Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de febrer de 2012

Ja s'acosten les Falles: activitats per a este cap de setmana

El passat cap de setmana es va realitzar l’última exaltació de les Falleres Majors de les sis comissions de Tavernes de la Valldigna, amb aquest fet ha finalitzat el cicle de presentacions, a partir d’ara totes les falleres podran lluir amb elegancia i gràcia les bandes que les acrediten com a tal.
El próxim cap de setmana és el preludi del que seran les festes Josefines;
Cartell Falles 2012
   * Divendres 24 de febrer - Nit d’Albaes - a les 22.30h hi haurà un acte molt emotiu per a tota fallera major, ja que les persones que més les estimen mitjançant el cant valencià els diran i desitjaran  de forma versada el millor per aquestes festes. L’ordre serà: Ajuntament--- Falla Cambro --- Falla Passeig – Falla La Via – Falla Prado--- Falla La Dula – Falla Portal.
   *  Dissabte 25 de febrer - Cavalcada del Ninot -  Serà el torn de la diversió i la crítica ja siga del poble o de l’estat de la societat de hui en dia mitjançat la cavalcada, en ella es valorarà i premiarà a la millor comparsa gran, millor comparsa infantil, millor carrosa, originalitat i crítica local. Dit acte serà encapçalat per les Falleres Majors de Tavernes i les seus respectives Corts d’honor. Hem de tindre en compte que engunya començarà a les 17.00h des del pavelló esportiu fins al Passeig del País Valencia pasant per Passeig Lepanto fins al final del Passeig Colon, Carrer Valencia, Carrer Major i Plaça Major. Al arribar al Passeig del País Valencià hi haura discomòbil.
***Modificació d'última hora: La cavalcada del ninot anirà pel Passeig Colon a buscar el carrer Vergeret, Doctor Fleming, carrer Major i Passeig del País Valencià.
   * Diumenge 26 de febrer  - A les 8.00h la FdF junt amb les sis comissions falleres de la Vall realitzaran una despertà des del Bar Madrid fins el Passeig del País Valencià, amb cassoles i perols.
A les 10.30h i des de l’ajuntament la FdF començarà la recollida de les Falleres Majors de les diferents comissions per a tots junts desplaçar-nos fins a  casa de les dues falleres Majors de Tavernes Sheila i Verónica.
A les 12.30h donarem pas a un dels actes que a tot faller li agrada “La Cridà” o “Pregó” en el qual les Falleres Majors de Tavernes com a màximes representants del mon faller es dirigiran a tot el poble per comunicar-nos i convidar-nos a que gaudim de les millors festes del mon “Les Falles”, en acabar i com a novetat es diran part dels premis que otorga la FdF i que fins el moment ja se saben com es el cas dels campionats de futbet i truc, Lletra d’or, tarjetes Nadalenques, narrativa infantil.
A les 14.30h està previst que gaudim de l’olor que identifica als valencians per mig de la disparà de la primera mascletà d’aquest exercici faller.
***Aclariment: La mascletada serà a l'Avinguda República de Malta.
Des de la FdF esperem la màxima col·laboració i assistència als actes que hi han previstos i donem les gràcies d’antuvi a tot el món.

21 comentaris:

 1. Hi ha hagut una modificació. La cavalcada del ninot anirà pel Passeig Colon a buscar el carrer Vergeret, Doctor Fleming, carrer Major i Passeig del País Valencià. Gràcies per la correcció.

  ResponElimina
 2. L'ajuntament no ha volgut pagar la discomóvil que fan les falles i la pagaran els bars del Passeig!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estos del tripartito tenen diners per al que volen: Bous al Carrer, Xavi Castillo, Festivern, Congrés de Valencià, Cavalcada de Reis a lo grande (diuen que va costar mes de 30.000€ pagats per anticipat), Viatge a Italia, Jefe de Premsa, Leo Basi a la Casa de la Cultura,..... pero per a la Discomovil de les Falles ni un euro.

   Elimina
  2. Estos tindran dines pa lo que voldran, pero els del PP sels gastaven sense tindrels, aixina ens va el deute i si vols les enumere, que cuan Manolo era alcalde no anava de viatge, no Feen cavalgates, pues mira que esta tot endeutat

   Elimina
 3. Ja estan ací els dels coetets...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Enguany amb perols i cassoles... l'ajuntament no els ha donat ni un gallet.

   Elimina
 4. Conviden a les Falleres Majors a la Fira de Turisme per a presumir de Falles a Tavernes i, quan tornen a Tavernes, arriben les retallades: ja no hi ha ni discomovil per a la cavalcada del ninot ni cohets per a la despertada!!

  Vorem quan aproven el pressupost, si és que algun dia el presenten, en quant es va a quedar la subvenció a les Falles

  Es queixen de les retallades de les altres administracions però la seua tisora és molt mes gran que la de la resta.

  ResponElimina
 5. Els coetets i la música coenta de discomòbil que se la paguen les falles.

  ResponElimina
 6. On és la mascletada?
  La nota no ho diu.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per ara no ho sabem, només ho tinguem clar editarem la notícia i ho publicarem. Moltes gràcies.

   Elimina
  2. Com en altres ocasions, la mascletada serà a l'Avinguda de la República de Malta.

   Elimina
 7. Supose q al carrer d la republica de malta

  ResponElimina
 8. Este inocent comentari ha estat censurat a La Cotorra:
  Es veritat que este any l'ajuntament no paga ni la discomovil de la Cavalcada del Ninot ni els cohets de la despertada?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Amb la cacerolada ja veig els titolars:
   MANIFESTACIÓ DE LES FALLES A TAVERNES, ai no, que era una cacerolada, ai no, que era una despertada, jejej.

   Humor que no ens en falte.

   Elimina
 9. Este inocent comentari ha estat censurat a La Cotorra:
  Es veritat que este any l'ajuntament no paga ni la discomovil de la Cavalcada del Ninot ni els cohets de la despertada?

  Això es fals. Primer hauries de saber si l'has enviat bé

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mira, ací tenim a un anònim redactor/administrador de la Cotorra!

   Elimina
  2. Si no s'ha enviat bé publica el que has llegit açi Cotorreta.

   No pot ser que tots el blogs estiguen criticant les retallades del tripartito a les Falles i que el Blog del BLOC no tinga cap comentari.

   Com diu l'anterior comentariste: Catarroja descoberta!

   Anime a tots els comentaristes a que donen a coneixer la censura del blog del BLOC com ha fet el primer comentariste.

   Anim Diari

   Elimina
 10. Jo vullc que l'Ajuntament pague la discomobil i els coets, i per a fer-ho possible propose el següent:

  L'ajuntament que cobre a totes les falles el que corresponga per ocupació de la via publica, i després del que cobre per eixa taxa, que pague discomobil i coets.

  Segur estic que l'ajuntament eixirà guanyant.

  No comprenc que hi haja gent que no vulga vore (perquè ho veu, això segur) que ocupar la Casa de la Cultura per a presentacions i exposicions, les neteges de carrers, hores extres de policies i treballadors, montar entaulats, montar el cadafal per a posar les flors de l'ofrena, etc. tot això val diners que no paguen.
  ¿Com que l'ajuntament (este, el de fa uns anys, el de fa deu anys...) no paga res?

  ResponElimina
 11. ara hem done conter que la crisi es culpa de les falles!!!!

  ResponElimina
 12. Publiquem la "traducció" d'un comentari rebut:

  Estimats fallers d'una falla que no vull ni nomenar: son les 2 del mati d'un divendres. No m'agraden les falles i vos donaré unes quantes raons només per les dos hores que porteu de festa: Duc uns 10 minuts escoltant la albà a la vostra fallera major. Heu tirat un castellet, veniu de altres falles on ja n'heu tirat altre. Ja he llevat el cotxe per a que pugau montar el casal 1 MES antes de falles. Crec que el veïnat de les falles mereixem el respecte de dormir i descansar. Fem esforços per vosaltres encara que no ens agraden les falles, però... el 23 de febrer encara falta molt per a falles!! Només vos demane una cosa: DEIXEU-ME DORMIR!!

  Gràcies.

  Atentament: la veina que vos deixa enganxar el foco de la llum a la seua façana, a la que li tapeu la porta del gual 1 mes (que segueixen cobrant l'ajuntament), la que coneix els play-backs de la presentació mesos antes de l'estrena (perquè balleu al carrer) i la que aguanta als borratxos als qui re-alquileu el casal per a traure ingresos.

  ResponElimina
 13. EL OBSERVADOR...

  Diari de tavernes, una pregunta ¿porque traduces el comentario de la señora que deja su fachada para enganchar el foco y que conoce los play backs un mes antes?

  ¿Que sucede esta escrito en idioma que tus lectores no podemos leer?

  ¿O es que como estaba medio dormida la pobre señora no se entendía el escrito?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari