Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 21 d’octubre de 2012

El tripartit torna a deixar abandonades les corones mortuòries al Polígon del Golfo

Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes

El Tripartit del senyor Juan ens ha sorprés una vegada més amb un gest de menyspreu pel record dels nostres difunts. El passat mes d’abril el Partit Popular ja va denunciar l'abandonament de restes del Cementeri Municipal i de corones mortuòries en el Poligon el Golfo de Tavernes. Restes de corones, rams, i fins i tot xapes de taüts.

Ara trobem que es torna a repetir eixa falta de respecte a la memòria dels nostres difunts. Una vegada més s'han vist corones en esta zona industrial escampades per la parcel·la que té l'ajuntament en el Golfo. Jardineres i corones, amb les llegendes dedicades pels familiars, han quedat tirades pel solar. No hi ha hagut cap mirament pel respecte que els familiars han mostrat als seus difunts.
El Partit Popular vol recriminar eixa acció insensible i inexplicable del Tripartit.


No es pot entendre que es falle dos vegades en un mateix tema que és molt delicat pels familiars. Eixa deixadesa del govern del senyor Juan encara és més greu per la proximitat de la celebració del dia de Tots Sants, on la gent recorda als seus difunts.

Una vegada més, des del Partit Popular, li demanem al senyor Juan que pose ordre en el seu govern i no torne a vulnerar la memòria dels que han faltat. També exigim una disculpa per part del regidor responsable del Cementeri Municipal per la falta de irresponsabilitat que ha mostrar.

S'acosta la festivitat de Tots Sants i augmenta la sensibilitat per la memòria dels nostres familiars i amics que ja ens han deixat, i front açò ens trobem una irresponsabilitat més del Tripartit faltant al respecte a tots els veïns. No hi cap justificació possible.

6 comentaris:

 1. Juan hauria d demanar explicacions al regidor responsable pero no ho fara perque no pinta res en el partit

  ResponElimina
 2. Esta gent del tripartit no te sentiments.

  Volen justificar la seua insensibilitat amb els nostres difunts amb un fals estalvi.

  ResponElimina
 3. Que poc respecte per als que no estan... i per a la resta de la població! Només vaig a dir que tot el que es fa, es sap.

  ResponElimina
 4. Dir que els del tripartit no tenen sentiments ni em va ni em ve. El que sí pense és que utilitzar parceles per a tirar el fem no és correcte, ni està permitit als veïns. Pense que si hagués estat un veí el que haguera utilitzat una parcel·la per a tirar deixalles l'ajuntament molt probablement li hauria cridat l'atenció.
  Sent així, qui cridarà l'atenció a l'ajuntament??

  ResponElimina
 5. Està permes amontonar i cremar en la parcela urbana del Golfo que utiliza el tripartit?
  Te l'Ajuntament la licencia d'activitat que el faculta per a almacenar i cremar les restes de poda en eixa parcela?

  ResponElimina
 6. EL OBSERVADOR...

  Lo de la licencia de actividades, eso si tiene miga, si a los COLOMBICULTORES les hace falta el permiso de actividad de cria, reproduccion y otras para tener palomos en sus tejados, al ayuntamiento tambien le debe hacer falta ese permiso.

  Pero si como dicen en otros medios se han ahorrado 20.000€ con las medidas de ahorro de la limpieza del cementerio, que van ha hacer con esos 20.000€, eso tambien estaria bien saberlo, podrian darlos a los clubs deportivos que no han recibido subvenciones, o podrian darlos a caritas y ayudar un poco mas, ya que no les han facilitado los locales que el anterior gobierno les habia ofrecido y que el Tripartito durante mucho tiempo nego que fueran del ayuntamiento, hasta que en un pleno el PP les enseño un papel del ayuntamiento donde aparecia la titularidad de los mismos.
  O Podrian usar esos 20.000€ para fomentar el vivero de empresas, uyyyy, perdon si ya no lo van a fomentar porque han puesto el Juzgado de Paz alli.

  Pero lo que nos trae aqui, que se va ha hacer con ese dinero, es necesario el permiso de actividad al ayuntamiento, eso si es importante.

  Quien sepa algo sobre esto que nos deje algun comentario.

  Feliz 2012 y Mejor 2013

  ResponElimina

Escriu el teu comentari