Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 25 de maig de 2012

Rajoy visitarà en juliol Gandia per a la clausura de l'Escola d'Estiu

Nou reconeixement polític per al PP de Gandia que en aquesta ocasió acull la tradicional Escola d'Estiu amb la presència del president Rajoy.
Serà la primera vegada que un president de l'Estat visiteu la ciutat de Gandia.

Nota de premsa remesa pel Partit Popular de Gandia

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, visitarà el proper mes de juliol la ciutat de Gandia per a l'acte de cloenda de l'Escola d'Estiu que se celebrarà el cap de setmana del 7 i 8 de juliol. I és que els bons resultats polítics assolits pel PP a Gandia i al País Valencià no han passat desapercebuts per a la direcció nacional del partit que ha triat la ciutat de Gandia per albergar aquesta tradicional cita.


Les jornades de l'Escola d'Estiu ofereixen diversos tallers amb pautes per desenvolupar l'activitat política amb major eficàcia, tant per als membres més joves, com per als dirigents del partit.


Guillermo Barber, secretari general del Partit Popular de Gandia, ha assenyalat que des del PP de Gandia s'ha acollit amb satisfacció l'elecció de la ciutat Ducal per a aquesta cita, sens dubte es tracta d'una nova mostra de suport polític a la formació local i al treball que es ve realitzat en aquest primer any de legislatura. I és que aquesta notícia arriba en el millor moment de la història del PP de Gandia, un partit sòlid, unit i cohesionat. A més, cal recordar que el president nacional del PP, Mariano Rajoy, és alhora el president del Govern d'Espanya, elegit per una àmplia majoria en les passades eleccions generals, el que suposarà la primera visita d'un Cap de Govern a la capital de la Safor.

3 comentaris:

  1. Rajoy a vore una Escola d'Estiu? No ho entenc.
    Es paregut a l'escola d'estiu que fan açi a l'Alfandec?
    Sols dos dies? Que pocs dies. I jo que pensava que duraven tot el mes de juliol.

    ResponElimina
  2. Amb el tripartit pocs vindran a vore-mos a Tavernes

    ResponElimina

Escriu el teu comentari