Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 30 d’abril de 2012

Èxit a la IV Trobada de Grups Infantils de Danses

Nota de premsa remesa pel Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes

Tal com vos informàrem, el passat dissabte dia 28 es va celebrar a la Casa de la Cultura de Tavernes la quarta edició de la Trobada de Grups Infantils de Danses. Amb la participació dels Grups de Danses d'Agres, L'Alter de Corbera i La Carrapera de Valencia, feren que, juntament amb el quadre infantil del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, el replet pati de butaques passarà una entretesa vesprada recolzant el futur més prometedor del nostre folklore. Es demostrà així que, afortunadament i tot i que la cultura és la més resentida en èpoques de crisi, les nostres tradicions tenen garantida la continuitat gràcies a l'esforç d'estes xiquetes i xiquets, així com dels seus pares, que veuen a més en les danses tradicionals, una sana educació pels seus fills.


Resta un sentiment de satisfacció en els membres del grup organitzador per la gran afluència de públic, malgrat el mal oratge i les baixes d'última hora d'algun grup participant. Ara, el Grup de Balls La Vall de Tavernes pensa ja en l'edició de l'any que ve, per a la que esperen fins i tot una major participació.

2 comentaris:

  1. La veritat és que és un goig vore als menuts ballar. S'equivoquen, estan nerviosos, volen fer-ho bé. Però lo millor de tot és que segueixen amb les nostres tradicions. Què penseu, comentaristes?

    ResponElimina
  2. Yo creo que es verdad. Después de unos años "flojos" de nuevas caras, el grupo de bailes parece renacer con fuerza.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari