Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 31 d’agost de 2012

Ahir, tot i la pluja, s'inaugurà l'exposició Art-Artis

Ahir a les 20 hores i a l’Espai d’Art Sant Francesc va tindre lloc l’ inauguració de l’Exposició  Art-Artis i nosaltres estiguérem allí.
Cal dir que encara que l'oratge no va acompanyar en cap moment la gent es va acostar per a donar el recolzament als artistes.

Allí ens reunírem els artistes Teresa Chafer, Xaro Bonilla i Chi-Chang, tots els artistes que exposaven, llevat de Càndido Valadez de Mèxic, i un bon grapat de vallers. Cal dir, tot i que segur que ja ho saben, que les dos artistes locals tenen una llarga trajectòria artistica i han dut el nom del nostre poble por tot arreu.
Al principi feren mena d'introducció de com s’havia gestat esta iniciativa. La Sra Bonilla ens explicà tota la tasca que havien fet i la il·lusió que posaren i com ella mateixa va dir "s’expressa millor amb el pinzell que amb la paraula" per això ens convidà als presents apropar-nos durant el temps que estiguera oberta l’exposició per ensenyar-nos el treball mentre estava en procés creatiu.
La Sra. Chafer ens va explicar amb detall tot el que significa l’exposició. També va donar les gràcies en el seu nom i dels seus companys pel recolzament que el poble els havia donat i per tant agraïr el mateix. Ens va explicar que s’han fet unes carpetes en tres obres úniques una de cada autor, per poder adquirir-les. També va comentar que la subhastade tres obres d’autor que es farà a favor de Cáritas servirà per agraïr tot allò que el poble ha fet per elles.
La vetlada va ser molt interessant perquè les autores no estalviaren cap explicació a qualsevol que estigués allí i tinguera curiositat per saber un poc més. Cal destacar l'ambient ple d'alegria que allí es vivia.
En representació de l'Ajuntament i del Govern del Tripartit, va acudir el  Sr. Llacer, regidor d’Esports, que ens dedicà unes paraules. Una vegada més també va haver una representació nombrosa de l'oposició, potser perquè es tractava una acte ple de tendresa, ja que els artistes van a subhastar tres obres i les tres propostes econòmiques més altes seran donatius que aniran a Cáritas.
Una vegada mes i en menys d’una setmana el govern del Tripartit està de vacances i donant l'esquena als problemes que té el nostre poble.      


5 comentaris:

 1. El xicot que va vestit amb vaquerets i porta el bolso crusaet es el que va en representació de l'Ajuntament o es un espontáneo que s'ha colat en la foto?
  Quina poca vergonya i quina falta de respecte anar a un acte representant al poble vestit aixi. Altra vegada millor que es quede a casa.
  Carmen Canet dis-li com ha de vestir per a quedar be com fas tu i no anar fent el ridicul.
  Un 10 ben gran per als artistes per la seua iniciativa i un 0 per al tripartit i per a Llacer.

  ResponSuprimeix
 2. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes1 de setembre de 2012 a les 13:11

  Qué curios, hi han més concejals del PP que del govern, perquè serà?

  ResponSuprimeix
 3. En no aplega a una setmana hem vist ja dos vegades que la asistèn cia a actes que tenen una sensibilitat especial que identifica a aquells que les recolçen (el fi de setmana passat amb el lliurament dels premis de pintura de la Bandera Blava i ara en este acte de índole artística pero en uns fons clarament social)la preséncia de integrants del Tripartit en especial i del Bloc i Pesoe en particular son vertaderament molt pobretes per no dir que son de vergonya. Altra vegada la foto es molt aclaridora, un representat del Bloc, ningú del Psoe, Karina tampoc i cinc del PP.
  Está clar: Una imatge val mes que mil paraules.

  ResponSuprimeix
 4. PP 5 Tripartito 1 en assistència a actes oficials i això que els del tripartito tenen sou i els del PP no.

  ResponSuprimeix
 5. esta clar la gent que va a este tipo de actes no son votans del Bloc aixi que no fa falta que vagen

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari