Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 31 d’octubre de 2012

Es presenta a Tavernes el Programa de Voluntariat de persones majors

Dilluns es va celebrar a la Llar del Jubilat una xarrada amb una interessant proposta per als assistents i per a tots els veïns de Tavernes: el programa que promou la Unió Democràtica de Pensionistes "Programa de voluntariat social de persones majors". La presentació es va fer amb la presència i recolzament dels serveis socials de l'Ajuntament.
 
 
El programa busca que la gent major se senta acompanyada i útil, compartint amb altres majors un poc del seu temps. Una hora setmanal és el mínim que es demana. Les visites a casa de persones amb problemes de mobilitat o que viuen soles són dos dels exemples que es posaren damunt la taula, senzills actes per a un i grans i esperats moments per a altres. La paraula clau és l'acompanyament.
 

Aquesta proposta arriba a Tavernes després de l'èxit aconseguit en diferents poblacions de la provincia, tal i com va comentar el president provincial de Udp José Sanchis. La iniciativa fou ben rebuda pels assistents, encara que el pas d'inscriure's no va ser multitudinari.
 
 
En tot cas i com es va dir, és una activitat que ompli tant a qui es dóna com a qui rep i que esperem que cresca gràcies al fruits que dóne.
 
 
Si esteu interessats podeu demanar informació al Braç Treballador.

1 comentari:

  1. EL OBSERVADOR... Buenas tardes me alegra leer esta noticia, esta muy bien que se fomente que los adultos se unan para formarse como voluntarios y ayudarse unos a otros en esta sociedad que hace unos meses hemos recordado que tenemos a nuestros mayores olvidados y apartados, a causa de esta crisis hemos vuelto a exar mano de nuestros mayores para ahorrar en niñeras o ludotecas, cosa que perjudica a nuestros mayores y a nuestros hijos porque los abuelos ya no estan en plenas condiciones para correr detras de sus nietos.
    Por este motivo veo muy bien esta opcion aunque esas opciones creo que ya estaban funcionando en las Parroquias con los visitadores de enfermos o otros grupos.
    De fora vindran i de casa ens trauran.

    Feliz NO HALLOEEN, y FELIZ NOCHE DEDIFUNTOS, tengamoslos presentes esta y todas las otras noches.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari