Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 24 de maig de 2012

Javi Vilaplana campió provincial de llançament de pes

Nota de premsa remesa pel C.A. La Valdigna

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a València, al Poliesportiu Túria, el campionat Provincial d'atletisme de categoria infantil. Quatre eren els atletes de Tavernes que competien, Amor Santos Juanes Meló, Núria Pérez i Corella, Bernat Pérez, i Javi Vilaplana Burguet.

Amor era la primera de les nostres atletes en competir, i ho feia en la competició de 80 metres tanques. Amb un temps de 15'' 40''' aconseguí entrar en 5é lloc. Javi Vilaplana era el següent dels nostres en competir, i va començar marcant ja un primer llançament de 10 m i 20 cm a la categoria de 3 kg. Amb aquest llançament es va assegurar la primera posició i ser campió provincial. La carrera de 500 m.femenins va ser la següent prova amb representació vallera, i ho feia Núria Pérez, entrant en 5é lloc amb un temps 1' 33''.

L'última carrera amb representació del C. A. La Valldigna va ser la de 500 m masculí, amb la participació de Bernat Pérez, que va aconseguir entrar en 3er lloc amb 1' 30''.
Totes les marques aconseguides han servit per a que aquestos quatre atletes, representen al C. A. La Valldigna el proper dissabte 26 als campionats autonòmics que se celebraran a Castelló de la Plana.

1 comentari:

  1. EL OBSERVADOR...

    Felicidades a estos chicos del C. Atletismo Valldigna, gracias por representarnos a todos los valleros de una forma tan espectacular para todos.

    Felicidades por sus triunfos conseguidos y que el próximo día 26 en los campeonatos autonómicos en Castellón, puedan volver a sentirse orgullosos de sus triunfos y nosotros de ellos, sea cual sea el resultado de los mismo.

    Andad con paso firme mirad al atleta de delante con afán de superación y de entrega y en la siguiente zancada podréis ver que ya no hay nadie delante, solo queda en el horizonte un paso para alzarse con la victoria.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari