Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 d’octubre de 2012

La problemàtica del carburant de la policia local


Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes

El Partit Popular exigix al Tripartit que aclarisca d'una vegada l'abastiment de gasolina que els vehicles de l'ajuntament, i especialment els policials, realitzen fora del terme municipal de Tavernes.

A l'agost el Grup Popular ja va demanar explicacions en el ple sobre per quin motiu s’ordenava que els vehicles policials s’abastiren de combustible fora de Tavernes.

Han passat els mesos i esta situació irregular encara contínua. El PP ha sigut pacient i dialogant amb el govern del senyor Juan, però ja no pot consentir més la doble vara de mesurar que té el Tripartit.

Ens trobem que el Tripartit va interposar un expedient a l'excap de la Policia Local per ordenar la devolució d'un cotxe de lloguer fora del terme municipal. I ara ens trobem que cada dia els cotxes de policia, amb agents de Tavernes, ixen del terme municipal per a reportar els vehicles “no es pot entendre com s'encruelixen amb una persona molt concreta per un motiu que ara, el mateix regidor, ordena els agents reiteradament, com és obligar-los a eixir sistemàticament del terme municipal”.

Els Populars veuen una doble moral en estos fets i acusen al Tripartit de canviar de criteri segons el seu capritx. El govern del senyor Juan, a les apel·lacions del PP en esta problemàtica, només va saber respondre que no s'obligava als agents a realitzar eixos abastiments “esta excusa demostra una escassa talla política. Als agents li'ls ordena que isquen de terme municipal. És d'entendre que no és de rebut deixar que s'esgote el combustible d'un cotxe policial, que pot ser determinant en cas d'urgència. No hi ha criteri en el Tripartit i l'actuació del responsable de seguretat ciutadana així ho demostra. El seu càrrec s'assembla més a una caça de bruixes contra qui no s'agenolle als dictats nacionalistes, que no a una responsabilitat cap a la seguretat de Tavernes”.

El Partit Popular també vol deixar clar que amb l'actitud de l'edil de seguretat ciutadana es demostra la falsedat que al seu dia va llançar als quatre vents el Tripartit.

Als tres mesos d'entrar en el govern, el Tripartit va afirmar que hi havia renegociat el subministrament de combustible amb les gasolineres de la població per a garantir els servicis als vehicles del consistori.

Ara veiem que no es va negociar res de res i que les gasolineres es neguen a subministrar al Tripartit perquè va ser ell qui va generar deute en els assortidors de Tavernes. El PP ja va explicar que el deute era major en tres mesos de Tripartit que al mig any del PP en el govern. S'adjunta una gràfica amb les dades que al seu dia es van facilitar per a demostrar la fal·làcia que va dir el Tripartit que ara, novament, torna a demostrar-se.
 
 1 comentari:

  1. Tal i com vec les coses, em vec els policies en bicicleta ( i diran que és del pla de sostenibilitat mediambiental)

    ResponElimina

Escriu el teu comentari