Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 15 d’agost de 2012

Noves Generacions del Partit Popular de Tavernes demana al tripartit que faça polítiques socials d'ocupació

Noves Generacions del Partit Popular de Tavernes ens han remés esta informació:
La inoperativitat del Tripartit s’està fent més que visible dia rere dia. Al temps que els regidors del Bolc i PSOE perden el temps en reorganitzar-se, 44 famílies de Tavernes s’han vist afectades pel malson de l’atur. Si en Gandia l’ocupació ha augmentat en un 0.75 %, en Tavernes, el que ha augmentat ha estat la desocupació en un 2.25%. Aquestes dades podrien haver estat molt millors per a Tavernes si el senyor Juan i els seus socis de govern no haveren perdut tant el temps en tornar a canviar la distribució de competències del govern i en compensar al regidor J.Llacer per haver-se quedat sense dedicació en pro del senyor Juan, en definitiva, veure  de quina manera cobren tots els regidors del BLOC, més i millors salaris. Aquest temps perdut, recordem que en un any hi ha hagut més de 5 canvis organitzatius de les distintes regidories, hauria d’haver-se dedicat a realitzar una millor política dedicada a frenar la desocupació al nostre poble, una política dirigida al benefici de tots els ciutadans de Tavernes, i no sols dels regidors del Bloc i PSOE, i els seus arrimats.
Les Noves Generacions de Tavernes vegem amb preocupació com dia rere dia Tavernes va convertint-se en una ciutat dormitori, on el tancament de les seves empreses estan obligant a les veïnes i veïns de Tavernes a buscar-se un ofici fora del poble. El tripartit va heretar un viver d’empreses que no ha posat en funcionament, un servei clau per a la inversió local, un servei que ajudaria a totes i tots els emprenedors de Tavernes que desitjaren posar en funcionament la seua pròpia empresa.
En un any, Tavernes ha perdut el taller ocupacional, un taller que donava feina a més de trenta famílies, un taller ocupacional que va vindre a Tavernes gràcies a les gestions que l’anterior govern del PP va realitzar. En canvi, des que el senyor Juan és alcalde, s’ha preocupat de fer-se fotos amb tot tipus de becats, beques que arriben al poble des d’altres administracions, com la Diputació de Valencia o la Generalitat Valenciana. Ens alegrem pels 28 joves becats per la Diputació de Valencia, i pels 130 veïns que gràcies al servei estatal d’ocupació podran vores beneficiats d’un treball durant un temps. Però, totes dos són ajudes externes en les que l’ajuntament poc aporta. Les Noves Generacions de Tavernes no estem disposades a veure com el senyor Juan s’ autoadjudica, a traves del seu gabinet de protocol i premsa, uns mèrits que no li pertanyen: es de hipocresia criticar les polítiques que adopten administracions superiors, d’eixir al carrer a manifestar-se en contra dels seus governants pel fet de ser d’un color polític distint al del senyor alcalde, i després arreplegar els fruits de eixes polítiques que tant ha criticat.
Les Noves Generacions de Tavernes no volem que aquesta situació continue, és insostenible que més de 2000 veïns i veïnes de Tavernes que volen treballar, no puguen fer-ho, necessiten treballar, no volen viure de subvencions, ni de caritat, i és per aquest motiu que li demanem al senyor Juan en particular, i a tot el Tripartit en general una millor orientació de les seues polítiques. Demanem al senyor Juan que gestione com  alcalde que és, i trobe la manera de fer que Tavernes vaja avant de la mateixa manera que ciutats veïnes com Gandia, molt més endeutades que Tavernes, van creixent. Demanem que s’escolte a la gent, i que solucionen els problemes de Tavernes, i per escoltar cal estar, i no s’ha estat.
A la Comunitat Valenciana i a Espanya s’ha pogut observar com la temporada estival ha ajudat a reduir l’atur, no obstant, a Tavernes ha passat el contrari, ha augmentat. No ens podem quedar de braços creuats i fer com si no passarà res, els veïns i veïnes de Tavernes necessiten que els seus representants treballen pel benestar de tots, adoptant mesures que ajuden a pal·liar aquesta dura situació.

6 comentaris:

 1. Ahí, ahí, aneu donant-vos conter de la hipocresía d'aquesta gent. Ara aixo si, si Voleu parlar amb ells aneu als xiringuitos que sempre hi ha algún que altre d'ells gaudint de l'estiu I als demes aturats I companyia que " els donen"

  ResponSuprimeix
 2. És el que tenim un alcalde que es justifica que no pot fer res i que no és competent per a solucionar la desocupació que és el major problema que té Tavernes.

  Mentres l'alcalde d'Oliva, que també és del BLOC i cobra 32.000 € enfront dels 43.000€ que cobra Jordi Juan, s'ha fixat com a objectiu la creació d'un Pla d'Ocupació.

  Tot és qüestió de capacitat i voluntat de gestió i d'açò el tripartit res de res. Només es preocupen de llogar i donar treball als seus afiliats i simpatitzants i d'arreglar-se els seus sous de polítics. I als de Tavernes "que les den"

  ResponSuprimeix
 3. TAL VEGADA EL TRIPATIT NO SAP DE NUMEROS TANT CON VOLEN FER-NOS CREURE. SEGONS ES DIUEN ELS FUNCIONARIS DE L'AJUNTAMENT ELS MESOS DE JUNY I JULIOL S'HAN PAGAR CASI 22.000 EUROS EN HORES EXTRA I GRATIFICACIONS. QUANTS JORNALS NORMALS EIXEN DE TOTS ESTOS DINES ?

  ResponSuprimeix
 4. Per estos jornals es volen pa dells i per als seus.pa els parat .quel'ls donen.axina son tots el del tripartit.lo ample pa mi i lo estret pa mi tambe

  ResponSuprimeix
 5. Exos del ayuntament no saben fer res lo unic que fan es crear paro en este poble.en ves xe pagar ores extres a qui ya tenen jornal perque no lloguen a mes gent i sa habera repartit mes el sou i habera donat mes faena a tot el parats de asi.tambe a llevat lo de la ayuda als vells que donaba a minjar 40families.ells np san baxat els sous no.son uns profitosos

  ResponSuprimeix
 6. Son uns incompetents i ni volen ni saben fer res.

  Gandía te un Pla d'ocupació en marxa i Oliva anuncia que va a dedicar 50.000 en un Plà d'ocupació i a Tavernes la regidora Karina diu que no poden fer res perque no l'Ajuntament no te competencies en ocupació. Per desgracia lo unic que te Tavernes son polítics incompetents amb bons jornals.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari