Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 12 de maig de 2012

El GMValldigna denuncia i considera un delicte els senyals serrats a Simat i Benifairó

Nota de premsa del GMValldigna

Des del GMValldigna volem denunciar els actes de vandalisme que han patit les senyalitzacions indicatives de rutes i senders a la zona de l'horta de Simat i Benifairó.
 

Cal preguntar que hi ha darrere d'aquests actes vandàlics i delictius, ja que no és la primera vegada que passa. Està molt clar que els que actuen d'aquesta manera perseguixen l'objectiu de danyar la Valldigna, la seua imatge i el seu desenvolupament turístic. Esta senyalització tenia com a objectiu d'una banda, senyalitzar uns camins per afavorir el recorregut de les rutes i col·laborar a que els senderistes no caminen per fora de les mateixes, i en segon lloc, donar més importància a la nostra natura i el nostre entorn ecològic i els nostres paisatges com els principals valors del nostre territori, contribuint així a atraure visitants per afavorir el desenvolupament turístic i, per tant econòmic de la Valldigna. Per la qual cosa, els que realitzen aquests actes delictius estan ajudant a que la Valldigna no tire endavant, que potser és aquest el principal objectiu dels qui fan aquests actes vandàlics i delictius.
 

Com es troben hui els senyals
En conclusió, la persona o persones involucrades en aquest delicte ecològic o pateixen algun tipus de malaltia o són uns delinqüents. El fet de serrar multitud de senyals interpretatius de senders es considera un atac a la integritat del medi i al futur del turisme rural de la zona.


Senyals abans de les malifetes
Esperem i demanem que les administracions corresponents es posen mans a l'obra i reposen els  senyals el més prompte possible, a l'hora que s'intensifique la vigilància rural per a buscar de detindre el o els delinqüents que han provocat aquest delicte ecològic.

Des del GMValldigna sempre defensarem el nostre territori.

1 comentari:

  1. Quina poca vergonya que tenen alguns! Mira que ningú, però ningú, ix beneficiat si els senyals es trenquen, tallen o desapareixen. Ben al contrari.
    És agradable trobar-te els camins nets, ben cuidats i assenyalats quan vas per la muntanya, en este poble i en tots.
    Este fet lamentable diu ben poc de la gentola que ha fet les destrosses. Bo, sí que diu, que no tenen cap estima a l'estorn que els rodeja.
    Tant de bo es facen amb ells prompte i hagen de reparar-ho amb les seues pròpies mans.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari