Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 18 de gener de 2012

El Centre Excursionista ens convida a una exposició de fotografia i organitza una competició d'escalada de dificultat

El Centre Excursionista ens ha fet arribar una nota de premsa que demostra la amplitud de les seues activitats, tant referides a l'esport com a la cultura que ens obri les portes de la memòria de la nostra terra.

En primer lloc ens informen que el proper divendres 20 de gener a les 20h tindrà lloc a la Casa de la Cultura la inauguració de la tercera edició de l'exposició de fotografia antiga "Retrobem les nostres arrels", organitzada per la secció Cultural del CETV i que mostra imatges de la vida quotidiana, llocs i costums del nostre poble, recollides a l'arxiu del propi Centre Excursionista. Aquesta es una de les activitats que el CETV ha preparat enguany amb motiu del 40 aniversari de l’associació.
Aquesta exposició es podrà visitar fins el 29 de gener de dilluns a divendres de 18.00h a 20.00h.

L'altra activitat que han organitzat tindrà lloc l'endemà dia 21 i es tracta de la I Competició d'escalada de dificultat a Tavernes de la Valldigna, amb motiu de la inauguració del rocòdrom municipal que es troba al Poliesportiu. La inscripció serà gratuïta, i es formalitzarà el mateix día de la competició de 9:00 a 9:30h. Seguidament començarà la ronda classificatòria d’homes i de dones, i cap a les 12 del migdia tindran lloc les finals.

Nota i cartells remesos pel Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna CETV

4 comentaris:

 1. Pense que es feu a vosaltres mateix un minso favor amagant i no dient qui col·labora i/o organitza conjuntament l'activitat, i més en casos en que és l'Ajuntament on el PP es part integrant. A més d'estar en el cartell.
  Potser siga perquè es penseu que la resta del poble es tonta i no sabem que participa l'AJUNTAMENT, és a dir TOTS, i no només el tripartit.

  ResponSuprimeix
 2. Estimat amic anònim, tenim per costum promocionar les activitats de les associacions que tenen a bé enviar-nos la informació que els sembla interessant i volen que siga divulgada. En primer lloc, el text està basat en la nota de premsa que l'entitat (el Centre Excursionista) ens ha fet arribar, i completat amb la informació que apareix al seu lloc web.
  D'altra banda, el costum fins ara en la informació que (repetim) ens arriba i publiquem se centra en l'acte en sí i l'associació encarregada. En cap moment hem volgut deixar de reconéixer la participació tant de la Mancomunitat de la Valldigna, com de l'Ajuntament; ni de la col·laboració de la tenda Vents en aquest acte en concret.
  Evidentment, l'Ajuntament ens representa a tots els vallers i valleres i nosaltres també ens sentim part. Aquesta notícia simplement dóna una informació. En tot cas i si vosté o algú s'ha sentit ofés, servisca aquest comentari de disculpa; encara que tampoc acabem d'entendre l'aire i caràcter del seu comentari.

  ResponSuprimeix
 3. Està molt clar, amic DDT. No soc el mateix anònim, però és clar que si un acte el preparen i organitzen conjuntament dues entitats, i sols en citeu una,...que espereu?
  Veritats a mitges
  Se te veu el plumer a un hora de camí, amic.
  Organitzen conjuntament el CETV i l'Ajuntament.
  Mira si era fàcil.
  Pren nota i a la pròxima, ja ho saps.
  Si jugues a periodista, actua com un periodista. Dels bons, no dels menys bons.

  ResponSuprimeix
 4. Qui no vol entendre i vol criticar sempre troba punta a tot, què vols? La resposta del Diari està ben clareta.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari