Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 27 d’agost de 2012

Exposició solidària a benefici de Cáritas

El dijous 30 d’agost,  a les 20 hores i a l'Espai d'Art Sant Francesc 22 s’inaugura a Tavernes l’exposició Art-Artis. La mostra anirà a càrrec dels artistes Teresa Cháfer i Xaro Bonilla de Tavernes de la Valldigna, Chi - Chang Hsieh de Taiwan  i Cándido Valadez de Mèxic. L’exposició es podrà visitar per les vesprades des de les 19 a les 21 hores al carrer Sant Francesc 22 i estarà oberta  fins al 23 de setembre.
 
Esta exposició internacional que inicia la seua exhibició a Tavernes, continuarà el seu recorregut per  Taiwán i Mèxic. També es prevé que viatge a Xile i al Brasil.

Durant l'exposició s'exhibiran els treballs més recents dels 4 artistes i les obres realitzades conjuntament per 3 d'ells: Teresa
Cháfer, Xaro Bonolla i Chi-Chang Hsieh. Com a resultat d'aquesta col·laboració, s'ha editat una única obra conjunta amb un tiratge de 60 exemplars i una carpeta amb una obra de cadascun i un tiratge de 30 exemplars.

En esta exposició, una vegada més, els artistes de Tavernes, es bolquen per ajudar a una ONG. En aquest cas, es subhastaran dos obres a benefici de Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna. Les obres que es subhastaran, són especialment interessants i l'ocasió és irrepetible, ja que no només estan realitzades i signades pels tres artistes, sinó que són 2 de les 6 PA (Proves d'Artista) de l'obra realitzada pels tres artistes expressament per aquesta exposició internacional i itinerant.
Per poder participar en la subhasta es podrà licitar, en sobre tancat, fins al 23 de setembre. La recaptació de les dues licitacions més altes serà lliurada a Càritas Interparroquial en acte públic.
 
També, amb motiu de l'exposició s'ha editat una carpeta formada per un treball de cada un dels autors de l'obra conjunta i cadascun dels artistes ha editat una xilografia (tirada 30 exemplars) utilitzant com a base el fragment que construeix l'obra conjunta. Tres obres diferents que són la reinterpretació de l'obra que dissenya el cartell de l'exposició.
Només durant el temps que dura l'exposició, es posarà a la venda l'única carpeta conjunta realitzada pels tres artistes: Teresa Cháfer, Xaro Bonilla i  Chi - Chang Hsieh, i que només podrà ser adquirida durant l'exposició a un preu irrepetible.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari