Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 3 de maig de 2012

Presentació del llibre "Confesiones en el Duomo", obra de Juan Cantus

El proper dissabte dia 5 a les 19h tindrà lloc a la Casa de la Cultura la presentació d'un llibre escrit per un novel autor nascut a Tavernes: Juan Cantus. Tot i que des de fa uns anys està afincat a Potries, el mateix Cantus reconeix amb enyorança haver-se criat a La Vall, i haver cursat els seus primers estudis al Col·legi Sant Miquel. Molts el coneixereu no per ser empleat de banca (no ha tingut la sort de treballar al poble), sinó pel seu pas pel bàsquet amb el CB Tavernes.

A Juan Cantus sempre li ha agradat llegir i ja feia temps que li rondava pel cap una idea que podia plasmar-se en una novel·la. I així, com un passatemps, va començar a escriure sense pensar que pogués arribar a fer un llibre. Com a bon lector d'històries de suspense, no podia sinó escriure una novel·la d'aquest tipus. La idea inicial ha anat modificant-se i adaptant-se a mesura que escrivia i es evolucionava la trama, amb constants canvis.

Però al final el procés creatiu ha tingut la seua recompensa: llibre acabat i publicat per Ediciones Atlantis.

A continuació vos deixem una sinopsi del seu llibre "Confesiones en el Duomo":
“La tranquila vida en la localidad de Gaeta se ve alterada por la aparición del cadáver carbonizado de un inmigrante cubano afincado allí desde hace 4 años. De la investigación policial se harán cargo el Capitán Flavio y la Agente especialista en crímenes raciales Grazia. Sin embargo, todos sus esfuerzos por encontrar al criminal se verán frustrados al ir apareciendo más víctimas que han sido martirizadas antes de morir. Todos los crímenes parecen estar relacionados con el martirio que sufrió San Erasmo, uno de los catorce Santos Auxiliadores de los que habla una leyenda católica del centro de Europa. El padre Vittorio oirá en confesión la voz del asesino, pero deberá guardar silencio por hallarse bajo “secreto de confesión”.

3 comentaris:

  1. Quina llàstima, no vaig poder acudir! Com va estar l'acte? Conec a Juan des de temps de l'escola i li desitge lo millor!

    ResponElimina
  2. L'acte va estar espectacular i el llibre encara millor. vos el recomane!!

    ResponElimina
  3. D'acord, últim anónim, jo tambéel recomane.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari