Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 16 de juny de 2012

La Festa de l'Esport va ignorar una campiona d'Europa local: Alma Couchinho

El Club Deportivo Team Montañez ha fet patent el seu malestar pel tracte que asseguren que li van donar els organitzadors de la XIII Festa de l’Esport a la seua esportista Alma Couchinho “La Portu”.

Segons ha publicat a les xarxes socials el seu entrenador, José Miguel Montañez, “en la gala de l’esport han tornat a faltar-li al respecte a la campiona d’Europa en no fer-li una menció especial”.

El seu entrenador ha recordat que Alma ha sigut esta temporada campiona d’Europa de light contact i subcampiona continental de kick boxing a Àustria. Montañez ha acusat directament el regidor d’esports i el tècnic “d’eclipsar a la campiona del món” i donar un tracte preferencial al rugby.
Davant açò, Montañez anuncia que no presentarà a cap esportista més del seu club a esta festa de l’esport.

Esta no va ser l’única reivindicació feta en la gala, alguns dels sis clubs que s’han quedat sense subvenció per les retallades del govern del senyor Juan no acudiren a esta festa.

Per la resta, cal felicitar a tots els esportistes que foren guardonats, així com als equips de básquet i rugby que han sigut campions de lliga. També es va fer un homenatge als periodistes esportius de Tavernes, al corredor Jordi Moreno, al ciclista Raül Bosch, al diari Levante i a César Ferrando Fons.

Editem: Ens han comunicat que el campió d'Espanya de Ciclocross Marcos Altur i Boronat no va ser ni tan sols anomenat en l'acte.
Amb tot, es veu que el protocol és un àrea pendent de l'ajuntament, ja oblidar-se de campions com Alma o Marcos no beneficia ningú i només lleva prestigi al propi Ajuntament. La Regidoria d'Esports havia d'haver posat cadascú al seu lloc, prestant especial atenció als campions més excel·lents.

9 comentaris:

 1. El tema de les subvencions té fàcil solució.
  Els diners públics per a l'esport base, i sense passar pels clubs: Escoles esportives municipals, amb monitors pagats per l'Ajuntament i coordinats amb els clubs.
  Ni ho ha fet el PP ni ho farà el tripartit. Justament al contrari, van i "privatitzen" l'esport extraescolar en forma de subvenció...
  Qui vullga pagar jugadors i fer-se soparets que ho traga dels propis ingresos del club. L'esport és una qüestió de vocació i altruisme!!

  ResponSuprimeix
 2. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes17 de juny de 2012 a les 17:45

  I no es la primera vegada, en altra gala en vers d'eixir en el lloc més destacat (ningú de Tavernes es campió mundial en altre esport) eu va fer com una més, seguent ningunejà jà en eixa gala.

  Esta clar que no es profeta en la seua terra.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No estic d'acord, la gent vol a Alma, la gent la reconeix pel que ha fet i tots l'animem. Si no ha sigut reconeguda en esta gala pregunteu qui ha decidit els premiats, però que quede clar que Tavernes estima, i molt a Alma. No barregem temes polítics amb allò que realment sent el nostre poble. Avant Alma, Tavernes està amb tu!

   Suprimeix
  2. Tens raó, no hi ha que confundir l'estima del poble amb les preferéncies o exclusions dels seus gobernants, que això sí, per a fer-se la foto amb ella si que varen correr.

   Suprimeix
 3. xe no patiu, propaganda del bloc no en va faltar.
  De que es quixeu??

  ResponSuprimeix
 4. Crec que açí hi han raons més bé polítiques que d'altra cosa. Llàstima que es done en un àmbit com és l'esport, en teoria sà i vocacional. Altra cosa són la més o menys qualitat personal dels guardonats, però d'això hi haurà sempre en tots els clubs i ambients. Una llàstima tots estos embolics!

  ResponSuprimeix
 5. EL OBSERVADOR...

  Buenas tardes a todos y todas, ya sean deportistas o ciudadanos que practicamos deporte.

  Primero preguntar: Era como dice el Sr. Estruch una Gala del Deporte o una Fiesta del Deporte.

  No es lo mismo una Gala, que una Fiesta, aunque podamos pensar que es lo mismo.

  Pero dejando de lado la semántica y las apreciaciones objetivas, miremos mas allá, si en una fiesta del deporte que menos que el ayuntamiento y su regiduría de deportes tuvieran unas menciones especiales no a aquellos deportistas que los clubs hayan marcado para galardonar en esta fiesta por su trabajo desempeñado o sus buenos resultado, sino a aquellos deportistas que fueron homenajeados en un Pleno ese era un acto intimo pero que menos que los deportistas en su fiesta del deporte entre todos arropen a estos deportistas de Elite (para mi), no por haber sido llamados en un Pleno y hacerse la foto ya estaba todo bien.

  Les damos y salimos en la foto en el pleno o cuando terminan una carrera de ciclocross, pero no somos lo suficientemente listos para en la Fiesta del deporte hacerles participe ante no solo los deportistas allí presentes, sino delante de todo el pueblo de Tavernes.

  Creo que es una falta de respeto, que no fueran llamados y mencionados los grandes títulos conseguidos por nuestros atletas, ya no solo Alma o Marcos Altur, creo que también incluso a ustedes señores redactores del Diari, también se les escapo que durante la Fiesta del Deporte a la Campeona de España de Karate, la niña Maria Santamaría (creo recordar, si no es así perdóname Maria), tampoco la mencionaron.

  Desde aquí mi mención para ti Maria, no hagas caso de este fallo, de estos que dicen decirse organizadores de la Fiesta del deporte, perdónales y olvídalo rápido, tu trabajo es entrenar duro para tener victorias fáciles y conseguir todo aquello que ellos nunca podrán conseguir y cuando lo consigas son humildad tendrás que posar a su lado para que ellos salgan guapos en la foto, pero lo importante no es la foto, lo importante es tu Trabajo diario y tus estudios. (Y el día que vayas a unas olimpiadas me avisas y allí este para animarte)

  Como ciudadano de tavernes Felicitaros Alma por tus triunfos y a ti Marcos también una fuerte felicitación, sigue pedaleando con fuerza y tesón y para ti Alma se fuerte en el combate y se comprensiva con los que no se acuerdan de ti.
  Maria además de triunfa día a día, espero algún día poder dirigirme a ti como Maestra (eso si maestra con un cinturón negro 7 DAN)

  Feliz verano

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Lo de la gala (mira el artículo) lo dice Montañez, yo solo lo repito, explícanos por favor la diferencia.

   Suprimeix
 6. NO TENIU NI IDEA DE COM FUNCIONA LA GALA. EL QUE TNEN QUE FER ELS PRESIDENTS ES MIRAR LA NORMATIVA DE LA FESTA I DESPRES PODEU PARLAR. ALMA JA HA ESTAT NOMINADA I EN LA NORMATIVCA DIU QUE SI JA HAS ESTAT UNA VEGADA HI HA PREFERENCIES D'ALTRES ESPORTISTES. AIXI QUE PRIMER EL QUE TENIU QUE FER ES ESTAR INFORTMATS. SOU UNS XARRADORS I NO SABEU RES SOLS VOLEU POSAR MAL. NO HE VIST NINGUNA PROPOSTA PER PART DE NINGU.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari