Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 31 de gener de 2012

El Tripartit ha perdut el Taller ocupacional

font: Onda Naranja
El passat 16 de gener el Partit Popular de Tavernes demanava al Tripartit capitanetjat pel Bloc que fera més esforços per aconseguir que a la ciutat se li done un nou taller d'ocupació. 

La regidora popular Carmen Alario va recordar a l'executiu que s'havien lliurat els diplomes en acabar el taller d'ocupació que el PP va gestionar en la passada legislatura, “demanem al govern que treballe més per aconseguir que un nou taller d'estes característiques vinga a Tavernes. El taller que ha acabat va ser demanat i aprovat sent alcalde Manolo Vidal. Els costos d'eixe taller estaven completament subvencionats des de la Generalitat Valenciana i significaren a Tavernes una ajuda de 600.000 euros, amb els quals es va donar treball a 35 persones durant un any”.

Alario recordava a l'alcalde Jordi Juan que enguany a Tavernes no se li ha concedit cap nou taller i afirmava que encara que tècnicament s'havien fet les gestions administratives adequades per a demanar-lo, estes no s'havien recolzat amb les oportunes gestions polítiques com es feia abans.

La regidora popular demanà que des d'alcaldia es fera força perquè a Tavernes se li concedira altra vegada la subvenció pel taller.

Un llarg silenci va ser la resposta de l'alcaldia fins que la portaveu d'EU, la senyoreta Vercher auxilià l'Alcalde argumentant que era possible que algun municipi al qual se li havia donat un taller, renunciara al mateix, i que encara hi havien possibilitats de poder repescar-ne un. Esta resposta va semblar molt buida de contingut polític i mostrà la falta de gestions per a portar el taller a Tavernes.

El PP va recordar al Tripartit que en la província de València hi han més de 250 municipis, que sols es lliuren 32 tallers i que ningú vindrà a portar-nos les ajudes a casa, cal eixir a buscar-les i menejar-se. L'alcalde ha d'intentar aconseguir-les siga i com siga i és molt lamentable que el senyor Juan ni tan sols s'haja menejat en eixe sentit.

En el plenari tothom va comprovar que davant esta situació, on no s'aconseguia una subvenció per generar ocupació, l'alcalde es limitava a contestar “cal ser positius”.
font: Diario Las Provincias
Està clar que davant de l'adversitat és bo ser positius, però això no és prou. Les bones intencions s'han d'acompanyar d'un dur treball per a obtindre els objectius desitjats. La teràpia psicològica positiva que rep el senyor alcalde i que a la vegada intenta transmetre es queda en res si no es treballa per Tavernes i els nostres ciutadans. Amb la seua deixadesa i inactivitat la nostra ciutat ha perdut 35 llocs de treball subvencionats amb 600,000 euros durant tot un any.

Es trenca així la tendència dels últims anys en els que el govern popular de Tavernes va fer possible que arribaren dos tallers a la localitat i altre al monestir de Simat, la qual cosa va significar crear més de 100 llocs de treball.

16 comentaris:

 1. Hauria de ser prioritat absoluta buscar faena per al poble. Com es nota q els del tripartit són funcionaris i no tenen q patir per la faena!

  ResponElimina
 2. Ara cal que expliqueu que enguany només hi ha 32 tallers per a tota la comunitat, i també que primer l'ajuntament ha d'avançar els diners del taller i ja cobrara quan siga, que encara deuen 150.000 euros de l'anterior taller i que la Generalitat deu a l'Ajuntament- segons es diu - 1'4 milions d'euros.

  I amb 32 tallers.... ja seria rar que ens en tocarà un. Que no estem en els temps que es donaven com a xurros, que Papa Generalitat no té un euro.

  ResponElimina
 3. A Pepito no Pepe, per aixó que es donen sols 32 tallers el nostre senyor "Alcalde" te que menejar el cul del silló i anar les voltes que facen falta a demanar treball per a la gent de Tavernes. Segur que a tu no et falta el menjar i arribes perfectament a final de mes...segur que no et veus el banc a 0 i en rebuts que pagar, veritat?pues calla que parlar en aquestes circunstancies es molt fàcil però la gent necessita TREBALL.

  ResponElimina
 4. Si s'ha d'avançar diners per a q 30 famílies del poble arriben a final de mes jo crec que s'ha de fer. No pot deixar de ser una prioritat fer allò impossible per a portar treball al poble. Em dóna un poc igual q s'haja d'avançar diners, perquè hi ha veïns que les estan passant ben canutes.
  És cert que hi ha només 32 tallers eguany, pero dir que seria rar que ens en tocara un... jo crec que qui vol peixet s'ha de banyar el culet, i que és essencial mostrar interés i treballar per a que vinga. Que no s'ha fet?? Pues ens tocarà esperar a vore si amb sort ens toca el rebuig d'altre poble. Quin remei.

  ResponElimina
 5. Si pepito, pero no, els tallers son interesants i productius i si no els pagan de dalt, els paguem des de açí, mes val invetir amb açó que en altres coses no tant necessaries.
  O es que hi han diners per a rocódroms, cases de indalecies, per possar algún exemple, que no dic no siga bó però no de estricta necessitat, i no per a fomentar treball?.

  ResponElimina
 6. 32 tallers que com tantes coses en esta comunitat ja estaran donats a qui ells (el govern del PP) saben i per allò que saben.
  Però tu el creus que ens mamem el dit, o que?
  El PP, els aconseguidors, que els porten i que comence a fer mèrits per a d'aci quatre anys.
  Si que tens poc en que calfar-te el cap pensant en uns tallers que saps son impossibles.
  Si almenys hagueren deixat 1 milions de superavit per avançar el que val els tallers, potser que aixina....

  ResponElimina
  Respostes
  1. Anar de plorons pq el PP està a València no solventa res. Ens hem de llavar la cara i anar a demanar el q pensem que es mereix el nostre poble. Ací no pense que ningú es mame el dit, Pepito. Només et diré que segur que hi ha pobles no governats pel PP que tenen tallers ocupacionals i ací ens hem quedat amb un pam de nas.
   La veritat és que ara no sé on trobar el llistat, però em faré amb ell i te'n diré uns quants.
   Si penses que els tallers eren impossibles, sí que t'has donat prompte per vençut. Si penses que ha d'anar el PP a aconseguir-los, ho han fet durant almenys 2 anys (que jo recorde) i ara la faena li toca a qui li toca (amb foto inclosa, que això no pot faltar).
   Faena feta no porta destorb, dia ma uela. A vore si s'apliquen el cuento i trballen un poc pel poble per a variar.

   Elimina
 7. La veritat es que estan fent lo que es dona la gana, tant en el taller ocupacional,(fora treball),com en la puja del aigua,(ja que un minin de 21 litros cubics,segons tinc entes per casa es molt poquet), com en les hores que es fan de mes en l'ajuntament, i en el retall dels funcionaris,(hem retallat funcionaris al carrer?)si sapieren els ciutadans de la misa la mitad de lo que es cou dins,altre gall cantaría

  ResponElimina
 8. Pues jo estic molt content amb el tripartit. Hem pareix be que coloquen als seus.
  El que es important es fer fora al pp i si li costa diners al poble que li coste, pero el pp fora.
  Si el tripartit no fa res que no ho fassa.
  Jo no vull pai, vull a xavi castillo i que es burle del pp.
  Si el ajuntament te que pujar els impotos que els puje pero el pp fora.
  Vixca catalunya i els paisos catalans el que no se es com esta encara la senyera al balco del ajuntament. Vixca la cuatribarrada.
  Valencia es catalunya del sud y jo no soc espanyol.
  Que el govern de Atur Mas, el president del meu pais, no esta pujant els impostos? Pues a Tavernes tame.

  VIXCA EL TRIPARTIT
  *se que no vas a publicarmel per que sou uns peperos y espanyolistes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Diari:
   Moltes gracies per publicar este article.
   Es exàtament el que pensen i estan fent els del tripartito
   Segur que l'ha escrit Jordi l'alcalde.

   Elimina
 9. Otro ejemplo mas de que a Tavernes le conviene mas el PP que el tripartido. No tenemos taller pero tenemos gabinete de prensa, con el Pp había taller y 35 podían trabajar y con el tripartido hay uno puesto a dedo en el gabinete de alcaldia

  ResponElimina
 10. Anonim de les 6:47

  21 litres cubics són molt poquets, només per a una dutxa en pla lleuger.
  Però 21 metres cúbics que és la xifra real, son 21.000 litres (vint-i-un mil litres) són molts.
  Si com es diu cal només 20 litres d'aigua per a una dutxa en pla estalvi, tindries per a 1.000 dutxes.

  ResponElimina
 11. PEPITO, COMPARTIXC AMB TÚ QUE DE CASI SEGUR ELS HA REPARTIT EN POBLES GOVERNATS PER ELLS, PERO ACÁS AIXÒ ENS EXTRANYA?

  ResponElimina
  Respostes
  1. acàs serà difícil trobar pobles governats pel pp?

   Elimina
 12. verdaderament,te rao un "colega" de la pagina,mes mirar per el poble y menos fotos,una solusio para el treball,el pai,haura faena para mol de tem y para molta chent ,pero com diu el primer amic,el tripartit tenen el sueldo segur y no el importa la gent que esta patin fam

  ResponElimina
 13. Ya me lo comentó un cargo "oculto" del PP autonómico: íbamos a ver pasar los camiones llenos de billetes cara a Simat y Gandia.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari