Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 29 d’agost de 2012

Bous o treball

Ja hem vist en un any de desgovern del tripartit del Sr. Juan que una de les imatges que ha volgut transmetre al poble és la de la participació ciutadana, és a dir, volen fer veure que tot el món pot participar en algunes decisions que es prenen al consistori.
 
Però quan es tracta de festes o llocs de treball és quan deurien d’aplicar-se i realment utilitzar la participació ciutadana que tant han airejat per a que els veïns de Tavernes siguen qui decidisquen si volen bous al carrer, que paguem entre tots els veïns, o preferixen gastar-se els diners del poble en crear ocupació per als més de 2.000 parats que tenim a Tavernes.
 
Estem d’acord en acostar les decisions al poble però que no siga sols per al que els interesse. Hem pogut veure a la televisió com diverses poblacions han dut a terme un referèndum per triar entre bous o treball, doncs que siga el Sr. Alcalde qui li done la veu al poble i que trie. Són moltes famílies les que estan passant-ho molt malament i estem segurs que tots els diners que es gasten en bous, lloguer i muntatge de les barreres, hores extraordinàries, policia, neteja, etc... podrien tindre un millor ús si li donaren treball a tanta gent desesperada i més quant el Sr. Alcalde diu i no para de repetir que no hi ha diners a l’ajuntament.
 
NO HI HAN DINERS PER A CREAR TREBALL I SÍ PER A BOUS AL CARRER? Com ha passat fins que vosté ha començat a governar Sr. Juan, sí als bous però qui els vulga que se’ls pague.

32 comentaris:

 1. Estic totalment d'acord amb fer un referendum. I demane que es fassa i que el cost del referendum el pague el PP que el demana.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Estic totalment d'acord amb tu.

   Suprimeix
  2. "el pp q el demana"???

   Suprimeix
  3. Enrique Estruch i Ferrando1 de setembre de 2012 a les 13:13

   Es curiós que siga el PP el que està en contra, i un govern en teoría amb membres ecolo-pacifistes, a favor, no ?

   Suprimeix
  4. simplement deixen la animalá dels bous i mos distinguim pero no ser com altres animals de dos pates i de pas eviten estes imbecilaes

   Suprimeix
 2. Jo vull un referendum si fem festes o no fem festes i dediquem tots els diners al paro i la gent de Caritas.
  La proposta feta així i no mes per als bous es una completa demagogia perque nomes aten els interesos del Partit Popular que estan en contra dels bous per l'exit que van tindre i no dels interesos de tot el poble.
  Demane també referendem per si tenim que fer o tenim que fer la puja i la baixa, i els diners de coets, ciris, netejar carrers que es dediquen al paro.

  ResponSuprimeix
 3. Que estalviarem si no es fan bous al carrer?
  Fins al moment ningú ha dit quin va ser el cost dels bous l'any passat.
  Totalment d'acord en que qui vullga bous que s'els pague.

  ResponSuprimeix
 4. Aço es una desfeta... com sou capaços de criticar els bous al carrer, en quan montaeu una plaça la pagaba el ajuntament ( tot el poble) i damunt tenies que pagar entrada... deixevos de criticar tant els bous al carrer, que almenys la gent es distrau sense pagar i es el que la gent vol a festes.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Deixeu ja de nomenar el maltracte animal con a "festa" ni en plaça ni al carrer,distragueuse llegin un llibre i voreu que avançeu un poc la ment

   Suprimeix
 5. Si si, que diguen que van costar els bous l'any passat.

  ResponSuprimeix
 6. encara esteu aixina?? bous de l'any passat + xavi castillo = Arevalo.

  ResponSuprimeix
 7. El Sr. Juan governa molt bé30 d’agost de 2012 a les 15:22

  Es va dir clarament Aravalo: costava 10.000 euros + IVA i eixa quantitat despres d'anul·lar els varietes d'Arevalo es va dedicar a pagar els bous al carrer i a Xavi Castillo.

  Bous al carrer 9.800 euros IVA inclós i Xavi Castillo 1.800 euros IVA inclos.

  S'ha dit i redit.

  ResponSuprimeix
 8. Estan incloses en els 9.800€ les hores extres de brigada, policia i neteja?

  Hi ha que dir-ho tot.

  No em crec lo dels 9.800€. Es un altra mentira "cotorrosa"

  ResponSuprimeix
 9. Que li va costar al ajuntament l´ultim any de la plaça de bou? que curiosamen la va montar el propietari de una empresa de nova creacio que en cuatre anys va facturar 1.800.000€ al ajuntament en plantetes i palmeres.
  Ai no ens diuen que ens va costar?
  si voleu saber preus aclariu tot el que es vau gastar.

  ResponSuprimeix
 10. Treball i bous pero a una Plaça que no li costa diners a l'ajuntament.

  Hi ha que tindre en compte que montar la plaça de bous donava faena a molta gent del poble i ara els bous al carrer donen faena a la gent de fora que la ve montar-la i a la gent de la brigada, policia i neteja que ja tenen faena "fija" i, gracies als bous al carrer, cobren hores extres

  ResponSuprimeix
 11. EL OBSERVADOR...

  Buenos días por la mañana, muuuuuu!!!!, cuidado que llegan los BOUS, como articulo esta bien que nos llamen a la reflexión sobre si deberíamos o no deberíamos tener BOUS al carrer, por mi que me gustan los BOUS al carrer encantado de la vida, pero si es cierto que si los hicieran como antaño en la plaza de toros portátil, igual iría menos gente porque hay que pagar, y como esta la economía igual no iría mucha gente, pero el que fuera se lo pagaría.

  Pero en una sociedad plural hay que aceptar que los gobiernos hagan cosas que no a todos nos gustan, pero las han de hacer, porque se supone que es por un bien común, y es donde ahora estamos en el bien común, a mi que me gustan los BOUS al carrer y en plaza de toros, creo que preferiría no hacer BOUS al carrer y por poco coste que tenga el hacerlos, es un dinero que se podría invertir en una campaña laboral local.

  Y sobre lo que decimos los comentaristas, aqui sobre el coste del año pasado de los BOUS al carrer, supongo yo que en el balance de las fiestas estará este apunte, que los políticos del PP, o del PSO, o del BLOC, o EU. lo digan y así sabremos lo que costo y habrá transparencia en este mundo oscuro de piel de BOUS.

  Y sobre lo de hacer un referéndum, va por favor el referéndum no tiene coste alguno, un referéndum es manifestarse todas las personas que creen en algo y creen que es bueno, para el bien común. Manifestación popular delante del ayuntamiento pidiendo lo que creemos que es bueno para una GRAN MINORIA de personas que en Tavernes están en el PARO, una CAMPAÑA DE PROMOCION LOCAL LABORAL.

  MUUUUUUUU!!!!!! Oleeeeeeee, que bons retalladors son estos xics, Oleeeeeee.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Señor observador:y no observa usted que las salvajadas ya deberían ser historia??sean donde sean ?

   Suprimeix
 12. Si voleu saber el cost mínim dels bous al carrer, no es pergau esta notícia que va eixir a canal nou
  http://www.rtvv.es/va/comunidad-valenciana/Mes-festa-austeritat-dilema-ajuntaments_3_762553756.html

  ResponSuprimeix
 13. el govern del tripartit de ecolo-pacifista ser , profitos i prou perque no més va a favor dels seus

  ResponSuprimeix
 14. Com a membre d'una associació estic totalment en desacord amb les actuacions del govern ja que ens van dir que ens reduien el conveni perque no hi havien diners i ara resulta que en tenen per al que volen.

  ResponSuprimeix
 15. bloc=antitaurí. En gandia fent manifestacions tots tacats de sang i en Tavernes Bloc= penya taurina. com es menja aço? realment quines ideologies tenen?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. A Espanya el PP defensa el món dels bous. En Gandia el PP celebra i defensa els espectacles taurins, i resulta que a Tavernes, el seu PP, es antitaurí. Com es menja açò? realment quines ideologies tenen?

   Suprimeix
  2. El que es planteja ací no és que no es duga a terme la festa dels bous per un tema cultural o pel tracte als animals. Així que lo d'antitaurí, no ho tinc molt clar.
   Hi ha 2000 persones que no tenen treball al poble: el que es posa sobre la taula és si ens divertim tots (alguns) als bous, o ajudem als veïns.
   La resposta del tripartit per ara almenys és ben clara: divertir-se.

   Suprimeix
 16. a vore la culpa de no tindre faena 2000 persones no es culpa de l'alcalde per tres dies de bous no salves tavernes per favor, ja tenim una platja dormitori nomes falta el poble

  ResponSuprimeix
 17. Esta ben clar el Tripartit preferix gastar els diners dels impostos dels ciutadans en festorres a gastar-ho en crear ocupació.

  El tripartito preferix els bous al carrer o el festivern a elaborar un pla d'ocupació o obrir el Viver d'empreses.

  Els Festivern no s'ha fet mai i no feia falta fer-lo i els bous als carrer poden fer-se a una Plaça portatil a cost zero per al poble.

  El Sr. Juan te diners per al que vol, sempre te diners per a festes

  ResponSuprimeix
 18. Vixca la censura. Com en els millors temps de Franco. Quant no es diuen coses que convenen als del PP, no les publiquem i tan panxos! Al final açò serà lo que ja és: cada dia un blog més infumable i més paregut al canal oficial del Partit Popular i on nomes tenen cabudes les coses que convenen al Partit Popular.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. A mi m'has lligit el pensament....el diari+ ventilador=PP.....

   Suprimeix
  2. A mi m´has lligit també el pensament, estava pensant en la Catarra i en el Bloc. Damunt parles de censura? no se si riurem o plorar.

   Suprimeix
 19. Es la primera vez que entro y veo que los comentarios quedan pendientes de aprobación,enonces si mi opinión no gusta ¿no sale??

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Estimat amic, procurem no publicar comentaris que resulten ofensius o poc respectuosos. No sé si serà el cas dels seus, per lo que el convide a que torne a enviar-nos el comentari, ja que a hores d'ara no en tenim cap pendent d'aprovació.

   Suprimeix
 20. Deveres encara teniu ganes de clavar-se en el que fà el tripartit o deixa de fer? No es vau donar conter amb qui estàvem en quan a la moció de censura....? Es penseu que vosaltres ho havereu fet millor? Doncs, el poble no creu això i crec q s'ha demostrat.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Ací s'exposen pensaments, que poden estar en consonància o no amb els seus, estimat amic. El Diari de Tavernes no ha intentat mai governar Tavernes, però podem comentar com qualsevol veí les coses que succeeixen al nostre voltant.
   Aprofitem l'ocasió per indicar-li que aquesta notícia parla dels bous al carrer i no del plenari de moció de censura. De fet, és de l'any passat, raó per la qual parla de tripartit i no de bipartit (que és el que hi ha ara, un bipartit minoritari, com sap). Li agrairem que d'ara endavant intente parlar de temes relacionats amb la notícia principal.
   Moltes gràcies

   Suprimeix

Escriu el teu comentari