Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 14 de novembre de 2012

El PP denuncia la deixadesa del Tripartit per a fer front al temporal

El PP ha enviat esta nota als mitjans de comunicació on és mostra clarament la nefasta actuació del Tripartit que s'ha deixat per complet el temporal i s'haguera pogut evitar el desbordament de la Goleta. Esta és la nota de premsa:
El Partit Popular vol expresar la falta de previsió i preocupació que ha tingut el Tripartit en este temporal que estem patint.
No sols el govern del senyor Juan no ha avisat a la població de la preemergència, i ha moltes irresponsabilitats que hagueren pogut suposar greus danys per a tot Tavernes.
La Platja de la Goleta ha quedat inundada per l’aigua. El Tripartit no ha sigut per a tindre un manteniment del Canal de Defensa i les comportes han quedat taponades per l’arena de la platja. Fet que fa impossible que es puga desaiguar. Uns pocs centímetres falten perquè este Canal de Defensa desborde.
Encara hi ha més irresponsabilitats. Tampoc el Tripartit ha previst tindre preparades les vies per desallotjar l’aigua del Llac de la Goleta i això ha fet que este llac se n’haja eixit. Els ànecs d’este parc anaven nadant pels carrers de la platja.
Eixes circumstàncies s’hagueren pogut evitar si el Tripartit haguera atés les advertències del PP. Enlloc d’escoltar ha fet cas omís i ens hem trobat un Vadell ple de canyes, una platja inundada, un llac desbordat i una falta de previsió total del Tripartit.
Però el més greu és que en la Goleta, en tot el matí del dimecres no s’ha posat ni una senyalització, no s’ha vist a cap persona encarregada d’evaquar l’aigua, no s’ha vist cap moviment del Tripartit. El Partit Popular ha sabut que durant el matí de dimecres sols hi havia una patrulla de policia. Els agents de la Policia Local havien rebut ordres de fer pràctiques de tir. Pensem que és una altra irresponsabilitat anar a fer pràctiques de tir en un dia on hi ha Vaga General i preemergència d’aigua. Primer era estar al costat de les persones que no pegant tirs en una activitat que es pot ajornar. Val que no s’havia netejat, ni previst res, però el que no es pot consentir és abandonar les responsabilitats quan l’aigua ja està plenament en la Goleta.
El Partit Popular vol demanar responsabilitats. No es pot consentir eixa deixadesa del Tripartit. Ni una acció per evitar l’aigua i mentre, el nostre alcalde, jugant amb les xarxes socials.

8 comentaris:

 1. D'açò també li tiraran la culpa a les decisions del Congrés de Madrid.
  Estos són capaços de carregar-li les culpes a qui siga menys a ells mateixos.
  Esperem que vinga el senyor Baldoví i que òbriga les comportes del canal.
  Irresponsables.

  ResponElimina
 2. Anem a vore, aci tenim dos problemes o no saben o no volen solucionar el problema.
  Es mes facil donar les culpes al estat, a Rajoy o a san pere.
  Es que estos del bloc tenen rao, no plou amb coneiximent.

  ResponElimina
 3. No els ho tingau en compte, que estos del tripartit no saben mes. Pobrets.
  El senyor jordi juan sap de matematiques, sap contar, pero els seus jornals,

  ResponElimina
 4. A vore, la comporta del canal no es pot obrir perque l'administració de costes (o siga, depenent del govern central) ho te prohibit. Eixe canal es un dels molts txantxullos que ens ha deixat (ens eu deixat?) el PP a Tavernes, construit sense estudi ni res sols per a contentar al amigatxo del alma que volia construir mes edificis a la zona i inclús un port deportiu (no teniu memoria). Eixe canal es el culpable de la situació que pateix la arena de la nostra platja. Idem amb el llac, txapuseta PPepera. Que no enteneu?

  ResponElimina
 5. El canal es va fer, molt ben fet per cert, en els anys en que el PSOE governava Tavernes 1987-1991).
  Les teues mentires ja diuen de quina calanya eres. Tots sou igual: som els millors, la culpa sempre es dels altres i l'Ajuntament no cap responsabilitat en el que passa.
  Els del tripartit sou uns irreponsables i els carrec vos ve gran.


  ResponElimina
 6. anonim de les 13:48
  Tu no tens ni idea. Eixe canal esta per al que esta, sempre que ha fet falta sa obert.
  Eixe canal la fet i la pagat la gent del poble.
  toneries si que sabeu dirne si.
  Encara recorde una noticia a la cotorra on es deia que tenien que llevar el rovell de les cadenes per a que la comporta funcionara. Com si tirar 3 en 1 fora un merit.
  Ara que ha fet falta no eu fet res. Com sempre.
  Ja podeu tirar balons fora, pero la responsabilitat es del govern.
  Com vos conec tinc clar que ara jordi, el super alcalde fotogenic, acabara tirant les culpes a Carmen Canet. Ja que tots sabem que asumir responsabitat res de res.

  ResponElimina
 7. Ahir digué l'Alcalde davant un grup de veïns de la platja, que el canal no s'havia obert perquè el nivell del mar era mes alt que el del llac i s'havera inundat este amb aigua de mar amb les nefastes conseqüències que açò havera reportat : Es veritat açò ?

  També afirmà que Carmen Canet habia estat personalment al peu del canyó control.lant tot el tema .

  ResponElimina
  Respostes
  1. Les comportes no s'obriren perque estaven taponades per la falta de manteniment que fà el tripartit i les fotos dels operaris que estaven a l'avió de la Goleta son de les 12 quan el mal ja estava fet i depres de que uns veins anaren a l'ajuntament a dir que algú anara a fer algo perque l'aigua ja estava entrant en les cotxers.

   Pot ser que Carmen estiguera al peu del canyó perque Jordi, Borras i companya tenien prou faena anant de manifestació en manifestació tot el dia. Primer a Tavernes, despres a Gandia i, per la vesprada, a Valencia.

   A ells el poble no els importa res.

   Elimina

Escriu el teu comentari