Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 30 de maig de 2012

Despreocupació del Tripartit pel Parc del Cantalot

Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes demana a l'executiu presidit per Juan que done un major espenta a la primera fase del Parc del Cantalot “fa molts mesos que no sabem res d'estes obres. Al passar per elles veiem que estan avançades però pareix que l'executiu local no tinga moltes ganes d'inaugurar-les perquè estes obres passen totalment inadvertides en el dia a dia de Tavernes” afirma el portaveu popular Manolo Vidal.

Els populars demanen que s'acaben les obres d'una vegada “en la passada legislatura, i inclús en l'anterior, es treball molt dur per a iniciar les obres d'este parc. Vam haver de superar desafeccions de barrancs, terrenys que els propietaris es negaven a vendre i la temuda crisi que va frenar l'ajuda destinada a este parc. Encara així vam voler des del PP, i tota la corporació de l'època, que s'iniciara la primera fase per a donar a la zona un espai d'oci. Les obres van canviar d'adjudicatària per problemes econòmiques de la primera empresa concessionària i després de superar tots els obstacles, ara que queda la fase més fàcil que és rematar les obres, veiem un desinterés total del govern de Juan per acabar-les” indica Vidal.

El PP espera que el tripartit no aplique el rodillo en esta obra i es done pressa a inaugurar-la “esperem que no passe amb altres projectes del PP com l'escola infantil de la platja, la futura depuradora, les noves dependències de Càritas Creu Roja, el Punt d'Encontre Jove i tantes altres que el Tripartit va eliminar o va paralitzar per a intentar acabar amb bons projectes que tenia el PP. No entenem com encara seguixen les obres del Parc del Cantalot i no estan inaugurades No entén el Tripartit que el fet de retardar una inauguració només perjudica els veïns que no poden usar este parc i no servix per a fer oblidar que és una obra promoguda per l'anterior govern?”.

El grup popular espera que l'executiu canvie d'actitud i inaugure el parc perquè tots podem disfrutar d'ell “han sigut molts anys d'espera per a tindre esta zona lúdica i mereixem poder disposar d'ella. El PP va iniciar les obres i no té cap sentit que estiguen més d'un any en l'equip de govern per a obrir al públic este parc” indica Vidal .

Els populars recorden que el parc va ser possible gràcies als vots del PP, mentres que el Bloc es va oposar a la sol·licitud d'un préstec per a poder iniciar esta zona d'oci tan demandada pels veïns en generalment i especialment la gent que viu prop d'esta zona.

2 comentaris:

 1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes31 de maig de 2012 a les 8:03

  De veritat cregueu que en la que està caiguent estem per a obres com aquesta?

  ResponSuprimeix
 2. Encara sort que el PP ha denunciat la deixadesa del tripartit.
  Xe!! Aixó es Mà de Sant: el PP denuncia i el Tripartit es posa mà a l'obra, treballa i acaba els assumptes.
  Ells mai han tingut interés en què es fera res en el Parc del Cantalot com demostra el fet de que Jordi i Llum van votar en contra que es demanara un préstec per a esta obra.
  La veritat és que el retard amb què Llum dirigix l'àrea de contractació és preocupant: retards en el Parc Cantalot, en la contractació del socorrisme, en l'escola d'estiu,....

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari