Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 24 de maig de 2012

La UD Tavernes prepara una junta per elegir nou president

La UD Tavernes celebrarà el 4 de juny una assemblea general extraordinària amb un únic punt del dia que serà elegir al nou president del club després de l’anunci que ha fet l’actual dirigent, Francisco Escrihuela, de no seguir en el càrrec.
La reunió es farà a les 20 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en segona al camp municipal d’esports de Tavernes.

A causa d’este punt, des de dilluns s’ha creat la Junta Electoral i el cens electoral del club quedarà exposat al tauler d’anuncis del club. A més a més, també s’obri la possibilitat de presentar candidatures a la presidència.

El 28 de maig acabarà el termini per a presentar les candidaturas i el dia 29 es deixarà d’exposar el cens electoral.
 
 
El dia 30, la Junta Electoral resoldrà posibles reclamacions i publicarà el cens definitiu i la llista de candidatures. El 4 de juny s’eligirà nou president i junta directiva.

La UD Tavernes ja es prepara així per la pròxima temporada després de la salvació aconseguida pel primer equip, que seguirà en preferent, i el descens de nacional del juvenil. Entre altres punts, la nova directiva haurà de vore com afecta al club la retallada en l’ajuda municipal que ha fet el govern de Tavernes que presideix el senyor Juan. El club valler rebrà 27.000 euros de l’ajuntament en 2012, quasi 8.000 euros menys d’ajuda que quan encara governava el PP a Tavernes.

3 comentaris:

 1. Les retallades de l'ajuntament posa la corda en el coll als clubs. Estos han de callar i firmar, pero estic preocupat perque als clubs no els quedara altra que pujar les cuotes dels nostres fills i aixo ens falta, ja estem apurats i ara vorem que passa

  ResponElimina
 2. EL OBSERVADOR...

  Así es compañero los recortes a los clubs nos afectan de muy diversas maneras y una de esas será que deberán hacer presupuesto mas austeros y realistas.

  También podría la nueva directiva que salga el próximo día 4, bajar el equipo a una categoría con menos coste por permanencia y dejar las cuotas de los equipos bases igual para así promocionar el deporte base que es el que al final tendrá que ir subiendo al primer equipo.

  Pero esa decisión es muy impopular y no creo que ningún equipo lo aceptara, pero seria lo mas correcto, aunque no se si es el caso de la UD Tavernes pero rescindir contratos con gente que tenga contratos elevador (que igual son 500€), y ascender a las promesas del equipo base en condiciones ventajosas para ellos, no tener sueldo pero si un agradecimiento económico a final de temporada o un acuerdo escrito de un pago cuando la economía del club mejore y que este acuerdo no pueda caducar jamás en la vida.

  Soluciones hay tantas como mentes puedan pensar.

  Animo UD Tavernes, no hay que mirar las piedras del camino sino mirar la meta del final del camino.

  P.D. También se podría pagar un poco o un poco mas por ver los partidos (que no se si se hace o no se hace)

  ResponElimina
 3. Ja teniu barra de patir per l'esport amateur i posar com eixemple a la U.D.
  Justetament serà (pose la mà al foc) l'únic club local que serà autosuficient sense les subvencions públiques, i que damunt suposarà el 80 ó 90 % de la despesa municipal en obres i manteniment.
  Altres clubs també voldrien fitxar gent forastera i de nivell per pujar o mantindre les categories, però si no poden fer-ho, no ho fan, i no cobren per assistir als seus partits, i no passa res. Si volen fútbol professional que busquen sponsors professionals. L'Ajuntament sols deuria subvencionar l'esport base i és una vergonya que amb els diners que paguen els xiquets i els passes dels pares es pague sous a esportistes amateurs en detriment de la base, i quan apleguen a jovenils han d'eixir del poble per a poder continuar amb la seua afició. Açò no té res a vore amb l'esport, però com tots sabem, el futbol és especial...
  ...i mou molts vots.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari