Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 22 de maig de 2012

Els retalls als clubs esportius per part del Tripartit són més que una realitat

Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes

Amb la despesa del cap de protocol no calia fer retallades als clubs esportius

El Partit Popular de Tavernes vol denunciar l'opressió que l'executiu presidit pel senyor Juan està realitzant sobre els clubs esportius de la ciutat.

El Tripartit ha realitzat una retallada absolutament desmesurada als clubs que hi ha a Tavernes.Durant l'últim any en què el PP va ostentar l'alcaldia, el consistori va aportar subvencions econòmiques als clubs per valor de 99.000 euros, quantitat que ara el Tripartit ha reduït fins a 68.000 euros, és a dir, en més d'un 31%.


Per al Partit Popular "aquesta retallada és desmesurada, desproporcionada i injusta. El PP sempre ha defensat que ajudar i fomentar l'esport és una inversió en la salut dels ciutadans. El Tripartit ha preferit llevar ajudes als clubs i crear una plaça de protocol i gabinet de premsa per donar-se autobombo. Ha preferit tindre a la seua persona de premsa abans d'ajudar als clubs. Aquest fet és inadmissible i injustificable, no calia llevar ni un euro als clubs ".

El PP afegeix que l'executiu de Juan han realitzat retallades sense un criteri just i igual per a tots "es perjudica clarament a uns clubs i s'eliminen ajudes a un total de sis clubs de la ciutat que també tenen dret a exercitar la seva pràctica esportiva. Sens dubte, la retallada desproporcionada perjudica a l'esport i minvarà les possibilitats dels clubs, cosa que repercutira en les despeses en les famílies lligades a cada disciplina esportiva. Amb aquesta mesura, el Tripartit copejarà directament a les economies familiars de la ciutat ".

El grup popular manté que l'executiu de Joan sí que té diners per fer el Festivern, posar jocs infantils al carrer Metge Grau, realitzar jornades lingüístiques del valencià, crear la plaça de gabinet de premsa,... però no per als clubs.

El Tripartit afirma que amb l'apagada de la mitat de fanals en el complex esportiu i les restriccions en l'ús de la caldera s'ha rebaixat la despesa en les instal·lacions esportives "més motiu encara per mantenir les ajudes als clubs. Si es redueixen despeses, aquesta partida pot servir per seguir ajudant els esportistes. Ara veiem que els nostres veïns tindran menys subvencions i a més hauran de fer esport amb menys condicions i amb menys calefacció. Es mire per on es mire no hi ha lògica, només un clar exemple d'una patètica gestió esportiva del consistori ".

15 comentaris:

 1. Enrique Estruch i Ferrando23 de maig de 2012 a les 6:45

  TODOS nos tenemos que apretar el cinturón, pero también es verdad que se está invirtiendo en cosas, entre ellas obras deportivas, que la mayoría de ciudadanos no entiendes.

  Y yo pregunto, ¿para qué queremos buenas instalaciones deportivas si por contra para ello ahogamos a los clubs deportivos?

  ResponElimina
 2. Soy directivo en un club y solo puedo decir una cosa, nos han rebajado mucho, pero el alcalde y sus concejales no se han tocado su sueldo. Que mal ejemplo

  ResponElimina
 3. on està la pista d'atletisme que l'Alcalde va prometre en campanya electoral??i la ciutat de l'esport que pareixia un projecte de Calatrava??per no ser capaços, no ho son ni de fer gestions per obrir la picina. No serà més difícil conseguir fer tota la construcció i equipar-la?? no seu trauen de les mans. no tenen ni idea.

  ResponElimina
  Respostes
  1. molt bona apreciació. Era molt facil i bonic fer el programa electoral, pero i portar-ho a la práctica?. Pista d´atletisme?
   ciutat de l´esport? estació a Bordería?... Estos sols seran capaços de fer els arreglos de la plaça del metge Grau i para de comptar. Que gentola porta el barco!

   Elimina
  2. Enrique Estruch i Ferrando25 de maig de 2012 a les 13:07

   Doncs si al teu club li dona igual que el subvencionen o no,sort vostra, perquè concec a directius d'alters clubs que estàn que trinen , vegent a esports MAJORITARIS que es van a vore aigua al coll.

   Això sí, tenen unes instalacions, que es al fi i al cap el que ven electoralment cara al ciutadà en general, de categoría, tant ells com alter que no en son ni una décima, per no dir-ho més exagerat encara, que ells en nombre de esportistes federats.

   I en quant a la afirmació de que si trac o no rasquit, com en la piscina, beneída siga la butxaca del senyor Estruch si s'omplira per açò , perquè tú i els vallers nadaríeu en la piscina coberta o disfrutarieu de més instalacions de les que tenim, com un gimnás ,unes pistes de paddel o unes sales amb parket i tarimes, públiques, cosa que ara no tenim.

   O es que tú treballes debades?

   Si algun dia em presente e isc elegit concejal, llavors demanam que treballe per amor al art o pel sou que poguera tindre, mentres tant, la teua afirmació sobra i ofén.

   Elimina
 4. Vertaderament és una llàstima que per qüestions polítiques de publicitat tots els clubs hagen de vore retallades o el·liminades les seues subvencions.

  ResponElimina
 5. Un altre directiu de club23 de maig de 2012 a les 15:55

  Directiu del club que firma com anonim a les 8:07
  Primer no m'ho crec que sigues dirigent d'un club i segons el que dius es fals. Els regidors (tots, govern i oposició) s'han rebaixat el sou i les percepcions que reben de comissions i plenaris.
  Eixa afirmacio es gratuïta i damunt falsa.
  I jo ho tinc clar, tu no ho se: Si el PP haguera deixat un ajuntament com cal en economia, estic segur - i tu també estas segur - que no s'hauria retallat un euro a ningú.

  I el Sr. Estruch sembla ser que nomes l'interessa l'esport si ha de traure rasquit, com volia fer de comissio en la piscina. Li recorde al Sr. EStruch que l'Ajuntament NO TE CAP OBLIGACIO de subvencionar-nos a cap club. Si ens donen algo, això que ens trobemn. O si vol diga'm voste que té tanta experiencia política en quin lloc de les lleis diu l'obligacio de subvencionar a clubs esportius. O es que ara el costum es llei? A mi el que em donen sé que es perque volen i damunt estic agrait.

  ResponElimina
  Respostes
  1. ¿Como se atreve usted a dudar de mi verdad? Si que soy directivo y son muchas las horas que hacemos para sacar el club.
   Usted si que dice un verdad relativa, pues si que es cierto que el alcalde y sus concejales se han rebajado el sueldo, pero un 5% y no un 20% como prometieron, y ahora a los clubs nos recortan un 30%. !Que mal ejemplo dan¡ vergonzoso y asi quedaran en unos años.

   Elimina
  2. TAMPOC TE CAP OBLIGACIO l'ajuntament de fer bous al carrer, festivern, cavalcada de reis faraonica, contracar a un cap de premsa, congres de valencià, olimpiada de matemàtiques, volta ciclista a la safor, ni Festival Sete Sois, posar columpios a la plaça Metge Grau,...
   Mira si hi han coses que no te CAP OBLIGACIÓ DE FER l'ajuntament i si que les fa.
   I dic mes, totes estes coses costen molts diners que van fora del poble mentres que els diners que donen als clubs son per al poble que es que posa eixos diners amb els impostos que paga.

   Elimina
 6. Es injunts el repartiment de les subvencions, aixó no ho portaven en el seu programa electoral, estan repartint els dines de tots als qui ells volen, i on estan els seus amiguets.

  ResponElimina
 7. Al penúltim anònim:

  Tens raó, l'Ajuntament no té cap obligació de subvencionar ningún club, ni tampoc cap associació social ni cultural ni festiva, ni tampoc els comerciants. I tornant als esports, tampoc deu cedir instalacions per fer-ne un ús festiu ni lucratiu com passa amb alguns clubs, però és fa.

  A ´l'últim anònim:

  Puntualitze els teus comentaris: del repartiment de les subvencions el que és més injust és la distribució de les quantitats, cosa que cap club dels més grans no és queixa. Que hajen retallat a 6 clubs ho veig bé, coneixent la seua realitat si no han estat justos al 100%, sí al 99%. De donar diners als amiguets no conec tant als polítics i les ideologies de les directives de tots els clubs, però si això ho dubte, no tinc dubte de que han repartit on creuen que els beneficiaria en quant a l'opinió pública (= vots).

  ResponElimina
 8. A mi em fa gracia açò. Està clar que han retallat no hi ha dubte, però esta clar que els de sempre continuen emportant-se i aixina ho han fet semprela part del lleo. Enguany es la part del lleo rebaixada per a tots igual, o siga no ha canviat res.
  Pero resulta que enguany el govern reparteix els diners entre els amics, els anys passats aixo no era així; enguany es repartixen els diners on creuen que el benefici seran mes vots, els anys passats no...
  Quanta manipulació, hipocresia i voler clavar el clau per la cabota.

  ResponElimina
  Respostes
  1. A vore, si vols parlem de quan manava Franco, i Traca tenia el bar de l'entrà del futbol sense cap concessió.
   De qui vols que ens queixem sino dels que ens governen ara?
   No podeu deixar de banda els colorets polítics i centrar-vos en el que al poble li fa falta?
   Ja em tingut prou feina amb els que ens han malgovernat i depilfarrat per tornar a anar recordant-nos d'ells.
   Ara resulta que fins que no ho facen pitjor que els d'abans, no pots dir-los res als d'ara?
   No és eixa la seua feina, atendre les nostres propostes i necessitats?
   Si els altres no han repetit serà perque no ho farien bé, així que si estos volen repetir, que prenguen nota de totes les queixes de la ciutadania, perque som els que els tornarem o no a votar, i deixeu-se de política barata.
   Que cada vegada hi ha més cultura, consciència i necessitat per a evitar sectarismes polítics i recolçar tan sols les accions possitives per al poble, independentment del partit que les faça.

   Elimina
  2. Vamos, que els polítics cal que treballen no pels seus colors sinó pel poble.
   Jo em sume a esta idea.

   Elimina
 9. Quién vive de las subvenciones, muere de las subvenciones.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari