Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 10 de gener de 2012

Compra a Tavernes!

La setmana passada vam vore com fanals i mobiliari urbà de Tavernes es van omplir de grans cartells que anuncien la inauguració de Merkasafor.

Què és Merkasafor? Merkasafor és un mercat temàtic que va a celebrar-se tots els diumenges a Xeresa i del qual no parlarem més ja que preferim que la gent de Tavernes compre en els comerços locals.

 
Despres d'haver passat prou dies des que es començaren a col·locar els cartells, haver comprovat que l'ajuntament no els ha retirat i havent-nos assabentat que el nostre alcalde Jordi Juan, acompanyat d'un nombrós grup de militants del BLOC de Tavernes va anar allí a passejar diumenge passat junt amb l'alcalde de Xeresa, també del BLOC, i junt amb el diputat de Compromis Joan Baldovi ens preguntem:

Algú de l'ajuntament va pensar que promocionar el mercat de Xeresa pot perjudicar el comerç de Tavernes?
Es van posar els cartells per tot Tavernes amb el vistiplau de l'alcalde?
Ha pagat alguna taxa Merkasafor per posar publicitat en el mobiliari urbà de Tavernes?
És legal col·locar publicitat en el mobiliari urbà de Tavernes?
Qui pagarà els gastos de retirada i neteja d'eixos cartells?
Què cal fer per a col·locar publicitat per tota Tavernes sense que l'Ajuntament la retire?


24 comentaris:

 1. Que curiosa la foto, no habría nadie más de Tavernes por allí....
  Lo que tiene que hacer el florero del alcalde que tenemos, es estudiar algo similar en la playa, de hecho ya hay algo en marcha con la teniente de alcalde, verdadera alcaldesa y regidora de playa señora Canet, igual no se ha enterado JJ, porque para lo que va al ayuntamiento, que es firmar convenios que luego no cumple, como el de paellas-Adisva , y, eso sí, hacerse la foto para salir en los medios.

  ResponElimina
  Respostes
  1. si los comerciantes de tavernes dicen que en tu pueblo se compra mejor , ya beo el impetud que tiene nuestro alcalde en su pueblo . hoy por hoy la malloria de gente de este pueblo se gasta el dinero fuera de tal no es por nada si no porque se compra mas mas nas barato . creo que si bajara los impuestos a los comerciantes de tavernes la gente no se hiria a comprar fuera de tal

   Elimina
 2. Yo vaig anar a Xeresa i hi havia gent de Tavernes que vam anar alli a pasar el diumenge despres d'haver-nos enterat pels cartells que omplin el poble amb el permis de l'alcalde que volia que el mercat del seu amic, l'alcalde del BLOC de Xeresa, estiguera ple.

  ResponElimina
 3. Ay, madre, que risa! con que verdadera alcaldesa y regidora de la playa señora Canet. Me parto de risa. Otro que no sabe en que mundo vive.
  Eso si ahora tenemos un florero. Hasta hace unos mesos teníamos un cactus. Algo hemos ganado.

  ResponElimina
 4. Hi havia alli mes gent de tavernes, que gent de xeresa, igual no deurien els empresaris de tavernes fer el mateix. Per cert els motoristes fiquen cartellas cada dos per tres en mobiliari urba, no?

  ResponElimina
 5. La señora Canet no s'entera de la mitat. I a la platja, mucho lirili y poco lerele. Mira com li la va pegar als de la platja prometent coses per a cap d'any. Al final enguany a la platja l'ambient estava tranquil tranquilet, com mai.I de lo prometido, ni un xavo.
  Aixina q menos cuentos. Mari Carmen Canet, una més.

  ResponElimina
 6. Vag a no entrar mes en este blog, aso que es la noticia de la semana?? Pues suponc que el alcalde aniria, igual que aci venen atres alcaldes i regidors dels pobles del costat. Algo molt normal. Pero com aci es critica tot, pues axo. Damunt despues de que este ajuntament organitse a nadal el fomentar el comers local del poble en compñia la asociacio de comerciants, que no savia fet mai.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pues no entres. Yo agradezco que este el Diari de Tavernes porque me entero de cosas que algunos no quieren que sean publicas. El Diari dice en esta noticia una gran verdad: Xeresa se anuncia en Tavernes gratis y todo porque en ambas ciudades gobierna el Bloc.

   Elimina
 7. Carmen junt a Carina son dos de les que treballen de veritat, però no trauen ni trauran fruits doncs les medalles serán per a JJ, si no vegueu el que passá amb el pacte PP-Bloc : Eugeni de 7 a 9 i el Bloc amb els seus dos mateixos.
  En quant a la platja, qui va conseguir al menys el bus? Doncs ni digau que no va fer res, lo que no te ni un duro grácies a l'herencia del PP.

  ResponElimina
 8. Colló, tu! Ja és el 2n mitjà que veig que crida al boicot contra el merkasafor este... definitivament la crisi està traguent el pitjor de nosaltres xD. Abans el xicotet comerç carregava contra els Carrefours i Pryca... ara carrega contra l'humil venedor ambulant de mercat dominical!! Increïble; mai se m'hagués acudit que un mercat d'estes característiques puguera arruinar el negoci dels comerciants d'una població. Ni molt menys després d'haver estat a l'esmentat mercat (molta gent passetjant -que és el que va a fer majoritàriament la gent a eixos mercadets- i molta poca comprant). D'ací a no res, a este pas acabarem menjant-nos els uns als altres... temps al temps!

  ...o potser hi ha una mena d'animadversió entre els habitants de Tavernes i Xeresa de la que no m'he adonat en els últims 30 anys...


  PD: pel que es veu tenen web i tot! http://www.merkasafor.es
  Merkasafor, mercadet dominical a Xeresa

  ResponElimina
 9. Administrador Quadern que no t'enteres. Els comentaris sobre les regidores demostren una ignorància supina sobre l'organització municipal i qui-quins decidixen en l'Ajuntament de cada partit. I t'ho diu un que va tots els dies a currar allí.
  Ara si vols posar llenya entre ells... tot el mon calle, perquè pareix que una altra cosa no saps fer.

  I respecte a que l'alcalde estiguera a Xeresa, com quan ací venen els de Benifairo i Simat quant s'inaugura la fira agricola de l'estiu. Vol dir això que eixos dos alcaldes estan en contra dels productes del seu poble? Venga ya! Un poc més de trellat en les noticies

  ResponElimina
 10. ja era hora que algú ho diguera11 de gener de 2012 a les 11:08

  Xeresa que faça el que vulga, però veig poc lògic que l'alcalde vaja a Xeresa a donar suport a un mercat i sols perque Xeresa també està governada pel Bloc.
  Per cert, no va anar Jordi Juan a soles, el seguien el "consellers", és a dir, els de sempre del Bloc.
  Ell per Xeresa fent autopropaganda del Bloc, encara que això xafe als comerços o als seus socis de govern. Encara els passa poc per donar suport a un partit extremista com són els nacionalistes.

  ResponElimina
 11. L'alcalde que vaja on vullga pero que no utilitze el seu carrec per a deixar que es promocione el mercat del seu amic del BLOC.
  Si el seu amic vol propaganda que la pague

  ResponElimina
 12. Flipeu gambes xavals, este blog cada dia té menys trellat, tan bé que vau començar... al final el mateix de sempre... A mi el que més gràcia em fa és com vos agrada criticar, ara resulta que el mercadet este de Xeresa llevarà ventes als comerços de Tavernes, però si és un mercat com el del dijous!!!! més gran, si, pero no res més. Jo vaig vore molta gent caminant i poca comprant i de xafar-los la guitarra als comerços del poble... res de res!! busqueu-se altra cosa per criticar, per què per ahí doneu més pena que altra cosa. Per cert per què vos dóna tanta malícia vore a l'alcalde en les fotos dels actes?? és lo normal, abans estava Manolo i ningú es queixava de res, era normal... Supose que estareu poc acostumats per què abans no eixien i ara ixien en tot, però és lo normal.

  ResponElimina
 13. Tsss gent ignorant... Ke tenen k vore tendes en un mercat? Acas les obrin els dumenges? Ademes ki vuiga clientela ke seu curre con ho han fet els de merkasafor per a tindreu tant ple com ho van tindre. Ara resulta k per ser alcalde de un poble no pots ixirten dell ni per anar a un mercat a pasejar un dumenge ni tindre un amic del partit k li done la gana, k per ser dl bloc ya no pot tindre amics?? Pfff ke gent mes re-amargá. Che el proxim dumenge, mudeuse y aneu a xeresa k vos vindra mooolt be despejarvos un poc.

  ResponElimina
 14. Oblideu una cosa tambe... Algunes parades del mercat de xeresa son de gent de tavernes... Aixina qUe el que crega que el merkasafor li perjudica, que agarre el montante i paca alli...o que passa, que es molt bonico fer festa els diumenges? Vosaltres, els que critiqueu, Administradors del diari, ni treballau ni deixeu treballar ( com el gos de l'hortelano). El que vullga honra que se la guanye....

  ResponElimina
 15. El que ens ensenya el mercat de Xeresa es que encara queden idees per dinamitzar l'economia local dels pobles.

  Amb tanta crítica barata al Mekasafor el que es demostra des d'ací és enveja "cochina".

  No crec que el mercat de Xeresa afecte massa al comerç local de Tavernes. De segur que afecta molt menys que la Vital o Carrefour. El mercat de Xeresa aprofita, això sí, el gran potencial d'estar a prop de Gandia, que son molta gent els "pixavins" i secundariament, quedar a prop també de Xeraco i Tavernes.

  En lloc de voler ser algú negant l'existència dels demés, intentem ser alguna cosa per capacitat i creativitat pròpia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El que es critica no es que es faça el mercat a Xeresa.
   El que es critica es que l'alcalde promocione a Tavernes el mercat del seu amic de Xeresa.
   Si volen promoció que la paguen i que la façen als llocs permitits, no omplint i embrutant el nostre poble.
   Es molt curios que l'alcalde vaja a la inauguració del mercat de Xeresa i no vaja a l'entrega dels regals de la Campanya de Nadal dels Comerciants de Tavernes.
   Qui ha de tindre iniciativa es l'ajuntament i, de moment, ja saps el que esta fent.

   Elimina
  2. Estàs afirmant que la propaganda del mercakasafor a Tavernes l'ha pagada i la promoguda l'alcalde de Tavernes, i amb diners de l'Ajuntament? Això és una acusació molt greu com per a fer-la des de l'anonimat, no? Tens proves? O és només esquizofrènia? Perquè els paperets estos els he vist jo en una fotracada de llocs. M'imagine que la propaganda l'haurà pagada l'empresa que organitze l'esdeveniment, dic jo. I tots els dies veig centenars de cartells fixats a les parets anunciant desenes d'actes o esdeveniments, en murs, barandats, faroles o parets, i centenars de paperets i octavetes repartint-se, per terra o enganxats als parabrises, de les més diverses temàtiques... i mai de la vida hevist carregar conyra ningú d'ells per si embruten o fan publicitat sense permís. No tinc res en contra de Tavernes ni res a favor de Xeraco, però em sembla LAMENTABLE i em provoca VERGONYA ALIENA que es carregue amb tanta virulència contra una iniciativa per moure l'economia local a la vista tan INOFENSIVA per ningú i tan simpàtica com montar un mercadet dominical, model que, que jo sàpiga, no ha rapinyat mai ningú i és d'origen ben humil, al contrari que les grans superfícies, de les que sí que es podria parlar... Si algú està retratant-se ací i mostrant una pèsima imatge, per a mi és el comerc de Tavernes. A mi sí que se me'n van les ganes de gastar-me ni un xavo a les vostres botigues, per cutres, plorons i rapinyaires!! Busqueu-vos alguna iniciativa original i divertida per moure el vostre negoci, en compte de fotre al veí!!

   Elimina
  3. Critiques l'anonimat i no signes el teu comentari?
   Tu mateix et desqualifiques i se't veu el "plumero"

   Elimina
  4. A l'anònim del dia 18 10:58h.
   El que es diu no és que l'alcalde ho promocione, sinó que no ha posat mitjans perquè complisquen la legalitat de demanar permís per penjar-ho, llevar-ho...
   Evidentment l'empresa els ha posat, però no crec que es preocupe de llevar-los i més quan, com bé dius, tots els pobles de la contornada estan plens de cartells.
   Que haja cartells informatius al poble a les parets o cotxes, no sé si es pot dir res perquè es fa sobre una propietat privada. Altra cosa és si es fa sobre faroles, bancs, senyals... que són mobiliari urbà. No sé si hi ha algun tipo de llei que ho regule, però el Diari deixa entrevore que sí que hi ha i que no s'ha complit.
   Així que, estimat, em pareix que has anat un pas més allà tu mateix, per poder assenyalar amb el dit altres comentaris, i has oblidat que quan senyales amb un dit, altres 3 et senyalen a tu.

   Elimina
  5. Però jo no he acusat l'Ajuntament ni ningú de cometre il·legalitats. El meu comentari és irrellevant. Expresse la meua opinió, no amolle un anònim amb acusacions d'il·legalitats.

   Elimina
 16. Recordeu quan tots els Nadals els del BLOC visitaven els comerços de Tavernes apegant un cartell de suport al xicotet comerç?

  Algú els ha vist enguany? Ha sigut arribar al poder i oblidar-se dels comerciants.

  Qui els ha vist i qui els veu.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari