Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 22 de maig de 2012

8na Mostra Gastronòmica de l'Escola d'Adults Bolomor

El proper divendres, 25 de maig, tindrà lloc a la Casa de la Cultura, la 8na Mostra Gastronòmica de l'Escola d'Adults Bolomor.

Es tracta d'una festa familiar en la qual els alumnes porten menjars casolans per a compartir amb els altres. La degustació té previst el seu inici a les 21:00.

Després tindrà lloc una nit d'albades a càrrec del grup Dolçaina i Tabalet de la Valldigna, fent un recorregut per visitar i sorprendre a alumnes i/o amics de l'EPA.

6 comentaris:

 1. EL OBSERVADOR...

  Esto si que tiene buena pinta, la entrada a la degustación es gratuita o se ha de colaborar economicamente para sufragar los gastos de la elaboración de dichos manjares.

  Diario esta foto es un avance de lo que podremos degustar, porque estoy empezando a salivar, o es tan solo una sugerencia de presentación.

  Bon apetit.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estimat Observador, ens hem posat en contacte amb l'Escola d'Adults Bolomor per traslladar-los les teues preguntes. Ens han contestat ràpida i amablement (com sempre), cosa que des d'ací agrïm.
   La seua resposta és la següent:

   "Es tracta d'una activitat tancada per als alumnes de l'escola. Volem dir... Cada alumne porta un menjar casolà per a degustar i compartir amb els demés. Tots portem i tots mengem del que hem portat. Ara bé, després de la degustació qui vulga pot acompanyar-nos per sorprendre els nostres alumnes en la nostra entranyable Nit d'albades."

   Espere que queden resolts els teus dubtes.

   Elimina
 2. Enrique Estruch i Ferrando22 de maig de 2012 a les 15:47

  Es el primer any que participe en este acte, vos informare .

  ResponElimina
 3. Enrique Estruch i Ferrando, membre de la EPA23 de maig de 2012 a les 16:22

  La degustación es de y para los alumnos de la E.P.A. pero si veniís, algo caerá, os recivbiremos con los brazos abiertos.

  ResponElimina
 4. Enrique Estruch i Ferrando26 de maig de 2012 a les 7:45

  Pegarem una fartà que hui m'alçat de matinà de desficiós qu'estava i açí en teniu, escribint des de les 4,30 de la matinada.

  I es que estaba tot tan bó, i tipo "Buffet", i no pot ser, tenim masa ganeta.

  Com alumne de la EPA, donar-li les gràcies als concejals del govern i oposició que ens acompanyaren i gaudiren amb nosaltres tant de la degustació (fartà mes ben dit) i de la darrera nit d'albaes, molt emocionant per als homenatjegats, entre ells la meua dona, que seu mereix i de debò.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari