Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 20 de febrer de 2012

El Fons valencià per la Solidaritat exposa els seus projectes a Simat

L'Ajuntament de Simat ha organitzat juntament amb el Fons valencià per la Solidaritat una exposició sobre els projectes que l'entitat realitza.

Foto durant la inauguració de l'exposició
Aquest fons té com a finalitat treballar amb els països en vies de desenvolupament amb projectes que van des d'allò més bàsic per fomentar el creixement i desenvolupament personal, fins a projectes que treballen per una millora de la democràcia d'aquestos països.

A l'acte d'inauguració que tingué lloc el passat divendres a la Casa de la Cultura de Simat amb la presència de l'alcalde popular Sebastià Mahiques i regidors, membres d'associacions i veïns de la localitat i comarca. Va consistir en una explicacio per part d'un tècnic responsable del Fons,  i seguidament es va fer una projecció per tal que la gent vegera d'una manera gràfica en què s'està treballabant. Finalitzà amb un vi d'honor, el qual va servir per a intercanviar impressions.
Tavernes des de fa uns anys treball colze a colze amb aquest Fons, fent una donació anual de 12.000 euros.

Recordem que l'Ajuntament de Tavernes va nomenar com a membre del fons a la sra Karina Vercher, regidora d'Esquerra Unida.

Esperem des del Diari de Tavernes que el govern del tripartit de Tavernes continue col·laborant amb el Fons valencià de la Solidaritat com s'ha estat fent fins ara, per a que els països que més ho necessiten puguen tindre un futur.

Fins el 23 de febrer estaran instal·lades a Simat, a la Casa de Cultura, les exposicions del Fons.

1 comentari:

  1. EL OBSERVADOR...

    Dicen ustedes señores redactores del Diario de Tavernes, que en esta asociación o fundación o fondo solidario, participa el ayuntamiento de tavernes con 12.000€.

    Pues no entiendo cómo, con lo que se dice que el tripartito son de foto, como no están en esta foto, o es que se lo están dejando por prescripción médica o ya están con las manos en la masa de trabajo y no pueden perder tiempo en fotos o han despedido al fotógrafo municipal (estarán pensando en un ERE municipal).

    No me cuadra esto, o es porque en Simat manda el PP, y no quieren juntarse.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari