Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 15 de maig de 2012

De nou, el SERVEF a Tavernes

Com tots sabem a Tavernes funcionava fins al 31 de març d'enguany, un Centre Associat al SERVEF. Este centre havia estat funcionant des de febrer de 2006, fruit del conveni signat el novembre de 2005 entre el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) i l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, sent alcalde en aquells moments, i signant de l'esmentat conveni de col·laboració, D. Eugenio Pérez.

Durant els anys que aquest centre ha estat en funcionament ha acostat els serveis del SERVEF als usuaris de la Valldigna, en concret els serveis d'informació, tractament d'ofertes i tractament de demandes.
Amb això ha facilitat als desocupats de Tavernes, Simat i Benifairó, fonamentalment, i als visitants de les nostres platges en època estival, el compliment de les seues obligacions amb el SERVEF: renovació de la demanda, introducció de currículums, cartes de presentació, etc.

Va ser arran del Decret 14/2012, de 13 de gener, del Consell, quan es va posar fi a l'existència dels centres associats al SERVEF, el que significava que per realitzar les seues gestions els desocupats de Tavernes haurien desplaçar-se al centre SERVEF de Sueca i els de Simat i de Benifairó al d'Alzira. Aquest fet va provocar un gran malestar entre els usuaris d'aquests serveis, no només en la Valldigna sinó en tota la província. Davant aquest malestar el SERVEF va oferir a les entitats que havien estat Centres Associats, entre elles l'Ajuntament de Tavernes, la possibilitat de signar un conveni de col·laboració per a la prestació dels serveis d'informació general, renovació i tractament de la demanda d'ocupació, facilitant
i autoritzant l'ús del sistema informàtic del propi SERVEF, Tauró.

En el ple d'ahir, dia 14, es va ratificar l'acord que autoritzava l'ajuntament a signar aquest nou conveni que significarà que els desocupats de la Valldigna puguen realitzar de nou les seues gestions amb el SERVEF a les oficines del Braç Treballador.

26 comentaris:

 1. Bon treball de l'ajuntament i de l'alcalde, si senyor!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Permeteu-me que em pregunte si el senyor alcalde sap tan sols on està el braç treballador... Dubte de la seua mà en aquest assumpte.
   Karina està més asoles que la una en el braç treballador.

   Suprimeix
  2. Pots preguntar-te i dubtar del que vulgues, segurament no ho faries si estigués altra persona, més bé pareix que et sap mal tindre un bon alcalde.

   Suprimeix
  3. Bon alcalde, jajajaj! Me parto y me troncho!
   A qualsevol cosa ara li diuen "bo", jajaja!

   Suprimeix
  4. Ho dius per Manolo Vidal jajajajaja t'entenc a qualsevol li diuen bon alcalde jajajaja encara estarà buscant factures...

   Suprimeix
  5. Ho dic (EVIDENTMENT) pel senyor Juan. Que ni atén a les persones del poble que volen parlar amb ell (jo ho he intentat ja 2 voltes).
   Com es nota que parles d'oïdes de lo de les factures: una falàcia com una catedral. Les factures NO VAN ARRIBAR a l'ajuntament perquè estaven mal adreçades. El mateix senyor Borràs ho va explicar.
   Haurem de parar més atenció, amic.

   Suprimeix
  6. Amb la que cau dins i fora de l'ajuntament no sé com encara hi ha gent que pot malparlar de Manolo Vidal amb eixa lleugeresa.

   Suprimeix
  7. La diferència entre ara i abans és que abans t'atenien enseguida i no et feien cas (personalment ho sé amic) i ara tarden, però et fan cas. A no ser que vages amb milongues o tonteries. Eixes factures no dia jo, jo dia les d'un milió d'euros de principi de legislatura, però bé, acabes de reconèixer que a més hi havia moltes factures més, estigueren o no perdudes... De Manolo Vidal és parla amb la mateixa lleugeresa que alguns de vosaltres utilitzeu per a parlar del vostre alcalde. Mira dalt de tot a vore qui ha començat a ser lleuger...

   Suprimeix
  8. Potser et fan cas a tu, perquè a la resta dels mortals... he arribat a vore fins i tot atendre al de protocolo antes que al senyor Juan, de cola que s'estava fent davant del despatx.

   Suprimeix
  9. Tu mateixa ho dius!! Tenen molta feina i cal ser pacient, o tu eres dels que als deu minuts pegues mitja volta i te'n vas?? Clar, és més fàcil anar-se'n i després anar dient que no t'atenen, que no fan cas, etc. Així s'enten tot!! Com abans ereu amiguets de l'alcalde, vos atenien en seguida i ara que cal fer cua, es poseu a criticar... En fi...

   Suprimeix
  10. El cas és que tenen feina acumulada perquè (pel que veig i sent) passen poc de temps a l'ajuntament. És un tema acumulatiu, i així no se l'acaben mai, per molta o poca que sia.

   Suprimeix
 2. Enrique Estruch i Ferrando16 de maig de 2012 a les 2:56

  Un 10 per a esta iniciativa del govern, respaldada per l'opsició, junts anem tots millor i per eixe camí ens trobarem.

  ResponSuprimeix
 3. Enrique Estruch i Ferrando16 de maig de 2012 a les 18:27

  Molt be per Karina per la rapidesa en que s'ha merejat en este tema, i per tot la seua llavor en la Regiduría de Participació Ciutadana.

  ResponSuprimeix
 4. La felicitación debe ser para toda la Corporación Local, pues se aprobó por parte de todos los concejales, no solo por los del tripartito. En definitiva, un buen acuerdo, pues desgraciadamente esta crisis que estamos viviendo está aumentando el desempleo de una forma alarmante y si los desempleados de nuestra zona pueden hacer sus gestiones aquí pues ¡DE CATEGORÍA!.

  ResponSuprimeix
 5. Hem de felicitarnos tots els del poble, es una gran noticia i un gran benefici per a tots els desocupats de la valldigna.

  ResponSuprimeix
 6. Està molt bé esta noticia, realment positiva i per acord de tots.
  Tan sols tinc un dubte, es parla de donar informació, tractar la demanda, pero, i les ofertes d´ocupació? Si important es facilitar els tramits als aturats no ho es menys facilitar tambe els tramits als que puguen oferir treball. Que hi ha al respecte?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Me parece una apreciación importante. Coincido con usted en que la noticia es buena, pero como usted dice es muy importante también facilitar a las empresas el poder presentar sus ofertas de trabajo. ¿Se va ha hacer algo al respecto? No debemos olvidar, que aunque el momento económico es malo y aparecen pocas ofertas de trabajo, por eso mismo se debe facilitar el que se puedan poner.

   Suprimeix
 7. EL OBSERVADOR...

  Un poco de humor:

  Tener un servicio de desepleo llamado Servef, inem, o como lo llamamos no es motivo de alegria, es mas bien motivo de tristeza.

  Lo bueno seria no ternerlo, simple y llanamente porque nos nos hicera falta usarlo, eso si seria un motivo de alegria.

  Seria mayor alegria que ninguno ciudadano de tavernes (por ceñirnos a nuestra localidad), tuvuera que usar estos servicios, eso si que es motivo de alegria. No el tener la oficina.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Tranquil observador!!! Ara que està el teu amigacho Rajoy i no Zetaparo segur que el paro baixarà al 0%, i també segur que no hi haurà retalls a Educació Publica i Sanitat, ni es nacionalitzarà cap Banc on els principals dirigents són del PP. Entonces si que ens alegrarem i no serà per una oficina del servef.

   Suprimeix
  2. EL OBSERVADOR...

   Amic anònim, yo no se de quien eres tu amigo, pero debes ser por lo menos amigo mio, para saber quienes son mis amigos y si eres amigo mio tu tambien eres amigo de Rajoy, como dice la canción, los amigos de mis amigos son mis amigos.

   Suprimeix
  3. Anònim! Ni Rappel es pot comparar a tu. Quina visió que tens del futur. Des d'ací veig la teua confiança en el PP i el color blau del teu vot.
   Sabem tots qui ha estat mesos sense fer RES de RES davant els datos cada vegada més preocupants. Si Rajoy ha de fer alguna cosa (i moltes n'està fent, i està sent aplaudit a tota Europa) segur que és per necessitat imperiosa.

   De lo de l'Educació Pública, no m'estires la llengua, quan hi ha tants i tants treballadors de l'empresa privada que s'han hagut d'ajustar el salari per tal que l'empresa seguira funcionant mitjanament... Ai, si alguns (no tots, eh) funcionaris tingueren els ulls posats un poc més lluny de la seua pròpia butjaca!

   Suprimeix
  4. Tio no tens ni p... idea del que parles, repeteixes allò que t'han ensenyat i prou, a estes altures com dius eixes burrades?? Treballadors de l'empresa privada que s'han ajustat el sou?? Cap ni un!! Els capitosts de les empreses, quasi tots del PP, els han tirat al carrer!! De que aneu ara?? De comunistes i sindicalistes?? Va home, va, no em tires a mi de la llengua...
   No OBSERVADOR, no sóc amic teu, ni ganes, com es nota que t'agradaria ser amic meu, et quedaràs amb les ganes...

   Suprimeix
 8. A l'anònim de 21 de maig 17:44
  Sóc l'anònim de 18 de maig 10:23. Es nota que no treballes a una empresa privada (seràs funcionari??). El cas de què he parlat és el meu personal (i si no vols, no t'ho cregues): treballe en una empresa privada i davant les dificultats tots els companys vam decidir juntament amb l'empresa reduir el sou de tots.
  Em sembla un menyspreu per a tots que en estos moments digues "sindicalistes i comunistes" als qui fem el possible per mantindre el nostre lloc de treball. Això sí que és tindre poca sensibilitat i poca vergonya!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Anònim del 22 de maig 11:21, per a la teua informació dir que no sóc funcionari, a mi em dona q en este blog veieu funcionaris per tots els llocs, sóc treballador, i a mucha honra, i si la teua empresa ha fet això, has tingut molta sort, jo faré pronte vuit mesos q estic en el paro i el jefe és pepero pepero i de preocupar se pels treballadors res de res, tots fora en la excusa de la crisi i beneficis quasi els mateixos. A tu et sembla un menyspreu que vos diga sindicalistes i comunistes als del PP. Que m'ha de semblar a mi la meua situació? Ara damunt em dius q tinc poca sensibilitat i vergonya? Vuit mesos al paro en xiquets i hipoteca. Aixina sou els del PP??

   Suprimeix
  2. Et responc: per a la meua informació... només amb això ja sembla que estàs a la defensiva, és el meu paréixer. De cap manera.
   Si el teu cap ha decidit tancar o fer fora a gent, les seues raons tindrà, però m'imagine que no és plat de bon gust per a ningú deixar a gent al carrer. El que no entenc és que dius que el teu cap és del PP i que generalitzes amb això. A mi no em sembla un menyspreu que digues una cosa o altra, però sí que et diré que moltes vegades posar etiquetes a les persones o grups és equivocat i que no s'ajusta a la realitat de les persones.
   I entre els del PP (com en tots el llocs) deu haver de tot, dic jo.
   Repetisc: els estereotips condueixen a molts errors.

   Suprimeix
  3. Això ta pasat a tu quan m'has dit funcionari no? Pensaves que jo era funcionari? jo procuraré no posar etiquetes a ningú pero hi ha certa gent del PP que no crec que mire masa pels treballadors. Ho senc pero ho veig aixina.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari