Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de gener de 2012

S'ha format un equip de curses per muntanya

El Club d'Atletisme la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna han format conjuntament un equip de curses per muntanya que representarà a partir d'este moment la comarca de la Valldigna en els Campionats Autonòmics de curses per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

Els dos Clubs de la Valldigna estan molt il·lusionats en este nou projecte i pretenen amb esta unió el fomentar i oferir una major participació en esta nova modalitat de curses per muntanya, alhora que portar i difondre el nom de la Valldigna per tots racons de la Comunitat Valenciana.

El nou equip de curses per muntanya de la Valldigna s’estrenarà el pròxim 29 de gener del 2012 en la I prova del Campionat, en Xorret de Catí en la població alacantina de Castalla, sobre un circuit de 20'5 km i un desnivell de 1.250 m positius.

Els Clubs convidem a tots els esportistes/as de la Valldigna que estiguen interessats/des en fer este tipus de proves, que poden contactar tant en el Club d'Atletisme la Valldigna, com en el Grup Muntanya Valldigna, on podran replegar tota la informació del calendari de curses per muntanya d’2012.

- Nota i foto remeses pel GMValldigna

3 comentaris:

 1. Algu sap si s'ha fet un festival de rock a Tavernes?

  ResponSuprimeix
 2. Un festival de rock ple de porreros vomitant pel poble i deixant merda per totarreu

  ResponSuprimeix
 3. Crec, que si s'ha fet eixe Festiven i tambe crec que no s'ha vomitat ni mes ni menys que en un cap de nadal com altres.

  Igual si s'ha vomitat mes perque hi habia mes de 5.000 persones al poble, no per res mes, i porros si que s'han fumat pero els de fora i els de dins tambe.

  Jo mes que res vullc un analisis de tots els sectors del poble a vore la repercusio real, ja que al Levante EM, comenten que se esta pensant en repetirlo en 2012, donat a la bona acollida i a la gran participacio.

  Un record ja desde la distancia.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari