Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 de maig de 2012

Maria Sanfrancisco aconseguí la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya de karate

La jove vallera Maria Sanfrancisco va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya de karate que va tindre lloc a Alcobendas a finals del mes d'abril. Un molt bona recompensa per a l'esforç i entrenaments de Maria.

Maria, de 8 anys, practica karate des de que en tenia 4 i ben prompte es perfilà com una gran promesa en aquest esport. I de fet, ho és, en la seua categoria ostenta ja el bronze provincial, l'or autonòmic, i ara el títol de tercera millor karateka d'Espanya.

Maria va iniciar la seua formació esportiva en el Club de Karate la Valldigna, però últimament ha passat a formar part del Club de Karate Salesianos San Antonio Abad de València, on és entrenada pel seleccionador de la Comunitat Valenciana Pepe Carbonell.

Instantànies de Maria durant una competició
Gran promesa per a l'esport valler que va tenint reconeixements allà on va, tot i la seua curta edat. Nosaltres no volem deixar passar l'oportunitat de donar-li també l'enhorabona i d'encoratjar-la perquè seguisca així de ferma i decidida dedicant-se a l'esport que tant estima: el karate.

1 comentari:

  1. EL OBSERVADOR...

    No me canso de leer las grandes gestas que realiza tan pequeña dama vallera, si con tan poca edad, es capaz de alcanzar grandes metas, pongo la mano en el fuego que si esta Jovencita señorita sigue por la senda del sacrificio y la entrega al deporte, algún día podríamos verla jugándose una medalla olímpica en las olimpiadas de 2milipico.

    Muchas felicidades a María, enhorabuena a sus padres y un abrazo muy grande a los participantes de la competición que no pudieron derrotar a nuestra gran karateka MARIA.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari