Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 26 de febrer de 2012

El Club de Bàsquet Tavernes torna a estar d'enhorabona

Vicent Vercher Fernández
El jugador de l'equip ALEVÍ "A" Vicent Vercher Fernández ha estat selecionat per a jugar el proper campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, a la localitat de San Fernando a la província de Cadis.

Enhorabona a Vicent, que ha estat durant els dos últims anys treballant tant al club valler com al programa de tecnificació de la FBCV per aconseguir este objectiu, que ens ompli d'orgull i satisfacció a tots.

Es un gran premi per a ell, però també es un premi per al nostre club, que dia a dia demostra que fent les coses bé, i treballant com fins ara, es poden conseguir molts objectius i sobre tot moltes satisfaccions.

Ànim, Vicent i disfruta d'este moment! La teua alegria i la teua satisfacció són també les nostres.

1 comentari:

 1. EL OBSERVADOR...

  Bona dia Vicent, moltes felicitats per haver aconseguit el poder formar part de la selecció autonòmica València de basquet, segur que per a tu ha suposat dedicar moltes hores a entrenar a jugar partits a estar a un 100% ficat al basquet. Que aquesta primera convocatòria no acabe ací, i que al igual que molts espanyols arribes un dia a estar al ol estar dels estats units i guanyar molts anys de les conferencies. Però no te ofusques en els triomfs si tarden en arribar tot lo bo costa, i ni no teu creus pregunta als teus pares quant els ha costat tindre un fill tan bo com tu. (no parle de cost econòmic, sinó de sacrifici de anar rere d'ell acompanyant-lo i molts cosetes mes que sols els pares saben)

  Enhorabona al pare Vercher i a la Mare Fernández, que aquest reconeixement vos ompliga d'orgull i de satisfacció per tot el que heu fet per a que els vostre fill puga tindre un anticipi d’allò que sabeu que ell vol.

  Vicent quan tornes del campionat portat una samarreta firma per tu al cor de la camiseta i per els teus companys i fica-la al menjador de casa i que siga ella la que el recorde tots els bons moments i encare les teues mires per un deport al que vols.

  Moltes Felicitats.

  P.D. Terra vallera terra de grans esportistes, el futur comença per un esport i acaba amb uns grans estudis.


  Un beset Maria.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari