Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 25 de juny de 2012

L'art de Fina Sendra arriba als hotels

La nostra veïna Fina Sendra inaugurarà una exposició als locals de l"Eurostars Gran Valencia Hotel", a l'Avinguda de les Corts Valencianes i al costat de l'estadi Nou Mestalla. Serà el proper dijous dia 28 de juny, a les 19h.
Es tracta d'una exposició individual de gravats de l'artista natural d'Orba i afincada a Tavernes, Fina Sendra.
A la inauguració, asistiran En Luis Sendra Mengual, President del Col·legi Territorial d'Arquitectes de València; Na Teresa Cháfer Bixquert, Vicedecana de la Facultat de Belles Arts de San Carlos, adscrita a la Universidad Politècnica de València i Na Xaro Bonilla Goicoechea, escultora fundadora del grup artístic internacional MEETA; a més d'artistes, polítics i personalitats tant de Tavernes de la Valldigna, com de la resta de La Safor.
És digne d'assenyalar que el grup hostaler HOTUSA, propietari de la cadena "Eurostars Hotels", s'interese per l'art, tot i els temps difícils que vivim. Tenen obertes exposicions en tots els hotels del grups i disposen per a tal fi d'un departament d'art. Tota una visctòria de la cultura front a les dificultats de la crisi. Deu ser aquest fet bona notícia per a tots. Que cundisca l'exemple. 
 
Podeu trobar informació sobre l'obra de Fina Sendra al seu blog.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari