Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 26 de gener de 2012

La IX Trobada de Joves de la Safor serà a Simat

La Mancomunitat de Municipis de la Safor ofereix a tots els joves activitats i propostes d'especial interés per a ells a través del Calaix Jove de la Safor. És un instrument que vol potenciar el treball conjunt de tots els municipis de la comarca oferint propostes per a joves. La seua intenció és potenciar el treball en xarxa i la coordinació entre municipis, a fi de generar accions d’àmbit supramunicipal i/o comarcal.

En una de les últimes reunions de l'any d'aquest Calaix Jove de la Safor es va tornar a constituir la seua comissió de treball per tal de tornar a començar un any més les seues activitats, que són el Circuit  de  Música  de  la  Safor,  CREART  Jove  i la Trobada dels Joves de la Safor, entre altres.

Durant l'acte es va decidir el poble saforenc que enguany acollirà la ja popular Trobada de Joves de la Safor en la seua novena edició. Simat de la Valldigna va ser l'escollit.

Podeu anar assabentant-se de la seua programació al lloc web del Calaix Jove de la Safor o al del Casal Jove de Simat, qui amablement ens ha fet arribar aquesta informació.

Com que el Punt d'Encontre Jove de Tavernes ja no existeix i no s'està promocionant esta iniciativa entre els joves del nostre poble, dins de les nostres possibilitats, farem el possible per donar-li ressò.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari