Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 25 d’agost de 2012

Les activitats de la Bandera Blava


Des de l'any 2009 s'estan duent a terme activitats de sensibilització i d'educació ambiental des de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Aprofitant l'època estival i enquadrades les accions dins de la campanya de Bandera Blava de les nostres platges es busca fomentar les relacions entre l'educació i el medi ambient.

Ja l'any 2008 es va celebrar el I Concurs de Fotografia “La nostra platja, disfruta-la, protegeix-la”. Des d'eixe any sense interrupció s'han vingut celebrant més edicions, arribant enguany a la Vena. Els premis s'entregaran  hui mateix, dissabte dia 25 d'agost, a les 20 hores en l'Avinguda de la Platja enfront del retén de la Policia Local.

Dins del mateix projecte de sensibilització i educació ambiental el dissabte passat 18 d'agost es va fer entrega dels premis corresponents al IV concurs de dibuix infantil celebrat amb el mateix lema “La nostra platja, disfruta-la, protegeix-la” que se celebra ininterrompudament des de l'estiu de 2009.

Els premis, repartits en tres categories, van ser:

Primer premi:
Albert Sabater Talens
Juan Ortega Catalá
Sara Ortega Catalá

Segon premi:
Joan Manclús Gascó
Naiara Hernán Garcia
Pau Vila Bernat

És una verdadera llàstima que el govern municipal del Sr. Juan tinga a bé tindre una persona encarregada de Premsa i Protocol i que no duga a terme la cobertura informativa d'esdeveniments com el que ens ocupa. I no sols això, sinó que a més no es faça una publicitat i promoció d'estos actes com es mereix el tema en qüestió i l'entitat que protegeix a Bandera Blava.

3 comentaris:

 1. Com el encarregat de prensa i protocol no va cubrir eixa noticia no li la va poder pasar a la Catarra i per aixó la Catarra no va publicar res.

  ResponSuprimeix
 2. El de premsa no ha promocionat estes activitats perquè esta de vacacions igual que l'Alcalde i la majoria de regidors i regidores del tripartit.
  A l'estiu, que és quan mes treball hi ha perquè augmenta la població, ells desapareixen de Tavernes pero continuen cobrant un bon jornal.

  ResponSuprimeix
 3. Serà perquè està de vacançes ? Te dret, no ?

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari