Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 20 de gener de 2012

El Centre Excursionista i les fotos antigues: hui s'inaugura l'exposició

Fidels a la vocació del Centre Excursionista Tavernes de La Valldigna d’obrir nous camins, l’any 1998 començàrem a recopilar fotos antigues, per mig de una crida publica a les persones que tingueren fotografies antigues del nostre poble. La resposta va ser important.

Els membres de la Secció Cultural i del Foto-club social arreplegàvem les fotos que ens deixaven, les fotografiàvem, perquè aleshores no hi havien escàners com avui, lo que era un faenon, i desprès les tornàvem als amos.

L’any 1999 es va fer la primera exposició a la sala de exposicions de la Caixa Rural, i desprès al Local Social del Centre. A l’estiu d'eixe mateix any es va fer altra exposició a la sala d'exposicions municipal de la platja, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes.

Desprès ja no se n'ha fet cap altra, fins ara. El divendres 20 de gener a les 20 hores serà inaugurada a la Casa de La Cultura de Tavernes, amb el suport de l’ajuntament de Tavernes i de la Mancomunitat de La Valldigna.

El que volíem i volem es, amb la ajuda dels nostres conciutadans, és formar un arxiu fotogràfic el més ampli possible del nostre poble.

“Sols s’estima allò que es coneix”, i la millor manera de conèixer és veure-ho. Mitjançant les fotografies veiem les imatges que ens transporten a conèixer el passat i la historia dels nostres avantpassats i del nostre poble.

Agraïm la col·laboració que hem tingut de totes les persones que, amb les seues fotografies, fan possible este arxiu fotogràfic.

Animem a que continuen col·laborant amb la seguretat que és la millor manera que estes fotografies no es perden i queden en l’oblit.

Anunciem la nostra intenció de publicar un llibre de fotos antigues de Tavernes.

Ximo Palomares Villanova
Secció Cultural del Centre Excursionista CETV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari