Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 9 d’agost de 2012

L'11i 12 d'agost es farà la Campanya dels Quilos a la Platja. El menjar es podrà dur a la Capella de la Mar abans i després de les misses

Nota remesa per Cáritas Interparroquial de Tavernes

En moments tan difícils com els actuals en els què escasseja l'ocupació i molts s'han vist obligats a canviar de vida per la disminució d'ingressos, són moltes les famílies que es troben en situació precària i que es veuen obligades a acudir a Càritas Interparroquial. La demanda de l’Economat s’ha disparat i el menjar que es va aconseguint i comprant s'esgota ràpidament. Són més de 300 famílies, és a dir quasi un miler de persones les usuàries d'aquest servei. Famílies que prèviament han estat ateses en les Càritas Parroquials: en elles voluntaris acompanyen i fan un seguiment de cada cas particular i segons la realitat i les possibilitats de cadascun, se'ls expedeix un carnet d'usuari perquè així puguen aconseguir a baix preu aliments bàsics com oli, llet, sucre, arròs, tonyina, sucs, llegums.... Durant l’any 2011 repartirem al voltant de 63.000 quilos i enguany, en data de juliol, ja hem portem uns 40.000.

Des Càritas fa temps que estem alertant sobre l’augment del nombre de famílies que reclamen la nostra col·laboració econòmica i alimentària . Però, no obstant això i per sort, podem dir que estan canviant els hàbits de la nostra societat i el nostre poble mostra contínuament la seua solidaritat. És objectiu nostre conscienciar socialment i sota el lema "Viu senzillament perquè altres senzillament puguen viure" fer tot el possible per tal de canviar l’actual ordre social en el que tan sols un 25 % de la població gaudeix dels bens que ens ofereix la mare Terra.

Des de Càritas Interparroquial manifestem el nostre agraïment per com Tavernes es bolca amb totes les activitats que realitzem i sobretot agraïm la resposta de tots els que malgrat trobar-se ressentits amb la actual crisi, manifesten amb la seua resposta eixe recolzament generós als més necessitats. Agraïm a totes aquelles entitats, grups i col·lectius que organitzen activitats benèfiques per obtenir fons amb què ajudar aquestes famílies i agraïm, com sempre, l’acció desinteressada dels mitjans de comunicació i el recolzament que l’Ajuntament ens ofereix.

Finalment, convidar-vos a participar en aquesta campanya i recordar-vos que els aliments els podeu portar a la capella de la platja, Santa Maria de la Valldigna, el dissabte 11 i el diumenge 12 d’agost, abans i després de l’horari de misses del matí i la vesprada.

Moltes Gràcies!

4 comentaris:

 1. Hubo pleno municipal el lunes? Donde puedo encontrar información de lo que allí se trató porque en Las Provincias no han publicado nada. Gracias anticipadas por vuestra información.

  ResponSuprimeix
 2. Enrique Estruch i Ferrando11 d’agost de 2012 a les 12:33

  Efectívament, ahí tens un article ben complet, gràcies anónim per la publicitat: Quadern de reflexions es el nom del blog.

  ResponSuprimeix
 3. Tota la raó l'unic blog que diu el que pasa al pleno es el de Enrique Estruch. Vosaltres es llimiteu a rebotar notes de les asociacions i prou. Vaja quin diari mes aburrit.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari