Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 8 de febrer de 2012

Amb el Tripartit hem gastat 90.000€ més en hores extres

El Govern del Tripartit ha manifestat en diverses ocasions que és un govern estalviador, que ha millorat molt la gestió de l’Ajuntament i, fins i tot, ha afirmat que està “governant molt bé”. Des de fa uns plenaris el grup Popular del poble està posant sobre la taula el tema de la ingent despesa en hores extra que estan fent-se, cosa que no sembla importar al tripartit.

Vos deixem uns números que il·lustren un poc com està la situació. A continuació teniu una taula comparativa de la despesa en hores extra des del mes de juliol (quan entrà la nova corporació) fins al mes de desembre del 2010 i 2011:Clarament s’aprecia en 2011 l’augment mes a mes de la despesa en hores extra i que el resultat global llança una xifra de despesa de més de 90.000 € més que en el mateix periode de l’any 2010.
     
En compte de fomentar la contractació entre gent del poble on hi tenim quasi 1800 veïns en atur (i més considerant la situació econòmica que vivim i patim tots hui), el govern del Tripartit se sent orgullós de estar “fent-ho molt bé” i de carregar d´hores extres a unitats i persones concretes. No estem entrant ací en el debat de si les hores extra que s’estan fent són necessàries o no. Estem evidenciant l’elevat increment en la despesa d’hores extraordinàries que està donant-se a l’ajuntament amb el govern del tripartit (amb una mitjana d’augment respecte del govern del PP de 160% i amb mesos de més del 400%), a més de preocupar-nos que s’estiga “normalitzant” el fet de treballar hores extra, l´import de les quals pot duplicar el de les hores ordinàries.
Des de fa mesos l’oposició està advertint d’aquesta qüestió en els plenaris, però sembla que l’actitud del tripartit, lluny de canviar, és refermar-se en les seues accions i donar comparatives de l’any 2007 (quan vam patir una riuada) per justificar-se. Senyor Juan, sàpiga que la supèrbia no el permet escoltar consells i que de tot i de tots podem aprendre.
El canvi promés per al poble, ahí està. L’estalvi, també. I la preocupació del senyor Jordi Juan pels aturats del poble, “ni está ni se le espera”.

46 comentaris:

 1. Que poca vergonya, açò és indignant, per això si que tenen diners si! i remugàven del pp... aquesta notícia no la posaran en la cotorra no.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ams, i llavorç la piscina de una parrafada de dines que no esta oberta no es desperdici? per exemple, com un de tants que ha fet la dreta del nostre poble...!

   Elimina
 2. Perquè uns es freguen les mans, altres fregarem pedres.

  ResponElimina
 3. Està més clar que l'aigua, els que fan les hores extres són els seus amiguets, la resta de funcionaris que no entren al seu joc els aparten i els infravaloren. Eixa és la política del tripartit.

  ResponElimina
 4. EL OBSERVADOR...

  Com diuen en una serie de canal nueve, recollons pandereta.

  90.000€ en tan solo medio años, tranquilos que para no tener dinero como nos explicaron en la casa de la cultura, lo que si que tienen es el don de reproducir el dinero o de crearlo de la nada, son como Dios, con la multiplicación de los panes y los peces.

  En serio, tantas horas necesarias se han realizado, tanto trabajo tenían atrasado, o es cierto que hay mucha gente de baja, si hay tanta gente de baja, joder que hagan una inspección laboral no es normal a ver si va ha haber una enfermedad laboral que afecta a estos grupos de trabajo.

  O puede ser que se debían días de vacaciones y los han dado ahí para que no pasara el año y claro han tenido que hacer horas extras para cumplir con el cometido que tienen con menos trabajadores.

  Pero lo más cierto es pagar una hora extra es más caro que contratar a uno o dos trabajadores extras y encima que ayudas a disminuir el paro y fomentar el empleo, ayudas a estas personas a coger experiencia que también es interesante.

  Lo que también veo en la grafica, es que el dichoso Festivern que no costaba nada para el pueblo y que todo eran beneficios, ha costado un buen pico en horas extras, joder, Jordi que tu sabes sumar y los números los controlas, esto son gastos indirectos del Festiver y de otros pero son adjudicables al Festivern, Ahora puedes decirlo si nos ha costado algo, horas extras un huevo y parte del otro.

  Ahora entiendo lo de ahorrar 100.000€ con la luz, son los gastos extras de horas extras, lo que se han gastado de mas que no tenían lo van a conseguir apagando lucecitas, JODER Jordi eres un genio de la ingeniería matemático-económica y macro-económica.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Valorem l'estalvi quan, a final d'exercici, es liquide el prssupost i el puguem analitzar. Per ara el que dius és una bufa de pato i res més.

   Elimina
  2. EL OBSERVADOR...

   Amic anonim que hem recomanes una bufa de pato, jo la bufa de pato no la conec la bufa de porc si i esta per a xuplarse els dits.

   Sobre lo que me respondes, si no te explicas un poco solo un poco más no se a que te refieres y si no se a que te refieres no puedo mantener una conversación con usted.

   Si es sobre lo de ahorrar 100.000€ en luz, no creo que lo puedan conseguir ni en uno ni en dos años, y sabes porque porque no es tan facil ahorrar en este campo.

   Si te refieres a otras cosas, me lo explique y lo dialogamos, que para eso estamos aqui para conversar civilizadamente.

   Ahhh, tu ya tienes linterna yo si, porque voy a tientas.

   Elimina
  3. bufa de pato? que no veus els numerets? jo ahi no veig estalvi, veig que han fet més hores extra que un tonto!

   Elimina
 5. A donde han ido a parar todos estos euros pagados en horas extras?

  Los del tripartito les han dicho a las chicas de la limpieza que no les van a pagar ninguna hora extra porque no hay dinero. Si hay alguna de baja o no pueden terminar el trabajo que dejen sucio lo que no puedan limpiar en su horario de trabajo porque no van a pagar ninguna hora extra.

  Hay unos cuantos que se están llenando los bolsillos sacando suculentos sobresueldos en horas extras y a otros, a los que menos cobran, le niegan unas cuantas horas extras para limpiar bien. Habrá que investigar quien es el que cobra esos euros porque los del tripartito no van a decirlo.

  Y los del tripartito de viaje por Italia a gastos pagados.

  Esto es el mundo al reves: por una parte nos dicen que no hay dinero, apagan la luz y no pagan horas para limpiar y, por otra parte, gastan casi 150.000€ en horas extras, hacen Festiverns, contratan jefes de prensa y se van de viaje a Italia.

  ResponElimina
 6. Vergonyós! manipulació! estos del Tripartit ens volen enganyar però no ho faran, avant Diari de Tavernes!
  El cotorro callat i Jordi amagat.

  ResponElimina
 7. Decir medias verdades es peor que decir mentiras, ¿porqué no detalláis en dónde se han ido las horas extras y luego lo debatimos? A ver si hay c...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sense saber més del tema que molts, segur que eixes hores se n'han anat a la butjaca de persones amb determinades idees polítiques afins al Bloc (i dic Bloc, pq el PSOE i EU, que jo sàpiga, no han colocat a ningú, tot i q promeses n'hi havien).

   Lo de "a ver si hay c..." supose que es refereix a "a ver si hay COTORREO, no? A que ho he encertat?

   Elimina
  2. Si no saps del tema, COLLONS, CALLA!!

   Elimina
 8. El problema no es a dónde si no a quienes. Está más claro que el agua, los amiguitos del Tripartito están todos muy contentos y con los bolsillos llenos, mientras tanto unos sin trabajo y algunos funcionarios del Ayuntamiento acojonados por si entran dentro de la caza de brujas que están realizando.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Això he sentit, que hi ha alguns funcionaris enfilats...

   Elimina
  2. ALAAAAA, heu vist les hores de desembre??? 400 i pico per cent més, de 5000 a 30000 euros!!

   Elimina
  3. si si...tot el que fa oloreta a pp se'n va fóra, no com la colla del bloc, que veus com poc a poc van colocant-se...

   Elimina
 9. Vos escriu un jove amb amics i familiars parats i estic agraviat de vore aquestes notícies. Que ens fa falta més: un gran festivern o una bona faena? que si primer perden 32 llocs de faena, ara gasten en hores extres una tira de diners en la que podria estar treballant molta gent. on pensa portar-nos? vaja quadrilla esta feta! crec que en el que porten governant ja he vist prou. VOLEM UN CANVI A TAVERNES!!!!!!!!!

  ResponElimina
 10. SI SENYOR!!!!! no ens donaran feina, pero NO ENS FARAN CALLAR!!!

  ResponElimina
 11. quin mal de ventre! quina manera d'afavorir a quatre contats. En 31.000 euros en un mes s'hauria pogut contratar a molta gent. Uns ben farts i altres patint fam. quin mal de ventre!

  ResponElimina
 12. quanta mentira i quanta manipulació de xifres per favor!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. demostra que és mentira, és molt bonic dir que són mentides, jo estava en el ple i Evarist no es va poder defendre. no sabia per on eixir, es va limitar a dir que estaven governant molt bé, que el tripartit eren molt bons i uns supercracks. Va ser lamentable.

   Elimina
 13. Hoy en dia el trabajo es un bien escaso y hay que distribuirlo.
  Con los 149.000€ hubieran podido dar algún jornal a alguno de los casi 1.800 parados que hay en Tavernes.
  Ya esta bien de repartir el trabajo y el dinero entre los que mas tienen.
  Jordi: tienes suerte de tener trabajo y varios sueldos pero en Tavernes hay muchas familias sin ningún trabajo. Reparte el trabajo y el dinero entre los que no tienen nada, no lo repartas entre los que ya tienen trabajo y un buen sueldo

  ResponElimina
 14. Ho va dir el regidor en el plenari i per tant esperem una analisi on es contemple els diners que el PP pagaven de les partides de seguretat als troianos (ara fa eixa tasca la policia local) i els diners d'estalvi també pels agents de menys que hi ha ara.
  Això ho va dir el regidor Evarist també en el ple, que si sumavem tots els gastos reals s'estaven estalviant diners, pero no ho haveu contemplat l'estalvi de troianos i menys sous de la policia. Així sabrem si s'estan gastan més o menys diners, si no esteu diguent veritats a mitges.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eixe és precisament el problema, que n'hi han agents de menys i les hores les fan els quatre arrimats al bloc. I no s'enganye vosté Senyor anònim de les 12:45 que els treballadors de Troyano són practicament tots del poble i indirectament donem feina a eixa gent. Moltes gràcies per aclarir-mos la política d'ocupació del Bloc. NINGUNA.

   Elimina
  2. Volem treball per a tots.
   Si no hi ha prou gent que contracten a parats i no paguen hores extres.
   Estos son els de esquerres, els progresistes, els que defenen els treballadors?
   De que em val a mi que estalvien si l'estalvi es per a quatre que ja tenen treball.
   Les hores extres han de servir per a donar treball als parats no per a donar mes jornal als que tenen traball seguret

   Elimina
 15. Hay algún que otro policía que cobra muchas horas extras y está muy próximo al Bloc, eso no es enchufismo? Tanto que criticaba Jordi esto y está haciendo mil veces peor

  ResponElimina
 16. No dien que el Festivern era a cost cero?

  Ja ho tens ahi 25.661 € en hores extres per a montar i vigilar el Festivern de l'amiguet de Jordi l'alcalde. L'amiguet es el trompeta de Obrint Pas que es de Tavernes.

  ResponElimina
 17. DIARI. Podries fer més completa la taula posant la quantitat pagada en hores extres a la Policia Municipal i la que en els anys anteriors es pagava als Troyanos.
  Així igual queden les coses més clares.

  ResponElimina
 18. No tenim inconvenient en publicar la informació que demaneu però es necessari per un estudi previ, ja que Troyano abans s'ocupava del punt d'encontre jove, que per cert el Bloc la tancat, també estava en l'institut quan estava en construcció per a evitar els actes vandàlics i a més a més participava en la vigilància nocturna dels camps cosa que tampoc ja es fa i ha provocat un increment espectacular dels robatoris i de les denúncies dels nostres agricultors.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I això que dius, no és faena de policies locals??????? Te'n vas per la "tangente", però que fa fredat! Ahí tens l'explicació de les hores extres.

   Elimina
  2. Doncs fes l'estudi complet i informa com cal. No et quedes sols en llavar-li la cara al PP.

   Elimina
  3. que poca vergonya els pobres troyanos sense faena i la camarilla del senyor jordi fent hores extres , bueno hores extres per a res perque san incrementat els robatoris senyor jordi on esta amunt tavernes per a voste cuant acabe vorem com sera , si ya tenim un poble de merda y no com a ciutat , que farem cuant voste sen vaitja sera un poble tipo els que no trobem ni en el mapa

   Elimina
 19. Ja ha corregut la veu de que els Policies de Tavernes son els que mes hores extres fan de tota la provincia.

  S'ha produit l'efecto llamada i tots volen vindre a cobrar mes 1000€ extres al mes. QUIN XOLLO DIUEN!!

  El que mes hores extres cobra es el cap que es del BLOC

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pero com primer tenen que ser assessorats pel portaveu del PP de Tavernes, per a entrar sense passar cap control, s'ho estan pensant, ja que aquest no pot ajudar-los... Esprere que es respecte el dret a rèplica.

   Elimina
 20. Quantes barbaritats i dir noms de particulars que no tenen res a vore amb la política.
  Menuda etica!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Quins noms s'han dit?
   Els unics noms que he vist son Jordi, Evarist i Troyanos
   I el tripartit calla i s'amaga vaig les ales de la Cotorra protectora.
   Que donen la cara d'una vegada. Cobardes!!!
   No tenen un Cap de Premsa en exclusiva. Que ixca de baix de la pardala protectora i que parle.
   Ja està be de educació i bones formes. Hi ha que dir les coses claretes.
   Ara van a pels Troyanos i, molt abans del que pensem, aniràn a per la Radio.

   Elimina
  2. Un altre amic de Jordi11 de febrer de 2012 a les 12:51

   Sí que es diu. Sino el nom es diu prou coses per saber qui és: el trompetista d'Obrint Pas, que no té cap culpa de ser amic de Jordi des de que anàvem a escola.
   I damunt diguen mentires perquè el nostre amic el trompetista el contracten, és un contractat no és l'amo ni cap dels responsables del grup, es un currante com qualsevol altre, com el que monta o el que porta el so.
   I no te res a vore i se l'acusa de manera dissimulada de ser qui s'aprofita i de que el Festivern es seu.
   Aixina son les comentaristes d'aci, que li anem a fer: ja està bé d'educació i bones formes. Ho dit tot de tu.

   I ara digues que com jo també sóc amic tindre alguna cosa que amagar i que m'he aprofitat per ser amic de Jordi .

   Elimina
  3. Radio PPindignaaaaa!! (amb la tonaeta que toca).

   Elimina
  4. Tranquil amic de Jordi que per a tu tambe te treball o alguna manera de güanyar algun euret.
   Si no hi ha lloc a l'ajuntament buscarà a FCC o a altre lloc que tinga subvencio de l'ajuntament.

   Elimina
 21. Un altre amic de Jordi12 de febrer de 2012 a les 20:37

  Efectivament, així ha sigut: I damunt treballe en un lloc que ocupava a dit un del PP de fa anys. I espere que la cosa continue, fins que tots els enxufats del PP desapareguen.

  Veus com a més de tu hi ha mes gent que sap dir burrades.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Burrades res, amic de Jordi, veritats! amics teus i de la teua colla han treballat i treballen gràcies al pp. O vols que et fem memòria? Doncs crec que en coneixes de ben a prop...

   Elimina
 22. Amiguet de Jordi:
  Qui eres? El cap de FCC? El cap de la Policia? El....?
  No vullc dir noms que despres t'enfades.

  ResponElimina
 23. senzilles matemàtiques; 92500€ en sis mesos fan que si el Tripartit no canvia de ritme es gaste en acabar la legislatura 740.000 euros en hores extres. Barbaritats! On està l'estalvi? Evarist fins el mànec l'heu estacada!

  ResponElimina
 24. Quina casualitat que ara, despres de que el Diari donará a coneixer del despilfarro del tripartito, diuen que van a reorganitzar la policia per estalviar.

  Per que ara si ja porten sis mesos al govern i l'unic que han fet es omplir la butxaca dels policies amics del jefe de policia i del regidor?

  Si no arriba a traure el Diari este article haberen continuat pagant-se hores i al Jefe de la Policia mes que a ningú que ell tambe cobra hores extres.

  Molt bona la faena i a continuar. Ara faltaria saber qui ha cobrat les hores extres amb noms i cognoms.

  Avant i enhorabona pel treball fet.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari