Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 2 de maig de 2012

Primer de maig a la muntanya de les Creus

Nota de premsa remesa pel Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna CETV


Ahir 1 de maig es va celebrar la tradicional marxa a la muntanya de les tres creus de Tavernes. El Centre Excursionista Tavernes, com promotor i fundador d’aquest acte, vetlla per que tot isca bé, i participe la major quantitat de gent possible; enguany amb el repte afegit que aquesta entitat celebra el 40 aniversari de la seua creació. Per això este cap de setmana han estat afaenats “engalanant” l’emblemàtica font de la Sangonera que és punt neuràlgic on tots es troben per dinar i reposar forces després de la pujada.

Dissabte i diumenge membres del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna estigueren fent treballs de restauració i neteja de sendes, fonts, camins i zones de esparciment, i enguany com novetat amb el suport de la regidoria de Medi Ambient de Tavernes s’han instal·lat uns contenidors de fem amb rètols informatius, a punts clau del recorregut per tal de conscienciar la gent que la muntanya s’ha de mantindre neta.

També per al mateix dimarts, dia gran de la muntanya, prepararen a la mateixa font de la Sangonera un stand de degustació d’herbes de la terra on es donava a provar, sempre de manera gratuïta per a tots, licors i infusions elaborats amb herbes de la Valldigna.

Gràcies a l’oratge tan fantàstic que vam poder disfrutar, es va batre un record històric de participació, ja que la organització va contar mes de 500 persones. A la fi, tot va transcórrer perfectament i sense cap incident.
Foto: CETV

Fent clic ací podeu vore la notícia que va aparéixer a Canal 9 sobre aquesta eixida.

4 comentaris:

 1. No heu dit res de que es fa ver missa a les creus. El retor de Sant Pere se'n va pujar allà dalt, i això també és tradició. Dels temps de Don Ricardo...

  ResponElimina
 2. EL OBSERVADOR ...

  Mira que nos gusta hilar fino, no fino, finísimo, eso mola, jejeje.

  Pero compañero anónimo, una cosa igual no lo leí bien pero esta nota que publica el dirari de tavernes, la manda el CETV, luego supongo que ellos en sus notas de prensa, mandan la info. de aquello que ellos hacen.

  Si bien lo que usted comenta de la "Missa a les creus", debería hacer la parroquia de "Sant Pere", un comunicado de prensa, no el CETV.

  Así que desde aquí, hacemos un llamamiento al Sacerdote de San Pedro de Tavernes, señor Pepe Calza (espero no equivocarme, sino me excomulga), cuando vuelva ha hacer misa en les creus, haga un comunicado de prensa.

  ;)

  ResponElimina
 3. La veritat és que és una llàstima que l'organització del CETV no contemple també (sense entrar en laicititats o no) la tradició de la missa a les Creus.
  Jo no vaig pujar i ja va anys que no ho faig per qüestions familiars, però pensava que ja no es dia missa allí. Tampoc estic segur d'això, no m'ho tingueu en compte. M'ha estranyat i, perquè no dir-ho, m'he sentit sorprés que el retor reprenga esta tradició. Tampoc no fa mal a ningú, no?

  ResponElimina
 4. Això faltava: el retor fent comunicats de premsa, jajaja!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari