Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 19 d’octubre de 2012

Menyspreu als parats de Tavernes per part del Tripartit

El Tripartit ha anunciat que ha traslladat el jutjat de pau al carrer Gabriel Hernández i al mateix temps es felicita a ell mateix per eixe trasllat. A més no deixa passar l’ocasió per a culpar al Partit Popular de tots els mals haguts i per haver-hi.
 
El Tripartit del senyor Juan, per boca del regidor socialista Víctor Borrás, expressa orgullós que les oficines que utilitza ara el jutjat de pau es troben en la primera planta de l´edifici que acull les dependències de la llar del jubilat i de diferents associacions i clubs de la ciutat.
 
Com ja ens té acostumats, el Tripartit utilitza la manipulació i l’ocultació de dades per a voler perjudicar al Partit Popular. El que no ha dit el govern del Senyor Juan és que ha ocupat les instal·lacions que va habilitar el PP i que posteriorment es van homologar pel SERVEF com a centre de formació per als desocupats de la nostra ciutat. Tampoc han dit que en esta mateixa planta s'ubica el Viver d'Empreses, que també va construir el PP, i que el Tripartit del senyor Juan, a pesar de la insistència del Partit Popular, es nega a posar en funcionament.

 
Són dos accions del Tripartit que mostren un menyspreu clar pels desocupats de la nostra población que ja en són més de 2.000.

 
Amb esta ocupació d’instal·lacions, el senyor Juan ha permés que s’haja condemnat el centre de formació a no ser útil.

 
No és pot tolerar eixe menyspreu pels desocupats de Tavernes per part del Tripartit que ha acabat amb les instal·lacions destinades a nous emprenedors i a la formació dels treballadors. L’alcalde permaneix impassible en la seua poltrona i ha consentit que ni es pose en marxa el Viver d’Empreses, ni la formació mentre l’atur puja a Tavernes. Estem davant d’un contraprojecte del Tripartit per a fomentar l’ocupació.

 
Però no sols trobem este desgavell en les oficines del jutjat de pau. El Tripartit tampoc ha dit que va reformar un local que no era municipal. Amb diners de l’ajuntament va reformar l’antiga biblioteca de la Plaça Major per allotjar les dependències del jutjat. Eixe local pertany a la Conselleria i es feren les obres sense el seu permís. Així no es poden ocupar fins que no se solvente este problema que hauria d’haver-se tractat abans de començar les obres i gastar-se diners per a res.

 
Al Tripartit li agrada molt fer-se fotos, però calla sistemàticament els errors que cada dia fa per incompetència a l’hora de governar.

 

7 comentaris:

 1. Tot el q fa el
  tripartit esta mal no?

  ResponElimina
 2. Tot el q fa el
  tripartit esta mal no?

  ResponElimina
 3. EL OBSERVADOR...

  Yo no se si todo lo que hace el tripartito esta mal, como usted comentarista pregunta.

  Pero la verdad es muy clara, si donde habia unos proyectos interesantes para la poblacion de tavernes, como son las instalaciones del vivero de empresas, ahora las borran del mapa, y colocan el Juzgado de Paz, pues no se yo pero es o parece que este mal, a mi humilde entender.

  Si lo que el Tripartito pretende es borrar todo rastro del PP en tavernes joder, menudo curro que tienen, porque el PP ha realizado muchas cosas por tavernes, eso no lo negamos, pero si las cosas buenas que ha dejado a medias el tripartito por no terminarlas lo que hace es cubrirlas con otras cosas, pues no es de ser muy buenos politicos.

  Si el Juzgado de paz hay que trasladarlo muy bien, pero que no sea a costa de eliminar posibilidades de empleo y posibilidad de que los pocos o los muchos emprendedores que podamos tener en Tavernes vean que se les arrincona y se les olvida.

  Un buen politico es aquel que hace politica para todos, para el bien comun de la sociedad, aunque nunca se puede hacer politica para el 100% de la sociedad, pero lo que no podemos hacer es que algunos politicos como el BLOC, PSOE, EU, ESTEN dinamitando las posibles salidas a los emprendedores Valleros. Lo que deberina hacer es fomentar ese vivero, pero ellos lo que ahora me diran es que si no hay dinero como lo vamos a hacer, pues igual Podriamos ahorrar en gastos de carteles Horribles sobre la normativa de las cacas de los perros, porque estareis conmigo de bonitos no tienen nada, mas feos que el fari chupando un limon.

  Buenos mañana Continuare, ahora es hora de dormir y no de estar aqui dando la vara a nadie.

  Felicidades a todos en este año 2012 que ya se encamina a un Feliz 2013

  ResponElimina
 4. "Porque el PP ha realizado muchas cosas por tavernes." He, he. Que bo!

  ResponElimina
 5. camps poliesportius, l'avinguda, la carretera de la platja, el poliesportiu, el parc dels vents, el parc del molló,pavelló multiusos, rocòdrom, casa de la cultura, biblioteca municipal i arxiu municipal, el nou ajuntament, ampliació del centre de salut, reformes al mercat municipal,al cementeri, al braç treballador,a l'escoleta Víctor Calatayud, als col.legis públics, la primera fase del parc del cantalot, el centre ocupacional adisva,punt d'encontre jove, tallers ocupacionals, la caserna de la guardia civil,millora dels carrers del poble(pizarro,bonavista,sant josep....), els col.lectors, millora de rotondes i camins,la carretera de la platja, l'avinguda germanies,projectes com la depuradora, vivers d empreses, locals de càrites...res.. no ha fet res...

  ResponElimina
 6. EL OBSERVADOR...

  Recollons panderta, com estem de ben informats i gracies per la informacio señor Arròs Caldós.

  La verdad, muchas cosas ha realizado el PP, en todo este tiempo y la verdad, tambien la Piscina, el Parking, La avenida de la marina, aunque algunas de estas obras aun estan en entredicho y a la espera de que las finalice el Tripartito, aunque algunas se afanan en decir que estan asi por la mala gestion del PP y de los recursos economicos, pero si somos realistas el bloc mucho decir que la piscina abriria y nada de nada, la avenida mucho decir que se inunda pero ellos aun no han dado una solucion propia para solucionarlo, seguro que la solucion de la inundabilidad de la playa ya estaba prevista por el PP, solo que no la han debido realizar aun, pero ellos como piensan solo en sacar redito electoral dejaran que la playa nos sigamos inundando y diciendo que la culpa es del PP y antes de las elecciones pondran en marcha la solución para sacar rendimiento electoral y enarbolar la bandera de salvadores del Pueblo.

  La verdad, dia a dia veo mas una campaña mediatica que un trabajar por el PUEBLO.

  Me gustaria que dejaran de llorar y se pusieran a trabajar por el PUEBLO.

  Feliz año 2012 y Feliz 2013

  ResponElimina
  Respostes
  1. I que ha fet el tripartit? LA PLAÇA DEL ENCARNITO

   Elimina

Escriu el teu comentari