Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 29 d’agost de 2012

El dissabte es lliuraren els premis del Vé Concurs de Fotografia

Foto: Fco. Teodoro
El passat dissabte 25 d'agost va tenir lloc el lliurament de premis de la V edició del concurs de fotografia amb el lema "La Nostra platja: gaudeix-la, protegeix-la". Aquesta és una activitat més que es celebra dins de les activitats de sensibilització i educació mediambiental dins de la Campanya de la Bandera Blava i que realitza el nostre ajuntament des de l'any 2008.

Per tractar de situar-nos en la importància que mereix, la Bandera Blava és un guardó i un sistema de certificació de la qualitat ambiental creat i gestionat per la FEE des de 1987. La FEE està constituïda per 74 organitzacions no governamentals (ONG). A Espanya presta el seu suport al Programa Bandera Blava, les autoritats estatals de Turisme i Medi Ambient i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, autoritats sanitari-ambientals de les 10 comunitats de municipis litorals i un centenar de ports esportius, Universitats i entitats especialitzades com la Fundació Once. Tots ells coincideixen en la necessitat d'aquesta iniciativa voluntària a favor de la sostenibilitat, estímul i certificació de la qualitat en el sector del turisme.

El lliurament de premis, va comptar amb la presència de la Primera tinent alcalde la Sra Canet i la regidora de Foment i Benestar Social la SrtaVercher, a més d'una nodrida representació de membres de l'oposició que van demostrar així, la importància que concedeix el PP a aquest distintiu, i la identificació amb les seves accions i objectius com la demostrat en totes edicions anteriors des de la seva instauració a les nostres platges.

Els guanyadors van ser els següents:
El primer premi va ser per Julia Romero amb la fotografia "Vora mar", el segon premi va ser per a Alba Escriva per la fotografia "Tirant la canya" i el tercer premi va ser per a Alba Cremades per la seua fotografia "El plaer si ocupa lloc ".
L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc a l'Avinguda de la Marina davant de l'oficina de Turisme Info i va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme i la de Foment Local com a responsables d'aquests temes en el nostre ajuntament.

Si ens fixem a la foto que acompanya aquest article podem observar la importància que el principal partit en el govern local dóna a aquests temes mediambientals i de suport i promoció al sector turístic local.

7 comentaris:

 1. Què estranya la foto... Ningú del Bloc?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Igual estan de vacances, com el sr Bufante de les fotos. Però ho dubte. La confiança no és prou gran com per a deixar les coses en mans de Carmen C i de Karina.
   Encara queda temps, però la confiança canviarà la cara poc a poc. Les colzades estan assegurades.

   Suprimeix
  2. La foto es molt aclaridora. Es veuen els que recolçen plenament la educació ambiental, la sostenibilitat, les activitats de promoció i recolçament del turisme a la nostra platja i el que significa per a la economía local. Son fets, no opinions. Hi ha un refrá que diu: Una imatge val mes que mil paraules, pues ahí está la imatge.
   Després els del Bloc dirán el que voldrán pero: "Obras son amores y no buenas razones".
   Mentre els de la Catarra a la seua bola: que si Morera, que si Baldoví, que si els mestres..., aliens a les coses que tenen importancia i trascendencia al nostre poble.

   Suprimeix
  3. I ningú del PSOE pues no olvidem que la Sra.Canet es independent. Bona esquerra tenim al nostre poble, de paraula son bons defensors del medi ambient, la cultura, la Bandera blava,etc. pero a l´hora de la veritat tots peguen l´espantà.

   Suprimeix
 2. Estuve en el acto de entrega de premios que se comenta en esta noticia. Además de que la gente comentaba el hecho de que no había nadie del Bloc se comentaba, así mismo, que se veía una camaradería y un muy buen trato entre los concejales allí presentes, parecían todos de un mismo partido. Solo tiene una explicación, cuando se tienen las ideas claras para apoyar actos y actividades como las que representa la Bandera Azul no importan los colores políticos, se produce una sintonía entre todos. Cuando no se apoyan dichos actos pues eso, SIMPLEMENTE NO ESTÁN.

  ResponSuprimeix
 3. El tripartit va enviar a l'acte a les dos regidores que no van repetir les pròximes eleccions.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. si estan de vacances que sort , perque tots no poden dir el mateix , ja que estem pararts i açi a este poble els parats no son ningu .

   Suprimeix

Escriu el teu comentari