Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 de gener de 2012

Calendari d'activitats del Grup Muntanya Valldigna per al 2012

El GMValldigna ha confeccionat el calendari d'activitats per a enguany, on estan establides les activitats que organitzen o assisteixen organitzades per altres Clubs o de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada CV.

Seguint amb el seu compromís amb la societat valldignenca i amb el medi ambient, difonent els valors paisatgístics, històrics, ambientals i els pobles d'esta preciosa vall. Enguany tenen previst continuar amb algunes activitats com: II Edició de la neteja del Riu Vaca, el dia de l'Arbre i el Voluntariat Ambiental de prevenció d'incendis (que enguany esperen ampliar per a tota la Valldigna). És la seua intenció realitzar el Voluntariat Ambiental de prevenció d'incendis durant els dies festius de Pasqua i Sant Vicent, posant, com sempre, el seu esforç i ganes.També destaquen per a enguany l'organització de la calçotà que l’any passat va congregar a més de 250 persones entre muntanyencs i turistes. Està previst realitzar-la en la zona recreativa del Pla de Corrals on els assistents podran gaudir a més d'una excursió per la contornada.

Totes les persones que vullguen participar en estes activitats, tindran tota la informació en el web del Grup Muntanya Valldigna, on donaran detalls de cada una d'elles. 

A partir de la nota de premsa remesa pel GMV

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari