Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 d’octubre de 2012

L'assemblea de la FEMECV va tindre lloc a Tavernes de la mà del Centre Excursionista

Nota remesa pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna CETV
El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna va organitzar l’Assemblea i Reunió de Presidents de Clubs de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV). L’esmentada assemblea va tindre lloc el passat 20 d'octubre a la casa de la cultura a les 16’30 hores. Aquesta activitat federativa es complementa mitjançant una excursió que es va fer de matí, a la que, malgrat la pluja, van assistir 25 persones, i es va fer un dinar a càrrec de la FEMECV.
Els participants i directius de la FEMECV expressaren la seua satisfacció en l'organització i agraïren a D. Josep Llacer, regidor d'esports de Tavernes de la Valldigna la gran acollida i la cessió del local a la casa de la cultura per la reunió, a la que van assisitir uns 150 representants dels clubs de muntanya de tota la Comunitat.
Aquesta reunió l’organitza cada any una entitat. És una de les més importants, ja que en l’assemblea es tracten temes com les llicències federatives i les activitats que es realitzaran durant l’any 2013: com carreres de muntanya, competicions d’escalada, marxes i campaments, que tenen lloc en tota la geografia valenciana i que en l’esmentada reunió s’assignen als diferents clubs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari