Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de novembre de 2012

El Partit Popular demana que l'Ajuntament felicite el Nadal amb les postals solidàries de Cáritas de Tavernes

Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes va demanar en el plenari celebrat el 5 de novembre que l'Ajuntament adquirira les postals de felicitació de Nadal que s'estan preparant des de Cáritas de Tavernes.
El portaveu dels populars, Manolo Vidal, va informar el Tripartit que des de Cáritas s'havia preparat un concurs de postals nadalenques per a il·lustrar una sèrie de felicitacions que anaven a editar-se des d'esta entitat caritativa a fi d'obtindre fons per a ajudar a les més de 300 famílies que requereixen algun tipus d'ajuda de Cáritas. Els populars demanàren a l'executiu que adquirira estes postals per a felicitar els seus compromisos oficials i així col·laborar amb l'organització local. Manolo Vidal recordava que és habitual que el consistori felicite el Nadal i que seria una bona idea usar estes postals per aquesta finalitat.
Des del Partit Popular es vol demanar al Tripartit que incremente la seua col·laboració amb Cáritas. El govern del senyor Juan ha congelat l'ajuda a esta entitat i només destinarà 10.000 euros en 2012 per a Càritas, el mateix import que en la passada legislatura. Esta quantitat resulta insuficient, ja que la necessitat s'ha duplicat en estos dos últims anys i l'ajuda municipal continua sent la mateixa. A més, el Tripartit va abonar l'ajuda a Cáritas molt tard, tant és així que en 2012 va pagar el conveni de 2011 i al novembre d’enguany encara no tenia preparat el conveni per al 2012.
"Li demanem al govern del senyor Juan una major agilitat i mes sensibilitat, especialment amb una entitat com Cáritas que està ajudant als més desfavorits", va indicar Manolo Vidal.
El Partit Popular de Tavernes ha decidit adquirir de Càritas les postals que utilitzarà per a felicitar a les seues amistats i espera que l'Ajuntament realitze el mateix gest que, sens dubte, servirà per a ajudar les famílies més desfavorides de la ciutat.

2 comentaris:

 1. Seria el mínim que el tripartit hauria de fer, després de negar-los un local, de no promoure l'ajuda a aquesta associació que tant de bé està fent entre les persones més necessitades de la nostra població i que requereix de tanta ajuda per a fer un poc menys desagradable, la vida a molt necesitats.

  ResponElimina
 2. EL OBSERVADOR...

  Bona tarda, buenas tardes.

  Esta iniciativa que el PP de tavernes hace al ente publico Ayuntamiento de Tavernes, y a su maxima autoridad durante estos años el senyor Jordi Juan, me parece muy buena y porque:

  Primero porque el dinero de la compra venta de las tarjetas de felicitacion de las navidades, repercutiran en una de las ONG's que más esta realizando por los más desfavorecidos.

  Segundo, porque asi con ese dinero que el ayuntamiento da a la asociacion por la compra de las tarjetas, sera como decir venga no te enfades por la rebaja de subvencion que tienes, pero eso si tu sigue al mismo nivel.

  Tercero, porque es a mi entender dar un buen uso al dinero publico.

  Pero yo me pregunto, Felicitaran la navidad o felicitaran el año nuevo.

  La navidad no creo que la feliciten, porque no son muy de iglesia o si?.

  Y no creo que feliciten el Feliz any nou 2013, porque si son un poco supersticiosos es como marcar con un luminoso donde estamos venid a por nosotros.

  O igual dicen en el proximo pleno, que no pueden comprar las felicitaciones ni a caritas ni a nadie porque No hay dinero o lo que es lo mismo No hi ha diners.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari