Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 5 de novembre de 2012

Dissabte es va celebrar una jornada d'iniciació a l'escalada per a menuts


Dissabte passat va tindre lloc una jornada d'iniciació a l'escalada per part del Centre Excursionista de Tavernes i dirigida als més menuts. Al rocòdrom s'hi van reunir un bon grup de xiquets i xiquetes disposats a passar-ho bé i fer ús d'aquesta instal·lació.
 
A més el més menuts podien fer uns d'uns castells unflables que van fer que la crialla s'acostara encara més si cap a conéixer la proposta del CETV.

4 comentaris:

 1. La proposta no va ser del CETV, sino de la Mancomunitat de la Valldigna. L'organitzador, contractant del CETV i qui posà els castells va ser l'empresa local Juanjo Tradicions.

  ResponElimina
 2. No patiu comprarem un grapat de medalles i anirem repartinles per a tots, les que sobrem les doneu als altres que tambe volen eixir als diaris.

  ResponElimina
 3. Efectivament, tant la Mancomunitat com la Diputació de València van ser els promotors de l'event.

  ResponElimina
 4. Al segon anònim
  No és per medalles, a estes altures la majoria ja tenim la carrera feta.
  Sols és per fomentar la costum de dir les coses pel seu nom, ja no parle com a empresa interesada en ferse publicitat sino com a ciutadà que també soc del poble,perque els diners de les administracions es gasten bé i tinguen millor aprofitament per al poble.
  No és per llevar-li mèrits al CETV, que feu un treball excelent, sino per que la gent veja que sí es fan activitats des de València, però després cal una major difussió per aprofitar bé eixos diners.
  En això, la difussió, com ja he dit en altres llocs, un aprovat justet per a la Manco i un suspés per a l'Ajuntament de Tavernes.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari