas a la reunión, que salieron muy indignadas por no haber sido informadas previamente.
  Vamos, que no es que esperaran a Argiñano, pero de ahi a encontrarse un mitin...¿esto como se come, digo como se entiende?

  ResponElimina
 4. EL OBSERVADOR...

  Muy bien lo de la xarla del portavoz y las explicaciones que pudiera dar en la misma, pero una duda, ¿por qué hay gente que dice que engañaron a las amas de casa y que ellas y el coche parlante decían que era una xarla sobre cocina?, no veo a manolo vidal con delantal y entre sartenes.

  Otra cosa, si como dicen se anunciaba xarla culinaria, la culpa y el error no es del Ponente, sino de la organización del mismo.

  Feliz Navidad y Prospero año Nuevo 2015

  ResponElimina
 5. Per el primer anonim.
  El fet de que el Bloc no presentara alegacions demostra lo que li importa al Jordi Juan Tavernes. El mal ahi no es un localet o un una rotonda. Aixo pot deixar el poble mol mal parat per a sempre.
  Si algú no tenia obligacio de presentar alegacions era el pp i ho va fer.
  Si el bloc no va fer alegacions va ser o be per que es un irresponsable o be perque no sentera. Que no se que es pijor.
  Jo tame done Feliz navidad y prospero 2015

  ResponElimina
 6. Perqué en ves de davant les ames de casa no fa una xarla en la casa de la cultura? acás te por de que ahí alguns, imparcials como jo i amic seu, al menys jo encara el considere així, i qu'entenem algo de tot açó li fem alguna pegunta incomoda?
  Manolo, amic, sigues valent, posa els c... damunt la taula com has fet sempre i defen-te, sense tapadores, cara al públic en general, fes-me cas, eu necessites.

  ResponElimina
 7. O sea que cuando le sacan los colores a la gestión municipal anterior en un pleno se callan los del PP y sólo hablan en meriendas y tertulias de bar.
  Son serios estos del PP.

  ResponElimina
 8. Ara, coneguda la visió de l'oposició del PP, com que les Ames de Casa són una associació no partidista, organitzaran un altre berenar per conèixer la versió del govern municipal per boca de l'alcalde.

  ResponElimina
 9. Un consell. Hi ha una manera de tancar les polèmiques. Manolo Vidal pot presentar el contingut del power point i les seues xifres en sessió plenària davant intervenció i tresoreria, i si donen el vist i plau, s'acaben les polèmiques.

  Nosaltres tenim constància, perquè així es va dir públicament a l'acte de la Casa de la Cultura de l'Ajuntament, que les xifres aportades pel govern i que presentaren a la Casa de la Cultura estaven facilitades per estes entitats (Si no recordem mal, va ser el regidor d'Hisenda qui ho va dir). Les xifres del pp deurien d'estar també validades, i no existirien els dubtes que ara susciten, ja que eixes xifres, hui per hui, no són CREÏBLES. Cal demostrar ho.

  També és podria sol·licitar un certificat d'intervenció, i publicar-ho juntament amb elles.

  Estes accions suposen fer política seria. La resta és política de bar. No dona credibilitat.

  Bones festes a tots. Als editors d'este blog, el grup popular de Tavernes, als vostres lectors i a tots els companys d'inquietuds informatives locals de les xarxes, be siguen de qualsevol tendència política o imparcials. En la diversitat d'opinió està la riquesa de la democràcia.

  Informació, si. Manipulació, no.

  ResponElimina
 10. a l'anònim de les 11:47. quan parles de manipulació també el refereixes a les xifres del deutes de les gasolineres?, perquè ahí no dius res del que va dir Victor Borràs el regidor d'economia.

  ResponElimina
 11. El alcalde Sr. Juan se ha reunido recientemente en dos ocasiones con los comerciantes locales. ¿Cuál ha sido la aportación realizada en dichas charlas o reuniones? No lo sabemos aún pero parece ser que conoce a alguien que se dedica a hacer negocio con las páginas webs. No se si será el asesor que tienen de imagen o quizás el Sr. Raul de la Veu, que por cierto no tardará ya mucho en salir según ha informado el gobierno del Bloc.

  ResponElimina
 12. Vols dir que prompte tornarà Raul a traure la revista? Estic segur que intentarà fer-la com fins ara de forma imparcial és a dir, proporcional a la representació que hi ha de regidors de cada partit. O traurà molt més del Bloc? Bo, en tot cas, espere que traga alguna foto de Jordi en l'ajuntament. Serà l'única forma de veure a l'alcalde allí.

  ResponElimina
 13. una flor del ramillete rosa8 de desembre de 2011 a les 9:11

  La sacará para navidades y me parece muy injusto lo que insinuàis, si hay un ejemplo de imparcialidad esa es La Veu .
  Es el ùnico de los blogs que nos ha dado cancha a UPyD des de un principio, cuando los demás blogs nos negaban el pan y la sal, hasta la aparición de quadern i otros dos blogs màs.
  Que curioso, ahora nos publican de todo todos ,hasta atículos de opinión, bueno casi todos, el pajarraco se resiste un poco, ¿ por qué será?

  ResponElimina
 14. Açò es preocupant. El Sr. Bufante que fa el treball del Sr. Juan i del Sr. Amador. És possible que el Sr. Bufante faça tant de treball ell sols? No, efectivament. Té un ajudant. Un "periodista" que sempre s'ha distingit per ser "imparcial", el Sr. Raul, el de la Veu. Ara està fent-li la campanya nadalenca al Sr. Bufante amb els comerciants. Ací el que no corre vola. Ja ens estranyava Sr. Raul, ja ens estranyava. Llavors qui fa d'alcalde? Bufante, Raul, el de la bici, aquell que era, el p.... Bo dóna igual, tanto monta ...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari