Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 16 d’agost de 2012

Cáritas recull 2460€ i 300 quilos en la Campanya dels Quilos

Nota remesa per Càritas Interparroquial:
Un any més l’equip de Càritas Interparroquial de Tavernes va tancar amb un gran èxit, la CAMPANYA DELS QUILOS a la platja de Tavernes, realitzada durant els dies 11 i 12 d’agost.
Càritas Interparroquial Tavernes, per cinquè any consecutiu  realitza està campanya estiuenca a la capella de la platja de Tavernes. L’objectiu d’aquesta és, aprofitant l’augment de la població durant  les vacances estiuenques, recaptar menjar per tal d’abastir el nostre Economat de cara als propers mesos de la tardor. Cal recordar que mitjançant l’Economat atenem a unes tres-centes famílies (un miler de  persones)  de la nostra població en l’adquisició de productes alimentaris  i / o de neteja.
Es realment satisfactori per a Càritas els resultats aconseguits durant aquest cap de setmana: uns tres-cents quilos en menjar i 2.460  euros. Aquestes quantitats testimonien, una vegada més, la solidaritat de tots els habitants de la Valldigna així com de tota la gent que ens visita.
Des de Càritas volem agrair a tots la seua participació desinteressada, volem agrair als mitjans de comunicació pel suport donat per a tal de difondre-la i  com sempre, agraïm a l’Ajuntament de Tavernes el seu recolzament.
Són moltes les accions realitzades al llarg de l’any per Càritas i el nostre equip vol manifestar el seu agraïment a tots aquells ciutadans que sense prejudicis ideològics donen suport a la nostra tasca. El nostre objectiu fonamental és ajudar a aquells que més ho necessiten i la nostra acció va encaminada a presentar un sentit de l’ajuda i suport basat a més de amb paraules amb fets. Per tal d’aconseguir la construcció d’un món més just i solidari partim d’una  conscienciació que faça possible un nou ordre social, buscant alternatives econòmiques divergents de l’economia estàtica actual i potenciadores d’un desenvolupament econòmic més sostenible i  sustentable que permeta canviar aquesta societat consumista  i aconseguir una igualtat social i laboral de tots aquells que hui són els més febles.
El voluntariat de Càritas confia en que la gent recolza la nostra tasca pel que fem i no pel que diguem o com ho diguem. Son moments de passar a l’acció , hi ha molt que fer i no podem quedar-nos  confiant en solucions que arriben amb retard ni en pragmatismes inerts. Es temps d’apropar-nos al que volem ser i des d’aquesta multiplicitat intentar millorar el nostre present.
Gràcies, moltes gràcies a tots!Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari